Yatak Odası Dekorasyonu Sürgülü mü olsun, Kapaklı mı?

TiFiTi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
299
2
0
Diğer
Kızlar haftaya yatak odamızı alcaz. Gardrop sürgülü olsun istiyodm ama bikaç kişi önermedi, kapak düşüveriyomuş?
Kararsız kaldım, sürgülü gardrobu olupta keşke almasaydm diyenler var mı? Yada sürgülü kullanıyorum gayet memnunum diyenler?

Son düzenleme:
sürgülü daha iyi bence,kapaklı kullanıyorum ama şimdiki aklım olsa sürgülü alırdım,akıl edemedim o zamanlar

benim dolabım sürgülü memnunum 2 seneye yakındır kullanıyorum sorun çıkarmadı
kira da oturacaksanız sürgülü almanı öneririm artık dolaplar devasa boyutta hem yatak hem dolap sığmayabilir

Evet surgulu problem olabiliyor abimlerinki surguluydu dusmustu hatta aynasi filan kirilmisti ben kapili tercih ettim anneminde surgulu bazen acarken takilma filan oluyor.

benim dolabım sürgülü memnunum 2 seneye yakındır kullanıyorum sorun çıkarmadı
kira da oturacaksanız sürgülü almanı öneririm artık dolaplar devasa boyutta hem yatak hem dolap sığmayabilir

Kendi evimzde oturcaz. 16 metrekare yatak odamız.

eğer yatak odan geniş ise bence en sağlamı olan normal kapaklar. ben sürgülü kullanıyorum stop sistemi var kapakta güya ama doğru düzgün çalışmıyor o yüzden kapak çarptıkça dolap aşınmaya başladı. bir de raydan çıktı birkaç sefer o yüzden yine alt kısımlarda aşınmalar oldu. bir daha alacak olsam sürgülü almam açıkçası.

Ben cok memnunum hatta annem uyarmisti beni mobilya secerken surgulu alma diye o yuzden tercih etmemistim.

sürgülü al canım, hem daha modern hoş gözüküyo, hem de yerden tasarruf...

(4m*4m) odamızın uzunluğu. Kapaklı alsam dar gelmez sanırım?

sürgülü kullnaıyorum 3 yıldır.. bi sorun yaşamadım.. yatak odanız küçükse kesinlikle sürgülü tavsiye ederim.. bizimki küçük zaten, kapak açıcak yer yok..

ılk defa boyle bırsey duydum .ve cok sacma geldı bana .
surgulu kapak ılerı de dusuyor ıse ,
kapaklı kapak da duser,bır yerden sonra vıdaları cıkar ve duser.
hıc bırsey yenı kalmaz kı hersey bır yerden sonra eskıyor zaten .
surgulu alın tabıkı de .daha kullanıslı oluyorlar

Cok sevindim tifiti dugun hazirliklarindasin demek. Allah tamamina erdirsin.

Bende iki tur kapilidan dolap var canim. Yatak odam surgulu. Yillardir da kullanirim cok memnunum. Şik duruyor.

Bir arkadasimada surgulu aldirttim. Onu hatta odasi kucuk oyle memnunki yatakla dolabi dip dibe. kapak acma payina gerek yok.

yer tarassurufu zorunluluğu yoksa normal kapakalmanı tavsiye ederim
bizde her ikisindende var normal kapak daha kullanışlı
diğerinin kapakları oynuyor yerinden
tabi çok kaliteli bi ürün alıcaksan onlarda sorun olmuyormuş

Kapaklılarda kapak pat diye düşmüyor ki, önce vidası gevşiyor. Yada menteşe bozuluyor. Yapılmayacak arıza degil. Ama sürgülüde pat diye düşmüş baksanıza kırılmış aynası falan.

Ben de sürgülü kapılı dolap kullanıyorum. Görünümü gayet hoş evet ama bence kullanışsız. Birşey almak istediğinde tüm kapak tamamen açılıyor hoş değil.
Ben biraz dikkatsizim parmaklarımı sıkıştırabiliyorum.
Evin çok dar dahi olsa dolabın önünde bir insan durabilecek kadar boşluk bırakırsın. Dar odaların çözümü sürgülü kapı değil diye düşünüyorum.
Ben kapaklı dolabı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim:) Mobilya markasından da farkediyor olabilir mi? Güle güle kullan canım

dört senedir sürgülü kullanıyorum, hiç problem yaşamadım, kapak düşme, ayna kırılma... bilemiyorum hem de üç ev değiştirdim, kapaklarında aşınma felan da olmadı...

ayrıca öyle markalı bir şey de değil, yerel ürün... bana daha pratik ve şık geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…