• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Sürgülü mü olsun, Kapaklı mı?

Canım sürgülüler pek dayanıklı değil.Abimin ki aynı şekil takılıyor bozuluyor.. Adiside değill yanii kalitelii :6: Tabi ki kapaklılar daha sağlam benim ki kapaklı ama şahsen evlenirken alırsam sürgülü alırım. Bozulursada bozulsun :) şık duruyor... :55:

Canım sürgülüler pek dayanıklı değil.Abimin ki aynı şekil takılıyor bozuluyor.. Adiside değill yanii kalitelii :6: Tabi ki kapaklılar daha sağlam benim ki kapaklı ama şahsen evlenirken alırsam sürgülü alırım. Bozulursada bozulsun :) şık duruyor... :55:

:) bozulursa bozulsun olur mu kız?

ben de sürgülü kapak kullanıyorum gayeeet de rahat :)

ileri itip kakarak yer değiştirerek veya yorgan yatak sıgırıcam diye kenaralrı zorlamıyorsanız

kapak düşmez 3,5 yıldır kullanıyorum memnunum vallahi hem de bişeyler koyup yerleştirirken cok rahat oluyo

ayrıca sürgülü kapalta yer sorunu da yasamazsın ama acılmıyo edılmıyo fln diye....

mutfagıma ekstra dolap yaptırıcam mesela ben onu da sürgülü yaptırmayı dusunuyorum....memnun olmasam yaptırmam :)

ben de sürgülü kapak kullanıyorum gayeeet de rahat :)

ileri itip kakarak yer değiştirerek veya yorgan yatak sıgırıcam diye kenaralrı zorlamıyorsanız

kapak düşmez 3,5 yıldır kullanıyorum memnunum vallahi hem de bişeyler koyup yerleştirirken cok rahat oluyo

ayrıca sürgülü kapalta yer sorunu da yasamazsın ama acılmıyo edılmıyo fln diye....

mutfagıma ekstra dolap yaptırıcam mesela ben onu da sürgülü yaptırmayı dusunuyorum....memnun olmasam yaptırmam :)

Haklısın aslında. Dikkat ettikten sonra neden bozulsun ki

benim dolapları çok büyük ve yerden tavana kadar ben normal kapak tercih ettim ve çok memnnum...

ay bende nisanlıyım canımm nisanlımda aynı seyi söylüyorrr sen batırırsın beni iki gündee diyorr:9: :9: bakalım evlenince baba evindeki gibi rahat olabilecekmiyiiz merak ediyorumm :6::8:

Hayırlı olsun canım düğün ne zaman? Ben baba evinde pek rahat olmadğm için takmıyorum kafama öyle şeyleri

Haklısın aslında. Dikkat ettikten sonra neden bozulsun ki

yani aklın yolu bir :)

bi de eşya mevzusunda herkesi çok takma :)

hekres bişi sölüo çünkü vıdı vıdı :) e çok normal herkesin zevki farklı

canın nası ıstıosa öle yap fikir al alma demıyorum ama

içinden gecenı de yok sayma :)

Hayırlı olsun canım düğün ne zaman? Ben baba evinde pek rahat olmadğm için takmıyorum kafama öyle şeyleri

Teşekkürler canım anladım.. Allah sizide mesut etsin inşAllah simdiden.. Valla canım biz daha yeni nişanlandık oyuzden tarih koymadık henüz ama ben hemen düşünmüyorum :12: Birde yasım küçük daha söyledim ona nişanlanırken birkaç sene bekleyeceksin diye..

Gayet kaliteli bir markadan aldık sürgülü dolabımızı. Evli değilim ama bana aldık büyük ve pahalı idi. Ve kapağın biri attı. Altında ki rayı hasar gördü. Dolabın yanları zamanla aşınır gibime geliyor. Hem bir eşy alacaksın tüm kapağı sürüyorsun herşey meydana çıkıyor :27: 1200 TL de para saydık. Şuan ki aklım olsa sürgülü almazdım. Kapaklılardan da şık olanları var bence.

sürgülü dolap açılıp kapanırken çok ses çıkarıyor tırrrr tırrrrrrr diye. fenalık geldi bana komşuların dolabı sürgülü, her açıp kapadıklarında çok ses çıkıyor bir de titreşiyor resmen :52: oda çok küçük değilse almayın bence

Son düzenleme:
$Acılır-Kapakli-Dolap.webp
Misal bu :ssz:

kapaklılar daha kullanışlı oluyor, ama odan küçük ise sürgülü tercih edebilirsin kapak açılınca yer tutmaması açısından

Back
X