Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sürgülüler pek dayanıklı değil.Abimin ki aynı şekil takılıyor bozuluyor.. Adiside değill yanii kaliteliiTabi ki kapaklılar daha sağlam benim ki kapaklı ama şahsen evlenirken alırsam sürgülü alırım. Bozulursada bozulsun :) şık duruyor...
![]()
:) bozulursa bozulsun olur mu kız?
hıı olurrr valla bozulsun kız ne var alala yaptırsın ne işi var sankii olmadı yenisini alırr değmezmi bizee yaniiii![]()
ben de sürgülü kapak kullanıyorum gayeeet de rahat :)
ileri itip kakarak yer değiştirerek veya yorgan yatak sıgırıcam diye kenaralrı zorlamıyorsanız
kapak düşmez 3,5 yıldır kullanıyorum memnunum vallahi hem de bişeyler koyup yerleştirirken cok rahat oluyo
ayrıca sürgülü kapalta yer sorunu da yasamazsın ama acılmıyo edılmıyo fln diye....
mutfagıma ekstra dolap yaptırıcam mesela ben onu da sürgülü yaptırmayı dusunuyorum....memnun olmasam yaptırmam :)
ay bende nisanlıyım canımm nisanlımda aynı seyi söylüyorrr sen batırırsın beni iki gündee diyorrKız sen kocanı batırırsın 2 günde![]()
ay bende nisanlıyım canımm nisanlımda aynı seyi söylüyorrr sen batırırsın beni iki gündee diyorr![]()
bakalım evlenince baba evindeki gibi rahat olabilecekmiyiiz merak ediyorumm
![]()
Haklısın aslında. Dikkat ettikten sonra neden bozulsun ki
Hayırlı olsun canım düğün ne zaman? Ben baba evinde pek rahat olmadğm için takmıyorum kafama öyle şeyleri