Sürekli Yaygın Ağrılar, Kaygı ve Kısır Döngü: Fibromiyalji mi?

Ya nohut kadar bile değil, toplu iğne ucu kadar ama unutunca unutuyorum, hatırlayınca çok kafama takıyorum. Kendime mr çektirdiğimi hatırlatıp sakinleştirmeye çalışıyorum hep
Bu kadar kafana takma hayatı kendine zindan etme. onun gibi vücudumuzda baksan çok yerde çıkar, kafana takıyorsan git dokdora kafanı rahatlat

Ya nohut kadar bile değil, toplu iğne ucu kadar ama unutunca unutuyorum, hatırlayınca çok kafama takıyorum. Kendime mr çektirdiğimi hatırlatıp sakinleştirmeye çalışıyorum hep
Benseni anlıyorum hastalıklardan çok korkuyorsun.bi ağrır yeri kafana taktınmı orada gerçekten agrı sıkıntı artıyor .kendimden biliyorum

Öncelikle çok geçmiş olsun kendimi gördüm sizde 3 sene önce başladı kulak çınlaması sanki kalbim kulağımda atıyor gitmediğim doktor kalmadı sol kulağımdı hep beynimde bişey olduğunu düşünürdüm kulağımda başımda yanmada oluyodu sonra demir ilacı içtim bu çınlama ve ağrılar geçti 1 sene sonra 1 sene sonra uyuyordum sabah 5 de göğüs ağrısıyla bi uyandım sonra çarpıntı sonra sol kol sol bacak boyun sırt diş ağrısı neler çektiğimi bi ben bi Allah bilir rabim hrpimize şifa versin iki günde bir acile gidiyordum kalp kirizi geçiriyorum diye 5 tane kerdiyoloji gezdim hiç birşey çıkmıyor evde tek başıma bile duramıyordum kalp kiriz geçiricem diye etrafımdaki herkes dalga geçiyordu artık eşimin laflarından bıktım hiç bi ilaç da fayda etmedi piskolojikmi diye psikolojik pisikiyatiri hepsine gitim 3 tane farklı farklı antideprsan kuladım hiç biri bi işe yaramadı ve 10 aydır aynı şeyleri yaşıyorum ölmeyi bekliyo gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…