Tus ne kadar çok çalışma gerektiren bir sınav gayet iyi biliyorum, kuzenim sınavdan çıkıp eve gidip tekrar çalışmaya başlamıştı bu sınavda istediğim yer olmazsa zaman kaybetmeyeyim diye. Saatlerce çalışırdı bizzat tanık oldum, bir keresinde bugün sadece 7 saat çalıştım çok vakit kaybettim diye söyleniyordu ama şöyle bir gerçek var ki zaten çalışma sistemini oturtabilmiş insanlar tıp kazanır, okur üstüne tusa hazırlanır. Siz bu kötü planlama yeteceğiniz ile bunu nasıl yapabildiniz? 2 saat yola gitmek mantıklı geliyor evde yarım saat yemek yapmak nasıl mantıklı gelmiyor?
Ay okurken içim şişti doymuyorum da doymuyorum. Siz gider o yolu çeker yemeğinizi yer bir saat sonra gene acıkırsınız yazdığınıza göre. Çocukluk yapmayın artık 24 yaşında yetişkinsiniz. Protein istiyorsanız gider marketten alır yapar yersiniz. Ete bütçeniz yetmiyorsa baklagil, ton balığı, tavuk alın. Gidip somon bakmışsınız şaka gibi. Annenizin bütçesi bu elinden gelen de bu. 24 yaşında bir doktorun açım sürekli, annem istediğim yemekleri yapmıyor diye sızlanmasını da okudum ya hiçbir konuya şaşırmamam lazım artık