- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
-
- Konu Sahibi Mont3Carlo
çok güldüm bu soruya
Haha, ama gerçekten öyle. Yoksa özelikle helva'yi çoook severim. Kedicige, paketini bir incilemesini tavsiye ederim
Bu arada çok sasirdim, tek üsüyen ben oldugumu sanmistim. Benimde kan degerlerim,tiroid felan hepsi çok iyi fakat çok zor isiniyorum. Özelikle ellerim ve ayaklarim hep soguktur. Hatta bazen sicak oldugunda bile esim sasirir "ellerin sicak, hayret, acaba hasta mi oluyorsun"
ben de sıcağı çok seviyorum ve eşimden fazla üşüyorum
bana diyor ki
"muzur, cehenneme gidecek olsan, ne güzel diye şükredeceksin neredeyse"
Bu arada helvayı seviyorsan, Okyay'ı şiddetle tavsiye ederim, Tarsus'ta üretiliyor ama İstanbul'da bazı yerlere de geliyor. Hatta Tarsus'tan kargo da yapıyorlar telefon edince. O helvayı yiyen bir daha asla başka helva yiyemez. Mutlaka ama mutlaka dene derim. Böyle birşey yok. Diğer markalara dönüp bakmazsın bir daha asla.
Ahahaha, bende pek dindar degilim, acaba bundan dolayimidir? Cehennem pek korkutmuyor galiba, tam aksine
Ben ne yazikki Tr'de yasamiyorum canim. Burdaki Türk marketlerine bi bakarim. Eger helva'yi burda bulabilirsem, yemin ile genisleyen kalçalarimdan seni sorumlu tutarim, bilmis ol
ben dindarım dindar olmasına
cehennemden de çok korkarım
ama eşim diyor işte şükredersin diye
valla Türkiye'de bile her yerde bulunmuyor, sanmam orda bulabileceğini
amaaaan genişlesin ne olacak
"kadın dediğinin, pazara giderken baldırına bir şaplak atacaksın, döndüğünde hala titriyor olacak" derler
Ahahahahahaha kim bunu der? Yemin ile baze deyimler, atasözler çok tuhaf oluyor
Gerçe, madem öyle diyorlar, yazin Tr'ye gittigimde ilk isim, o helvayi bulmaktir
Dediğim şeyler kilo yapmaz kararın da yendikçeIyide, kilo almadan, isinma imkanimiz yok mu kedicik?