- 18 Kasım 2014
- 208
- 77
- 31
-
- Konu Sahibi Mont3Carlo
Tiroit ve kansızlık üşümenize neden olabilir,eğer doktora gitmediyseniz bir doktora giderek kan tahlili yaptırın.Arkadaşlar bazılarınız tek derdin bu olsun diyebilir ama bende ciddi bir üşüme sorunu var kimse üşümüyor ama benim elim ayağım buz millet taytla geziyor ben lahana gibi kat kat giyiniyorum öneriniz var mı ya da benim gibi olup çözüm bulan
Tiroitlerinize baktırdınız mı peki,tiroitte üşüme yapar,özellikle yavaş çalışıyorsa,bende kansızlık problemi yaşarken üşürdüm sürekli,yine üşüyorum yaz-kış tirotten bu seferde.Cozumu olan bana da soylesin ,
Esim ince tisortle yatarken benm ,2 kazakla yattigim oluyo valla
Yok cnm baktirmadim tiroit. Saol, aklimda olsunTiroitlerinize baktırdınız mı peki,tiroitte üşüme yapar,özellikle yavaş çalışıyorsa,bende kansızlık problemi yaşarken üşürdüm sürekli,yine üşüyorum yaz-kış tirotten bu seferde.
Arkadaşlar bazılarınız tek derdin bu olsun diyebilir ama bende ciddi bir üşüme sorunu var kimse üşümüyor ama benim elim ayağım buz millet taytla geziyor ben lahana gibi kat kat giyiniyorum öneriniz var mı ya da benim gibi olup çözüm bulan
Pekmez - tahin - helva bunlar öyle işe yarıyor ki inanmazsın hele ki güzel markalardan alırsan ..
Iyide, kilo almadan, isinma imkanimiz yok mu kedicik?