katılıyorum, ben çalışıp onların borçlarını ödüyorum sesim çıkmıyor da onların evinde oturyorum, çocuğuma bakıyorlar diye mi sorun yani,
arkadaşın da dediği gibi benim yakamdan düşsünler de, ben bakıcı parası öderim sorun değil...
Kayınvalidenin memlekete gitme gibi bi durumu var mı?
hece, aynen dediğin gibi bunu da planımız arasına aldık Allahın izniyle ama ocak ayının sonuna kadar yüklü borcumuz var, bakıcı ve kira ödeyecek para kalmıyor, ocakta borçlar bitsin nasipse, hemen ev alıp onun borcunu ödeyeceğim, bi taraftan da orada oturacağım..yani eşimle planımız u yönde..bakalım kısmetBunun için önce sizin o evden çıkıp kendinize yeni bir düzen kurmanız gerekiyor. Böyle bir şeyin de maddi durumun istediği kadar yeterli olsun zor olduğunu düşünüyorum.. Burada herşey eşinizde bitiyor. Aksi halde hergün biraz daha gergin, agresif ve mutsuz bir kadın olarak yaşamaya devam edersiniz.
ya bunlar hiç paralrı yokken, kredi çekip köye ev yaptılar, hem de 2 katlı kocamanmış, gitmedim , gitmeyi de düşünmüyorum, şimdilik gitme filan yok, yazları gidip kalmak için ev yapıyorlar ve krei çekerek yapıyorlar, kredileri de oğlanlar ödüyor, salaklığa bakarmısın, evde yiyecek ekmekleri yok, kaynım getirmese, çocuğun sırtına da kamburlar, çocuk evlenmek istiyor, görüştüğü bi kız var, evlenemiyor ki garibim , evlense neyle evlenecek, bizim gibi borç içinde yüzecek, bi de o evlense, ailesi yiyecek alacak parayı bulamayacaklar..
kaynım ve görümcem evlenirse köye taşınacaklarmış, öyle diyor peder ama kayınvalidem çocuklarına aşırı düşkün, sanmıyorum gidip yerleşeceğini,
velhasıl benimki sadece temenni :)
genç nesile paragöz diyorlar ama bazı yaşlılarında gözünü ancak toprak doyuracak
yaniii..sonuçta allahın dağında gidip de kim oturacak, orada ev olsa ne olur olmasa ne olur,
tuhaf tuhaf işleri var,
ufukları açık değil, ticaret kafası yok,
o parayı başka şekilde değerlendir dimi ama, evde otuaracağına mesela şöforluğu çok iyi o çektiğin krei ile bi servis arabası al, bi iş yerinin servisini çek, hem de yiyip içip göbek yapmazsın...
bu kadar mı aynı olur ya, bian benim yaşadıklarımı anlatmışsınız dedim. 9 audır evliyim 9 aydır borç ödüyorum. anasının borcu evinin borcu nebilim ne. birsürü. nefret ediyorum..sizi çok iyi anlıyorum çalışınca sannki çok paran var senin ihtiyacın yok hayallerin yok varsa yoksa anası.off off uzun yazmayayım bari.
Bu erkeklerin sürekli ailelerini hayatına dahil etmelerine sinir oluyorum, ne gerek var siz istediğiniz zaman yaparsınız, babası çok mu anlayacak sanki.
Benim eşim haftasonu kendisinin işi olduğu zaman hemen kızkardeşleriyle gezmemi, sinemaya gitmemi isterdi, sonra ben hayır diye diye bıraktı, insan arkadaşıyla yapar bunları, ki yaptığım zamanlarda da herşeyi ben öderdim, çalışıyorum ya sanki erkeğim ben ödemek benim görevimmiş gibi.
Artık çok nadir gidiyorum, dışarda hiç görüşmüyoruz benim kendi arkadaşlarım var.
Sen de birden sinirlenen bir insansın yaşadıkların kolay değil ama biraz takdik kullan, sinirlenip eşine bağırma, öyle birşey yap ki kendi maaşını harcama biriktir ya da bir yatırım yap, maaşını aldığın gün büyük bir kısmını birşeye yatır, kayınvaliden çocuğuna bakıyor biraz destek olun tabi ama sen de boşuna çalışmıyorsun yoksa evinde oturur kendin bakardın.
ahhh ahh nedir bu eslerden ve ailelerinden cektigimiz... ya merak ediyorum hangi kizin bayanin ailesi kizi ve damadi huzursuz olsun diye para ister?hic mi zor durumda olan kiz anneleri babalari yok sorarim size.
biktim ya valla artik icim sikildi...Allah böyle eslere akil fikir versin bayanlarada sabir yarabbim....
Amin diyorum,
ve ekliyorum, aynen benim ailem çok daha kalabalık, kirada oturuyorlar ve babamın emekli maaşı aylık faturalara bile yetmiyor 5 kişi üniversitede okuyor, düşün ne kadar zor durumdalar, bi kere bi şey istemediler..bu erkek aileleri hepsi aynı aymaz demekki, sorumsuz, hatta aptal tipler,
offf çok sinirleniyorum yaaaaaa
aynen ya benim de kaynim 30 yasinda ama 30 gram akil yok calismiyor sorsan ki is bulamiyor. torpille bi yere girmeye calisiyor oda olmuyor tabi...karisina da cocugu dogurttu oturdu bi kenara...benim yokmu cocuk hayalim bende istiyorum cocugum olsun ama böyle bi kocayami?böyle bir sülaleyemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?