- 5 Ağustos 2017
- 455
- 395
-
- Konu Sahibi Olderveolur000
Ya böyle şeyleri nasıl fark ediyosunuz yada olumsuz bişeymiş gibi anlatıyosunuz anlayamıyorum. Benim çevremde okumamış yakınlarım var ve sürekli açıktab okumaları için uğraşıyorum ilgileniyorum. Görümcem benim yaptığım pastayı görse beğense tarifini verrim yapsın diye. Niye sen araba kullandın diye ehliyet alsın ne değişiksiniz sadece size mi has bunlar.Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Karşılıklı herşey... Sen umursamaz kafayı yormazsan yarış marış kalmaz...Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
hahaha benide eltim taklit ediyordu konusmayi kestim kafam cok rahatMerhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Tatlı bile ayrıştırılıyor ülkedeTabii siz anneleri tarafından gelenksel tatlılarla büyütülen kadınların, ehliyet alarak zayıflamalarına şiddetle karşısınız ama...
Sizi kıskanmış gibi değilde örnek almış gibi..ben bir sorun göremedimMerhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Köylü köylü konuşmayın hanımefendi! Siz tabi anneniz tarafından Kemalpaşa tatlısı yedirilerek büyütülmüş bir insan olduğunuz için bunu anlamanızı beklemiyorum. Biraz dertlere saygı, lütfen.
Sizi görümceniz taklit ediyor şanslısınız. Beni 56 yaşındaki kayınvalidem taklit ediyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. Onların sorunları kendi içlerinde. Var böyle insanlar. Ben üzülüyorum, yazık, kendilerini hiç sevmiyorlar..Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
He zaten araba kullanan bır tek sız vardınız sizden gördü.Bi arkadaşım vardı unlulerden her seyı gorup yapardı .Mesela bir mont ,bır kolye ,bir saç kesimi .Bırısı ondan once alsa benden duydu benden gördü derdı .Hepımız zaten bı yerlerden gorup begenıp bıseyler yapıyoruz.Kendınızı çok fazla onemsemenız guzel bısey .Evet sızden heveslenmıs olabılır.Pastaları mesela bende begenınce tarıf alırım.Kıskanıyomuyum yani .Hayır hıc sanmıorum .Bende denemek ıstıyorum .O zaman her yaptınız seyın patentını alın:):):)Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Ya çok pardon da biri size olumsuz eleştiri yaptı diye dedektifliğe çıkmaya hiç üşenmediniz mi?Diğer yorumlarınıza baktım da sürekli olumsuz eleştiri yapmışsınız . yaşadığınız olumsuzluklari burada insanlara kusuyorsunuz. Ben belki buradaki yorumlardan kendime ders çıkartırım düzeltmeye çalışırım ama daha fazla eleştiriyi kabul edemem gidin başka postlarda olumsuz eleştiri yapmaya devam edin