Sürekli taklit ediliyorum

Ya böyle şeyleri nasıl fark ediyosunuz yada olumsuz bişeymiş gibi anlatıyosunuz anlayamıyorum. Benim çevremde okumamış yakınlarım var ve sürekli açıktab okumaları için uğraşıyorum ilgileniyorum. Görümcem benim yaptığım pastayı görse beğense tarifini verrim yapsın diye. Niye sen araba kullandın diye ehliyet alsın ne değişiksiniz sadece size mi has bunlar.

Bi daha pasta yapinca bunu bir ben yapabilirim taklit etmeyin yazin. Araba kullanma konusunda her kadin kullanmali taklit edildiginizi dusunmeyin. Eltinize yardimci olun aciktan okusun atansin ne guzel isi gucu olan araba kullanan birbirinizle ayni mutfak zevkleri hakkinda konusabilrceginiz bir eltiniz olur. Ilkokul cocuklari gibi olmamk gerekir biraz olgun baksaniz.

kv kp görümcem yaptığım modern yemekleri beğenince çok mutlu oluyorum. Hamur işlerinin kraliçesi kv , kızım anne evimize gidince pizza yap dediğinde nasıl yapıyorsun dedi yaaa valla içimin yağları eridi Boşver bence güzel şeyler egona iyi gelir

Karşılıklı herşey... Sen umursamaz kafayı yormazsan yarış marış kalmaz...

taklitler aslını yaşatır güzelim

Ayrıca ne var bunda kız kötü bir şey yapmıyor ki

Ehliyet almışsın o da almak istemiş imrenmiş

Pasta tarifi senden görünce denemek istemiş

Bunlar anormal şeyler değil ki

Herkes ehliyet alıyor illa “ benden gördü “ yaklaşımı doğru değil.

Ah
hahaha benide eltim taklit ediyordu konusmayi kestim kafam cok rahat

Zayıflamak, pasta yapmak, ehliyet almak toplumun yüzde doksanının falan yaptığı şeyler. Sanki çok spesifik ve sizinle özdeşleşmiş bir şeyi alıp kendine kopyalamış gibi yazmışsınız da.

Üniversitede bir arkadaşım vardı. Herkes bana aşık, herkes beni taklit ediyor, çok güzelim harikayım triplerindeydi. Konuyu okuyunca o kız geldi aklıma Size bir zararı dokunmadığı sürece varsın istediğini yapsın, bu durumdan kime ne, siz neden rahatsız oluyorsunuz ki? Görmezden gelin.

Sizi kıskanmış gibi değilde örnek almış gibi..ben bir sorun göremedim

Sizi "örnek" alması çok guzel fakat sanirim görümce konuşmalarında kendince yersiz bir üslûp sahibi olduğu icin(- okumuş olsaydım kocam beni üniye koyardı) Sizi irite etmiş . Ornek alıp feyz alıp yaptığını okurken cok net anlıyoruz ama galiba görümce bir yarış ortamı olusturmus.size yenge bak senin azmin hoşuma gitti ben de ehliyet aldim..pastana bayıldım ben de denedim.vs dese siz daha da onunu açacaktınız diye düşünüyorum.

Kemalpaşa yüzü batıya dönük bir tatlı bi kere. Şerbet ve peynir buluşması, tam bir kültür ve lezzet mozaiği.
Cheesecake olsa beğenirdiniz!!!!11!!1

Sizi görümceniz taklit ediyor şanslısınız. Beni 56 yaşındaki kayınvalidem taklit ediyor. Yapabileceğiniz bir şey yok. Onların sorunları kendi içlerinde. Var böyle insanlar. Ben üzülüyorum, yazık, kendilerini hiç sevmiyorlar..

He zaten araba kullanan bır tek sız vardınız sizden gördü.Bi arkadaşım vardı unlulerden her seyı gorup yapardı .Mesela bir mont ,bır kolye ,bir saç kesimi .Bırısı ondan once alsa benden duydu benden gördü derdı .Hepımız zaten bı yerlerden gorup begenıp bıseyler yapıyoruz.Kendınızı çok fazla onemsemenız guzel bısey .Evet sızden heveslenmıs olabılır.Pastaları mesela bende begenınce tarıf alırım.Kıskanıyomuyum yani .Hayır hıc sanmıorum .Bende denemek ıstıyorum .O zaman her yaptınız seyın patentını alın:):):)

Benim arkadaşlarla fikir alışverişi yapariz.Ya da ben bir şey aldimsa beğendi ise bu benim hoşuma gider.Size karşı bir şey olsa size yansıyacağını düşünüyorum.

Ya çok pardon da biri size olumsuz eleştiri yaptı diye dedektifliğe çıkmaya hiç üşenmediniz mi?
Konunuzdaki kişinin sizi taklit ettiğini söylerken aslında kıskandığını kastediyorsunuz. Sizi eleştiren kişi de problemli size göre. Asıl problem sizde olmasın?
Ben de ehliyet aldım. Belki geçen gün yaptığım pasta sizinkiydi. Kilo da verdim. Acaba ben de mi sizi taklit ediyorum?
Kendinizi bu kadar kaf dağında görmeyin ya. Atomu parçalamamışsınız ki alt tarafı ehliyet alıp kilo verip pasta yapmışsınız. Herkesin yaptığı şeyler yani....
Bu arada yengem ehliyet kursuna yazıldı, bir hafta sonra annem ve bende yazıldık. Birbirimize aslansın kaplansın başarırsın diye gaz verdik hepimiz ehliyetimizi aldık. Yengem ve annem araba kullanamıyor ama benim arabam var, onları alıp gezdiriyorum. 17 senedir hiç birbirimizi taklit ettiğimizi düşünmedik

Araba kullanmak, diyet yapmak, değişik yemekler denemek, çalışmak istemek bunları sizden görüp yapması çok güzel değil mi? Ben olsam çok sevinirdim ve hatta gorumcemi motive ederdim. Beraber zayıflayalim derdim, tarif atardım, araba sürmesi konusunda motivasyon verirdim. Her kadın daha mutlu yaşamak için böyle adımlar atmalı. Gorumceniz kendisini geliştirmeye değişikliklere açık biri demek ki. Sizi görüp ilham aldıysa ne güzel iste. Bu bence en son dert edilecek şey olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…