- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.938
-
- Konu Sahibi Olderveolur000
Herkeşler beni kıskanirBen ehliyetimi 6 sene önce aldım ama arabam yok. Bu durumda kim kimi kıskanmış oluyor?
Taklit ediliyorum değil örnek oluyorum dediğiniz anda hayat daha güzel gelecek gözünüzeMerhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Ne güzel. Bir kadının özgürleşmesine vesile olmuşsunuz. Egonuzu sivrilteceğinize,karşınızdaki insan ile kıvanç duyun.Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
3 yıl önce almıştım. Açıkçası düzenli yapmadım, 2 yıldır da hiç dokunmadım. Ona rağmen tüylerim çok azaldı. Tenim beyaz, kıllarım koyu renk.Ay konuyla ilgisi yok ama Philips lumea yı ne kadar süredir kullanıyorsunuz sonuçları nasıl koyu renkte mi açık renkte mi daha etkili ben lazerle halletmiştim ama hamilelikten midir nedir tekrar başladı kıl tüy sorunu
Amaaan ne yaparsa yapsın.Eltiye küçük bir 'yuhh' demek geldi içimdenişte bu tür fena
iyide bitek ehliyet alan siz değilsiniz her ehliyet alan her pasta yapan çevrenizdeki sizemi özeniyor canı çekmiştir yapmıştır ne varki bunda siz kendi kendinize kuruntu yapıyorsunuzMerhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Ben anlatamadım herhalde yapsın zaten kadın istediğini yapsın en iyisini yapsın herşeyin ama kendisi de birşeyler yapsin bende onu örnek alayım. Ama yaptıktan sonra herkesin içinde baaak ben araba kullanıyorum ohooo hemde nasıl vs tuhaf geliyo
Parasını hak ediyor öyleyse teşekkür ederim3 yıl önce almıştım. Açıkçası düzenli yapmadım, 2 yıldır da hiç dokunmadım. Ona rağmen tüylerim çok azaldı. Tenim beyaz, kıllarım koyu renk.
Belki sizden ilham alıyor. Taklit edilmek mi bu. Soğuk mu aranız normalde.Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Ne var bunda ..her tamam de gecMerhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Bu verdiğiniz örnekler bile kıskançlık olmasa da daha elle tutulur şeyler. Konu sahibi birinin araba kullanmasını, zayıflamasını, pasta yapmasını nasıl kendisiyle bağdaştırmış anlamadım. Zayıflamak yahu, Türk kadınlarının genelinin başlıca uğraşı zaten o. Ne kafalar var.
Mesleği yada işi yok, eğitim durumu yok, belki arkadaş çevresi de yok hayatında gördüğü beğendiği özendiği siz varsınız demek ki. Art niyetli bir yaklaşım olarak düşünmeyin. Biraz anlayış gösterin.Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Biraz gıcık kapsan iyi olurAmaaan ne yaparsa yapsın.Çok mu genişim acaba ya?