Sürekli taklit ediliyorum

Şimdi trendyoldan geliyorum
Seymanin evlilik teklifi aldığında ki ayakkabısının topuğunu cok beğendim
Ona benzer topuğu ilginç kesimli bir ayakkabı buldum üstüne de bi güzel tarzima göre sortlu croplu oversize bir takım seçtim
Bu beni simdi seymaya özendi mi yapar? zira parçalar zerre benzemiyor hatta topuğu bile ama sadece allahın topuğundan ilham aldım 🤷‍♀️

Son düzenleme:
Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Ne var bunda yaa size imrenmiş özenmiş olamaz mı? Kardeşimiz aynısını yapsa onu tebrik ederdiniz burda konuşmazdınız.

Benim bir akrabam benden 4-5 yil sonra evlendi buna rağmen gelin hanim benim taa 4-5 yil once giydigim gelinliğimin aynisini giydi neredeyse, sadece hafif bir yaka farkı vardı.

Yatak odalarimiz Adan Zye tıpa tıp ayni (ben degistirmiştim) o da gorunce aynisini yapti.
😁😁😁 Ama neticede gelinligim özel dikim, mobilyalarim özel tasarim değil. Hatta yatagim kizilay dagitmiş gibi zaten herkste var gibi, şu ikeanin beyaz demir yatagindan. 😁😁 Almadan once bu kadar tutuldugunu farketmemişim.

Hiç aklima konu acmak gelmedi. Saysam dunya kadar şey cikar. Benim de baskasindan gorup yaptigim, aldigim bir suru şey var. 🙄🙄 Herkes boyle yapiyor zaten.
Ben de saysam bir sürü örnek çıkar. Aklımın ucundan geçmedi birilerinin beni taklit ettiği Normal olan biziz. Konu sahibi farklı dünyalarda yaşıyor. 😂

Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Ülkenin seviyesinin özeti..

Ben de saysam bir sürü örnek çıkar. Aklımın ucundan geçmedi birilerinin beni taklit ettiği Normal olan biziz. Konu sahibi farklı dünyalarda yaşıyor. 😂

Bahsettigim gelin hanimin bikac ay once giydigi bir kiyafeti feci begenip didik didik etmiştim nereden aldin diye hemen uçarak aynisini almiştim. 😁😁😁😁
Cidden kendini aşiri onemsemek ve çok büyük şeyler yapiyorum sanmaktan kaynakli bence konu sahibinin durumu.

Malesef böyleleri mevcut çok iyi anlıyorum çünkü nerdeyse aynısı bende var . Allah sabır versin sana tahammülü zor bir durum ama görmemeye duymamaya çalış . Belki seni etkileyemedigini anlayıp zamanla bu çabasından vazgeçip özüne döner .

Yazdığınız şeyler sıradan herkesin yapabildiği şeyler,çok taklit edilecek düzeyde şeyler değil..
Taklit değil,heves diyelim

Siz geleneksel olmayan tatlıları nereden öğrendiniz? Ya da ehliyet alma, zayıflama fikri nereden geldi? Beyninizde birden bir ışık mı çaktı?
Gayet sıradan şeyleri siz nasıl bir yerlerden görüp, duyup, fikir sahibi olup yapmaya karar verdiyseniz görümceniz de sizden görerek fikir sahibi olmuş. Bunun neresi taklit?
Bildiğimiz, standart, insan aktivitesi bu.

Ben anlatamadım herhalde yapsın zaten kadın istediğini yapsın en iyisini yapsın herşeyin ama kendisi de birşeyler yapsin bende onu örnek alayım. Ama yaptıktan sonra herkesin içinde baaak ben araba kullanıyorum ohooo hemde nasıl vs tuhaf geliyo
Benim bi fikrim var mesela o da -de leri ayırmayı öğrensin size öyle örnek olsun.sizin gibi bir stara yakışmıyor çünkü böyle hatalar

Bence sizin görümcenizde problem yok.Sizi örnek aliyor.Keske benimkide öyle olsa.Mutlu olurdum elimden geldiğince yardımcı olurdum.Birkac örnek vereyim de kıskançlık taklit nasıl oluyor daha iyi görün.Esinin ailesi ile oturuyor görümcem.Ben ayri oturduğum için evlendigimden beri sürekli laf çarpıyor bu konuda.Abisinin evde bana yardim etmesini cocuklara bakmasını kıskanıyor.Çünkü onun esi hic yardim etmiyor ona.Esinin ailesi onu hizmetçi gibi goruyor evin bütün yükü üzerinde.Ben annesinin evini surekli temizlemiyorum diye rahatsiz oluyor.Calistigim zamanlarda aldığım herseye laf ediyordu gelen kargolarima kadar.Evlilik yildonumunde eşim pırlanta tektas almıştı.Kendisi sordu ne aldı abim diye.Tektas deyince rengi attı.Ben boyle pahali hediye alınmasına karşıyım parmağında araba parası taşımamali insan dedi.Eşi hediye almaz ona hic cok kıskanıyor bozuluyor abisi bana çiçek alsa bile.İkimizde araba kullanıyoruz ama onun ehliyeti yok.Kendisinin daha iyi kullandığını söyler.Araba kullanirken en ufak hata yapsam eziklemeye calisir.Cunku ezik psikolojisinde.Okumadi erken yasta evlendi esinin ailesi ile hic anlaşamıyor ve beraber oturmak zorunda esi sahip çıkmıyor.Bütün bunlarda hic sucum yok ama benim iyi durumda olmami hazmedemiyor.Çok uzuluyorum aslinda durumuna onunda iyi şartlarda olmasını isterdim.Benim sahip olduklarım icin mutlu olmasını isterdim kiz kardes gibi olmak isterdim.Anladigim kadarıyla gorumceniz on planda olmayi seviyor siz de bundan rahatsız olmuşsunuz.

Siz geleneksel olmayan tatlıları nereden öğrendiniz? Ya da ehliyet alma, zayıflama fikri nereden geldi? Beyninizde birden bir ışık mı çaktı?
Gayet sıradan şeyleri siz nasıl bir yerlerden görüp, duyup, fikir sahibi olup yapmaya karar verdiyseniz görümceniz de sizden görerek fikir sahibi olmuş. Bunun neresi taklit?
Bildiğimiz, standart, insan aktivitesi bu.

Köylü köylü konuşmayın hanımefendi! Siz tabi anneniz tarafından Kemalpaşa tatlısı yedirilerek büyütülmüş bir insan olduğunuz için bunu anlamanızı beklemiyorum. Biraz dertlere saygı, lütfen.

Araba kullanmak, zayıflamak, geleneksel olmayan pasta yapmak nasıl oluyorsa artık o kadar sıradan şeylerki.
Sizden sonra bunları yaptı diye neden taklit olsun?
Heveslenmiş olabilir belki bunda kötü olan ne var?

Tek araba kullanan, zayıf olan, mikemmel pastalar yapan ben olmalıyım diyorsanız, geçmiş olsun.

X