- 2 Temmuz 2018
- 211
- 87
- 31
-
- Konu Sahibi Olderveolur000
Sizi kıskanmış beğenmiş ki taklit ediyor. Bunun neresinde kötülük var kiMerhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Tek o değil tam okumadınız galiba yaptığım herşeyEe ne var yani bunda yapıyorsa ne olmus pastayi da belki senden gördü cani çekti yapti
Her şeyden nasıl haberi var peki?Tek o değil tam okumadınız galiba yaptığım herşey
Akraba olduğu içinHer şeyden nasıl haberi var peki?
Benim ailemde herkes kendi halindedir bu kadarını görmemiştim yaşayıp yorum yapabilecek varmı diye yazdım beni aşağıya çekmeye çalışıyorlar gibi geliyor sürekli çünkü bu kadar olmaz sadece bu yazdıklarımda değilSize bir hakareti oluyor mu? Sizi küçük düşürüyor mu? Yüzünüze karşı bir şey diyor mu? Bunlar yoksa sorun nedir? Ehliyet alsın, zayiflasin, ne güzel belki sizin bazı noktalarınızı örnek alıyordur. Neden bu durum sizi rahatsız etti?
bir kadin bir baska kadina ilham oluyorsa bundan niye rahatsizlik duyar anlayamiyorum. Ne kadar guzel bi sey yapiyor, hevesleniyor ve bunu basariyor. Onu daha da destekleyin, okuusun calismasa bile ufku acilir, vizyonu gelisir sizi degil baskalarini taklit eder siz de kurtulursunuz ^^Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Aşağı çekmek bunun neresindeBenim ailemde herkes kendi halindedir bu kadarını görmemiştim yaşayıp yorum yapabilecek varmı diye yazdım beni aşağıya çekmeye çalışıyorlar gibi geliyor sürekli çünkü bu kadar olmaz sadece bu yazdıklarımda değil
Birraz orneklendirirseniz çözüm odaklı daha sağlıklı yorumlar gelir. Mesela sizi nasıl aşağıya çekmeye çalışıyorlar, ne yapıyorlar?Benim ailemde herkes kendi halindedir bu kadarını görmemiştim yaşayıp yorum yapabilecek varmı diye yazdım beni aşağıya çekmeye çalışıyorlar gibi geliyor sürekli çünkü bu kadar olmaz sadece bu yazdıklarımda değil
Nasıl aşağı çekilmek oluyor ki bu durum? Sizi kendinden üstte görüyor, oraya çıkmaya çalışıyor. Aşağı çekmeye çalıştığı yok.Benim ailemde herkes kendi halindedir bu kadarını görmemiştim yaşayıp yorum yapabilecek varmı diye yazdım beni aşağıya çekmeye çalışıyorlar gibi geliyor sürekli çünkü bu kadar olmaz sadece bu yazdıklarımda değil
Ablan star bebeğim kompleksinizden vazgeçebilirsiniz.Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz