- 25 Eylül 2018
- 1.017
- 2.924
- Konu Sahibi Olderveolur000
Dünyada bi araba kullanan siz misiniz? Yani ehliyet alıyorsa sizi kıskandığı için mi? Araba kullanan kadınlar arasında tek idol siz misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Kötü bir haberim var. Ben de zayıflamaya başladım.Merhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
TaklitçiiiiiKötü bir haberim var. Ben de zayıflamaya başladım.
Aslını yaşatmaya çalışıyorum. Başka amacım olamaz.Taklitçiiiii
Allahım yine kafalar pırıl pırılMerhaba görümcem tarafından sürekli taklit ediliyorum. Araba kullandım gitti ehliyet aldı araç kullanmaya başladı. Zayıfladım bende zayıflamaya başladım diyor. Değişik pastalar yapıyorum (onlar geleneksel şeyler yaparlar sadece) bir hafta sonra yapmış ballandıra ballandıra anlatıyor. Mesleğim var atama bekliyorum bende okumus olsaydım eşim üniversitede işe koyardı beni de diyor. böyle biseyle karşılaşmadım daha önce nasıl davranmam gerek yardımcı olur musunuz
Kral bunu nasıl düşündün sen ya.d"Okumuş olsaydım eşim de beni üniversitede işe koyardı" ne demek? Elimde diploma olsaydi torpille üni.de iş bulurdum mu demek? Hani şu klasik üniversiteye akrabalarını toplayan torpilci kesimden mi görümcenizin ailesi? Neden kimse buna takılmamış anlayamadım.
Torpilden canı yananlar şıp diye anlar jdjrj Ne demek beni işe koyar ya, diplomamız var, niye kimse bizi işe koymuyor?Kral bunu nasıl düşündün sen ya.d
Bağğzılarına hoşuna gidecek cevaplar verilmediği için oluyor sanırımBazıları konuyu açıyor ama hiç cevap yok nedense çok garip.