Sürekli taklit ediliyorum

Bu anlattıklarınızda kötü bir niyet görünmüyor. O da kendini eğitim noktasında yetersiz görüp söylemek istemiş. Açıkçası bazen şunu düşünüyorum çok normal bulduğumuz hayat içindeki konuşmalarımız bir başkasına bu şekilde yansıyor demek ki.

Farklı bir bakış açısı sunsam size?
Siz onun Kutup Yıldızı olmuşsunuz, peşinizden gelip duruyor. Muhtemelen çok dar bir vizyonda sıkışıp kalmıştı, siz dünyasını açmışsınız.

O pasta yaptı diye sizin pastaların tadı kaçmıyor. Ya da o zayıfladıkça siz kilo almıyorsunız. Öğrenci gibi düşünün.

Taklit edilmek en büyük övgüdür.

Kıskanıyor mu? Evet.

Bu kıskanmayı en verimli şekilde kullanmış.
Arkanızdan laf söyleyip başarılarınızı küçümsemek inanın çok daha kolaydı.
Size zarar vermek yerine kendisini yükseltmeyi seçmiş, totoyu sıkıp çalışmak kolay değildir.

Kötü bir haberim var. Ben de zayıflamaya başladım.

Bende de vardı durum ne varsa aynısını yapan bi arkadaş da vardı aman dedim ben hiç kimseye taklit edemiyorum hoşuma giderse yaparım boşver yahu kendini unutur sonra

Yorumlara bakıyorum da insanların birbirinden feyz alması güzel.. ama bu iş maalesef sınırı aştığında hiç de hoş olmuyor...peşinizde sürekli yaptıklarınızı yapan bir takipçi bir süre sonra sinir bozucu oluyor..eltimin her yaptığımı yapmasından biliyorum..

Benimde kardeşim benden önce evlendi. Gelinimizin aldığı koltuk takımının farklı rengini eşimle evimize aldık. Çünkü çok rahat ve şıktı. Hatta onlarla gidip aldık. Gelinimizin yaptığı bazı tatlılar benimde çok hoşuma gidiyor. Bende aynısını gelen misafirlerime yapıyorum. Gelinimizde benim yaptığım yemekleri beğenir. Tarifini ister yapar. Şimdi ikimizde birbirimizi kıskanmış mı oluyoruz

Allahım yine kafalar pırıl pırıl

Kral bunu nasıl düşündün sen ya.d

Ben de bazen kim olduğu önemli degil akraba ya da arkadaş evinde ya da kendisinde bir şeyi beğeniyorum ve bana fikir veriyor .Aynısını ya da benzerini evime ya da kendime uygulayabiliyorum .Onu kiskandigim için ya da onu aşağıya çekmek için değil ki aşağıya çekmekle hiç ilgisi yok.Sadece onun önce aklına gelmiş ben de görüp beğenip yapıyorum .Sanki ben yapmasam başkası yapmayacak mi?Ne güzel sizi örnek alması .Ben olsam hoşuma giderdi taklit edilmek..Taklitler asıllarını yaşatır şekerim Niye dert ettin bunu??

Bazıları konuyu açıyor ama cevap yok nedense

Hayatta oluyor böyle seyler size zarar vermediği sürece problem yok bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…