- 30 Aralık 2019
- 76
- 30
- 88
- 24
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
-
Merhaba konunuzu görünce ilk defa yorum yapmak istedim çünkü ben de benzer bir durumdayım. Biz de üç arkadaşız. Ben tek yaşıyorum bu arkadaşlarımı ilk tanıştığımız yıl içerisinde birkaç sefer ağırladım bekar evi gibi düşünmeyin ana yemekli ara sıcaklı tatlılı vs davet menüsü şeklinde.onlar aile evinde kalıyorlardı ben de böyle bişey beklemedim zaten.Daha sonra ikisi de üst üste evlendi. Düğün süreçlerinde vs beraberdik. Ben evlendikten sonra evlerine çağırırlar diye düşünmüştüm açıkçası yeni gelin hevesi falan olur diye çünkü misafir çağırıyorlar bunu biliyorum ama beni çağırmadılar , dillerinin ucunda bir ara bana gelin diyorlar. Öyle olunca ben de 1.5 senedir onları çağırmadım dışarda görüşüyoruz. Bence o sizi çağırana kadar siz de onu çağırmayı bırakın ben onlar beni çağırana kadar çağırmayı düşünmüyorum.Merhaba kızlar, benim bir arkadaşım var. Bize gelip gidiyor her geldiği zaman mutlaka dışarıdan yemek sipariş kahve vs tabii ki ben ev sahibi olarak yapıyorum. Ama kaç senelik arkadaşız bir kere bile evine beni davet etmedi. Bazen laf arasında söylüyor bir ara gel diye sonra ses seda yok. Kendimi bir süre sonra kullanılmış hissediyorum sizin başınıza da böyle olaylar geldi mi, ne tepki verdiniz?
İkimizde aile yanındayız bu arada.
O size, siz davet etmeden mi geliyor? Öyleyse siz de o davet etmeden gidin.Merhaba kızlar, benim bir arkadaşım var. Bize gelip gidiyor her geldiği zaman mutlaka dışarıdan yemek sipariş kahve vs tabii ki ben ev sahibi olarak yapıyorum. Ama kaç senelik arkadaşız bir kere bile evine beni davet etmedi. Bazen laf arasında söylüyor bir ara gel diye sonra ses seda yok. Kendimi bir süre sonra kullanılmış hissediyorum sizin başınıza da böyle olaylar geldi mi, ne tepki verdiniz?
Bendede var bir tane. Müsait değilim vs diyerek yavaş yavaş ayağını kestim. Dışarda buluşuyoruz şimdi. İster istemez enayi durumuna düşüyorsunMerhaba kızlar, benim bir arkadaşım var. Bize gelip gidiyor her geldiği zaman mutlaka dışarıdan yemek sipariş kahve vs tabii ki ben ev sahibi olarak yapıyorum. Ama kaç senelik arkadaşız bir kere bile evine beni davet etmedi. Bazen laf arasında söylüyor bir ara gel diye sonra ses seda yok. Kendimi bir süre sonra kullanılmış hissediyorum sizin başınıza da böyle olaylar geldi mi, ne tepki verdiniz?
Merhaba kızlar, benim bir arkadaşım var. Bize gelip gidiyor her geldiği zaman mutlaka dışarıdan yemek sipariş kahve vs tabii ki ben ev sahibi olarak yapıyorum. Ama kaç senelik arkadaşız bir kere bile evine beni davet etmedi. Bazen laf arasında söylüyor bir ara gel diye sonra ses seda yok. Kendimi bir süre sonra kullanılmış hissediyorum sizin başınıza da böyle olaylar geldi mi, ne tepki verdiniz?
Ben böyle insanları tutmam hayatımda bu yüzden böyle bir arkadaşım yok şuanda.Ama annemin böyle bir arkadaşı varMerhaba kızlar, benim bir arkadaşım var. Bize gelip gidiyor her geldiği zaman mutlaka dışarıdan yemek sipariş kahve vs tabii ki ben ev sahibi olarak yapıyorum. Ama kaç senelik arkadaşız bir kere bile evine beni davet etmedi. Bazen laf arasında söylüyor bir ara gel diye sonra ses seda yok. Kendimi bir süre sonra kullanılmış hissediyorum sizin başınıza da böyle olaylar geldi mi, ne tepki verdiniz?
Evet kullanılmış oluyorsunuz.Anneme de diyorum kadın seni kullanıyor ama annem çok inat ve sabit fikirli.Herkesin kendi hayatı artık bir yerden sonra karışamıyorsunBen böyle insanları tutmam hayatımda bu yüzden böyle bir arkadaşım yok şuanda.Ama annemin böyle bir arkadaşı varKadın sürekli gelip yiyip içip gidiyor.Ama hiç çağırmıyor.Daha doğrusu annemin gitmeyeceğini bildiği için laf olsun diye çağırıyor.Çok tartıştım kavga ettim evine kabul etme diye bu insanlar ı.Ama anneme dinletemedim.
Aa arkadaşınız benim eltim mi acabaMerhaba kızlar, benim bir arkadaşım var. Bize gelip gidiyor her geldiği zaman mutlaka dışarıdan yemek sipariş kahve vs tabii ki ben ev sahibi olarak yapıyorum. Ama kaç senelik arkadaşız bir kere bile evine beni davet etmedi. Bazen laf arasında söylüyor bir ara gel diye sonra ses seda yok. Kendimi bir süre sonra kullanılmış hissediyorum sizin başınıza da böyle olaylar geldi mi, ne tepki verdiniz?
Merhaba kızlar, benim bir arkadaşım var. Bize gelip gidiyor her geldiği zaman mutlaka dışarıdan yemek sipariş kahve vs tabii ki ben ev sahibi olarak yapıyorum. Ama kaç senelik arkadaşız bir kere bile evine beni davet etmedi. Bazen laf arasında söylüyor bir ara gel diye sonra ses seda yok. Kendimi bir süre sonra kullanılmış hissediyorum sizin başınıza da böyle olaylar geldi mi, ne tepki verdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?