- Konu Sahibi umutluveumutsuz
-
Evde erkek olması nasıl bir bahane yahu? Bize misafir gelince babam, kardeşim evde durmazdı hiç.Evde erkek olunca ben de arkadaşlarımı çağıramıyorum. Genel de bir arkadaşım davet eder. Yemek ya da tatlı yaparız. Eli boş gitmem mutlaka malzeme götürürüm. Bir kere bile lafını etmedi. Bence üzerine düşünüyorsanız davet etmeyin. Samimi olmuyor. Zaten çıkar ve sömürü görüyorsanız yakınlığı azaltın.
Homeoffice çalışan var. Başka yere git mi diyeyim?? Pırıl pırıl zeka(!)Evde erkek olması nasıl bir bahane yahu? Bize misafir gelince babam, kardeşim evde durmazdı hiç.
7/24 çalışmıyordur herhaldeHomeoffice çalışan var. Başka yere git mi diyeyim?? Pırıl pırıl zeka(!)
Sen davet bekleme ara geliyorum de.Merhaba kızlar, benim bir arkadaşım var. Bize gelip gidiyor her geldiği zaman mutlaka dışarıdan yemek sipariş kahve vs tabii ki ben ev sahibi olarak yapıyorum. Ama kaç senelik arkadaşız bir kere bile evine beni davet etmedi. Bazen laf arasında söylüyor bir ara gel diye sonra ses seda yok. Kendimi bir süre sonra kullanılmış hissediyorum sizin başınıza da böyle olaylar geldi mi, ne tepki verdiniz?
İkimizde aile yanındayız bu arada.
Uyanık ve utanmaz insanlarNe değişik insanlar var ya
sen ne yaptın o arkadaşınıUyanık ve utanmaz insanlar
Ay o bi nankör çıktı bi nankör çıktı , bana karşı iyice seviyesi düşmüş gibi konuşmaya başladı ben de çok hafif eleştirdim onu sen misin beni eleştiren gibisinden konuştu sonra da merhabayı kestik. Öküz gibi yerken iyiydi dedim içimdensen ne yaptın o arkadaşını
öyle sinir olmuşum ki bak nickin aklımda kalmış
Evde erkek olsun odadan çıkmaz merhaba der geçer odasına.kusura bakmayın da sizinki bahane.benim eşimde çoğu zaman evde ama hep misafir agirlarimHomeoffice çalışan var. Başka yere git mi diyeyim?? Pırıl pırıl zeka(!)
Eşleri öyle çalışanlarda misafir ağırlıyor zaten. Arkadaşımın, kuzenlerimin evine gittim. Eşleri bir selam verip odaya geçip çalışmaya devam ediyorlardı. Sürekli bir hâl aldığı için misafir ağırlamayı da ona göre ayarlıyor isteyenler.7/24 çalışmıyordur herhalde
Evde erkek varsa çalışmadığı gün çağırılır ve erkek gider. Böyle gördüm bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?