- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.320
- 548
- 25
Çok çirkin bir kelime."yiyişmek" lafını defalarca kullanırken rahat mısınız? Ne kadar itici bir tabir. Öpüşmek yazın geçin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok çirkin bir kelime."yiyişmek" lafını defalarca kullanırken rahat mısınız? Ne kadar itici bir tabir. Öpüşmek yazın geçin.
Bende dövdüler demedim zaten ... birileri bir şey yapıyorsa herkes öyleymiş kefesine konulmasına tepki veriyorumBiz de izmirde kimseyi kapali diye dovmedik bacim. Biz kapaliya garip bakiyomusuz konya aciga. Demek ki ayniyiz aslinda
Ben bu siteye uye olmadan once butun kapalilardan korkardim. Hepsini irticaci, hepimizi carsafa sokmaya calisan isid kafasi sanirdim. Yok cunku etrafimda ailemde kapali. hic olmadi. Neyse burda gordum ki insanlarin icleri cok farkli olabiliyor. Senjn öcü sandigin, kafaca aslinda sana cok yakin yerlerde, ayni degerlere sahip olabiliyor. Kknin bana en buyuk hediyesidir bu bilgi. Yeter ki biz birbirimize dusmanligi birakalim. Nasi olacak bilmem. Dipnot: Onlari da burdan cap cop operim. JxjxjxjBende dövdüler demedim zaten ... birileri bir şey yapıyorsa herkes öyleymiş kefesine konulmasına tepki veriyorum
Konya nin adı cıkmış evvel zaman içinde o beyinlere girmiş yer yapmış...hanı bir tapu olmuş bunuda yıkmak çok zor dengesizin biri de bir şey yapınca al iste zaten konyalılar böyle deniyor yada izmir yada başka yer
Hazır zaten bahane kılıf bitti
Ben izmire yada başka bir şehire asla bir şey demem neden diyeyim ki kendini bilmezler için koca şehrin günahını alayım
Aman neyse..
Öpüşmek ayrı , yiyişmek ayrı , fuhuşmak apayrı"yiyişmek" lafını defalarca kullanırken rahat mısınız? Ne kadar itici bir tabir. Öpüşmek yazın geçin.
Kisi Izmir'de, yazi Konya'da mi geciriyodunuzBir İzmirli olarak ve küçükken her yaz tatilinde Konya ya giden biri olarak durumunuzu anlıyorum.
İzmir’de şort giyerken orada akrabalarımız da dahil değişik bakışlar olduğu İçin uzun taytlar pantolonlarla giderdik bundan 25-30 sene önce.şimdi çok mu değişmiştir durum, sanmam.
El ele tutuşunca laf eden de olabilir çünkü biliyoruzki muhafazakar bir şehir. Bunu kimse inkar etmemeli.
Muhafazakarlığın abartı olması ve herkesine hayatına karışmak da sorun, ama sokakta insanların sevişmeye kadar ilerlemesi de.
Kimsenin birbirini yemesini izlemek zorunda değiliz, zira çocuklarım İçin de nahoş bir görüntü.
Keşke heryerde herkes edebine yakışır davranabilse.
Umuyorum o medeniyet seviyesine geliriz
Bu iyiydiKisi Izmir'de, yazi Konya'da mi geciriyodunuz
Anlatmak istedigim bu benim de.Çok çirkin bir kelime.
Biraz ergen erkek cocugu agzi gibi gelir bana yiyismek lafiAnlatmak istedigim bu benim de.
Benim gözümde canlanan da çiftlerin vahşi bir şekilde birbirinin ağzını burnunu yemeye çalışması.smsjsjs öpüşmüyorlarda birbirini ısırıyorlarmış gibiBiraz ergen erkek cocugu agzi gibi gelir bana yiyismek lafi
Vampir sevismesi bxbxjxjBenim gözümde canlanan da çiftlerin vahşi bir şekilde birbirinin ağzını burnunu yemeye çalışması.smsjsjs öpüşmüyorlarda birbirini ısırıyorlarmış gibi
Valla okullar kapanınca akrabalar orda olduğu İçin maaile gidiyorduk 10-15 gün kalıyordukKisi Izmir'de, yazi Konya'da mi geciriyodunuz
Ahahahah vampir tepki çeker diye yazmamıştım.sjsjsjsVampir sevismesi bxbxjxj
Devamlı yazıp kullanınca çirkin geliyor kulağa evet ama öpüşmek değil bazen sevgililerin ulu orta yaptıkları.Ahahahah vampir tepki çeker diye yazmamıştım.sjsjsjs
Valla öyle öpüşmenin adı neden yiyişmek olur ki.snsjsjs
Neyse 2 haftaymış.Valla okullar kapanınca akrabalar orda olduğu İçin maaile gidiyorduk 10-15 gün kalıyorduk
Anne baba tarafı komple ordalar
neysekiNeyse 2 haftaymış.
Ben ulu orta öpüşen liseli ergenleri görüyorum yiyişeni daha görmedimDevamlı yazıp kullanınca çirkin geliyor kulağa evet ama öpüşmek değil bazen sevgililerin ulu orta yaptıkları.
Öpüşmek çok masum
Diğeri baya etini kemiğini kemirmek gibi olduğundan öyle deniyor sanırım
Allah göstermesinBen ulu orta öpüşen liseli ergenleri görüyorum yiyişeni daha görmedim