• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli sarılmak öpmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo dini fetva verdiniz.
İslam'da sevgililik yok görücü usulü evlenin dediniz .
Cübbeli Ahmet Hoca gibi 🤣
İşte bunu söyleyecek kişi siz değilsiniz .
Emin olun konu sahibi arkadas sizden daha iyi biliyor neyin ne olduğunu.
O yüzden bu din konularına girmeyin hiç bildiğiniz bir konu değil zaten.
Görücü usulü evlenin dedim, bu da benim fikrim,sizde kendi fikrinizi paylaştınız o kadar.
Fetvadan çok ikiyüzlülüğü yüze vurmak diyeyim ben.
Hem sevgilim olsun ama elimi bile tutmasın
Hem pastam dursun hem karnım doysun, fetvadan çok Beyaz showdaki psikopata benzemiş benim muhabbetim 😊

Görücü usulü evlenin dedim, bu da benim fikrim,sizde kendi fikrinizi paylaştınız o kadar.
Fetvadan çok ikiyüzlülüğü yüze vurmak diyeyim ben.
Hem sevgilim olsun ama elimi bile tutmasın
Hem pastam dursun hem karnım doysun, fetvadan çok Beyaz showdaki psikopata benzemiş benim muhabbetim 😊
Kime göre neye göre ikiyüzlülük güldürmeyin beni sabah sabah gercekten bi hoşsunuz.
Konu sahibi arkadasın erkek arkadaşı beyfendinin düşüneceği bir konu bu değil mi.
Bile isteye hala konu sahibiyle birlikte.
Çocuğa acıdım falan démêler ay çok komiksiniz ya gerçekten buda son yorumum bu konuya

Kime göre neye göre ikiyüzlülük güldürmeyin beni sabah sabah gercekten bi hoşsunuz.
Konu sahibi arkadasın erkek arkadaşı beyfendinin düşüneceği bir konu bu değil mi.
Bile isteye hala konu sahibiyle birlikte.
Çocuğa acıdım falan démêler ay çok komiksiniz ya gerçekten buda son yorumum bu konuya
Çocuğa acımadım ki,adamın suçu ne dedim. Sevgilisi var ama elini bile tutamıyor, öyle sevgililiğin olmayacağını düşünüyorum.

ben de dokunmadan duramam valla. hatta eşim çalışırken gidip öpüyorum şap diye seviyorum yani. asker arkadaşım değil neticede
Di mi, kuytuda opmeyeceksem, asansörde gizlice poposunu avuçlamayacaksam, dizime yatırıp saçını oksamayacaksam neden sevgilim ki?
Ben amca çocuğuyla bile yürürken koluna girerim 😂😂

Ne alakası var tanımaya çalışıyor kız evlilik yoluna nasıl girecek tanımadan acaba.
Herkes öpüşüp koklaşmak zorunda mı
Çok acayip yorumlar yapıyorsunuz dikkatimi çekiyor.
Kız muhafazakar biri ve rahatsız oluyor adam da bunu bile bile yola çıkmış işine gelmiyorsa gitsin.
Beni anladığınız için teşekkür ederim anlaşılmak beni mutlu etti
Ne alakası var tanımaya çalışıyor kız evlilik yoluna nasıl girecek tanımadan acaba.
Herkes öpüşüp koklaşmak zorunda mı
Çok acayip yorumlar yapıyorsunuz dikkatimi çekiyor.
Kız muhafazakar biri ve rahatsız oluyor adam da bunu bile bile yola çıkmış işine gelmiyorsa gitsin.

Anladığım kadarıyla ulu orta yerde yapmasını istemiyor, tenhada çok sorun çıkamayacak. Bunu dese anlardık sonuçta her çevre bunları kaldırmıyor ve ciddi sorun yaşarsın yani. Ama yok ben muhafazakarım yok el ele bile tutuşmayı istemeyen biriyim falan, insanların takıldığı yer bu. Haliyle de dendi yani o kadar muhafazakarsan aileler araya girsin, sözdür nişandır şipşak iş tamam olsun, birbirinizi de aile buluşmalarında görürsünüz, eskiden öyle olurmuş. Muhafazakar budur yani. Sevgili ile yalnız buluşan muhafazakar pek insanın kafasına oturmuyor.
Ya siz kimsiniz de beni tanımadan yargiloyorsunuz pardon kişi kendinlwr bilir işi haddinizi bilin forumda üye olmaniz bu kaba kelimeleri kullanıp insanalri yatgilayabileceginiz anlamına gelmez terbiyesiz

Bir şey ya yapılır ya yapılmaz. İnancım diye başlayan biri sevgili olmayacak o zaman çünkü inanca baktığımızda nikah yoksa günah diyor. Dokunmayinca, opmeyince daha az günah diye bir ibare okumadım ben. Tepkilerin çoğu bu ikiyüzlülüğe bence.

Sevgilik uzaktan uzağa yaşanan bir süreç değildir. Ha sizi uluorta öpmesi size ters ise, siz de kuytu kose de opturun. Çünkü bütün sorun toplum içinde yapması, yalnızken sorun yok gibi geldi bana 🙂
Tavsiyenizi kendinize saklayın şahsen böyle bir kafadan tavsiyeye ihtiyacım yok

Bir şey ya yapılır ya yapılmaz. İnancım diye başlayan biri sevgili olmayacak o zaman çünkü inanca baktığımızda nikah yoksa günah diyor. Dokunmayinca, opmeyince daha az günah diye bir ibare okumadım ben. Tepkilerin çoğu bu ikiyüzlülüğe bence.

Sevgilik uzaktan uzağa yaşanan bir süreç değildir. Ha sizi uluorta öpmesi size ters ise, siz de kuytu kose de opturun. Çünkü bütün sorun toplum içinde yapması, yalnızken sorun yok gibi geldi bana 🙂
Tavsiyenizi kendinize saklayın şahsen böyle bir kafadan tavsiyeye ihtiyacım yok

Ben yaşadığım şehri seviyorum bu arada. Memleketim nihayetinde. Taşı toprağı sevdiriyor kendini.

Biz çarşının orda bir ara sokaktan geçiyorduk. Bundan bi 4 sene falan önce olması lazım. El eleydik. Iyice bi baktı biz geçene kadar. Biz geçince de sokağın ortasında bağırdı arkamızdan şu hale bak ne hale geldik diye. Abartı buluyorsanız bence de abartı. Aşırı abartı hatta.

Ben de ayda bir gördüğüm sevgilime gönlümce davranayım isterdim ama travma bıraktı resmen. El ele tutuşurken bile tereddüt ettim.

Başka bir arkadaşım da bankta otururlarken çocuğun omzuna kafasını koydu diye burası Konya edepli oturun dediler. Edepsizlik neresindeydi?

Yani adı çıktıysa var bir sebebi. Gerçekten boğucu bir şehirdi. Ben o olaylardan sonra Eskişehir'de okumaya başladım. Döndüğümde daha çok alışmışlardı öğrenciler sayesinde medeniyete ama bu şekildeydi yani.
Ben 19 yaşındayken izne gelmiştim Türkiye'ye. Konya değil İzmitti. Bir Cafe'de oturduk ve erkek arkadaşım seni çok özledim dedi ben de seni dedim yanağıma dokundu. Ben de nasıl utangacım. Önümdeki kadın "ohaa yaaa oha, aile var burada" dedi🤣 ben de o zaman daha olmamışım "ne yaptık ki hanımefendi" dedim. Daha konuşuyor "yok yapsaydınız" falan. Sonra bana dediki "benim sevgilim daha yakışıklı kıskandım falan sanma"🤣🤣 Ay şoklara girmiştim. Valla bana travma olmadı, sadece şu an olsa onun ağzına nasıl ederdim onu düşünüyorum aklıma gelince 🤣 İnsanlar çok iğrenç ya. Bastırılmış duygularına sesleniyorlar aslında. Bak yine sinir oldum😬

Ya siz kimsiniz de beni tanımadan yargiloyorsunuz pardon kişi kendinlwr bilir işi haddinizi bilin forumda üye olmaniz bu kaba kelimeleri kullanıp insanalri yatgilayabileceginiz anlamına gelmez terbiyesiz
Derdinizi sevgilinize anlatın muhafazakar hanım.

Ben 19 yaşındayken izne gelmiştim Türkiye'ye. Konya değil İzmitti. Bir Cafe'de oturduk ve erkek arkadaşım seni çok özledim dedi ben de seni dedim yanağıma dokundu. Ben de nasıl utangacım. Önümdeki kadın "ohaa yaaa oha, aile var burada" dedi🤣 ben de o zaman daha olmamışım "ne yaptık ki hanımefendi" dedim. Daha konuşuyor "yok yapsaydınız" falan. Sonra bana dediki "benim sevgilim daha yakışıklı kıskandım falan sanma"🤣🤣 Ay şoklara girmiştim. Valla bana travma olmadı, sadece şu an olsa onun ağzına nasıl ederdim onu düşünüyorum aklıma gelince 🤣 İnsanlar çok iğrenç ya. Bastırılmış duygularına sesleniyorlar aslında. Bak yine sinir oldum😬
Bende oldu çünkü arkamızdan bağırmıştı çünkü dağ ayısı sokağın ortasında 🙄

Gizli saklı olunca günah olmadığını düşünen belli bir kesim var,belki de konu sahibi öyledir. Nişanda imam nikahı yapılıyor mesela,amaç gayet de ortada.
Kendi aklinizca çıkarım yapmayın ortada aktarılan bir metin metini anlamaniza yaratan harfler var ama siz element uydurmayi seçiyorsunuz 😂 konumdan uzakllasabilirsiniz

Di mi, kuytuda opmeyeceksem, asansörde gizlice poposunu avuçlamayacaksam, dizime yatırıp saçını oksamayacaksam neden sevgilim ki?
popoya donmak bu kadınlarda sürtüşmek sanırım 😂😂

Trende vejetaryen sevgilime etlerinden ayırip ayırıp fasulye veriyordum (yol için yanıma aldığım kavanozda) , kadının teki yüksek sesle 'bu ne be, sevişecekseniz yataklı vagon tutsaydiniz' demişti 😂😂 ama muhafazakar olduğu için değil, ben de onu bir sebepten görevliye şikayet etmiştim, bana kıl kaptığı için 😅 hala hatirlayinca gülerim, komikti bence
Ankara'da da gençlik parkında yakın kız arkadaşımın dizine yatmistim. Bu arada inanılmaz üsturupluyuz, hatta arkadaşım tesetturlu bir kız. Görevli geldi bizi uyardi, 'bu parkta dikkat edin oturmaniza' diye (yıl 2013).
İsteyen laf atsın ya, bana komik geliyor. Elalem gözünü belertip beni kinayacak diye sevgilimden uzak duramam

Trende vejetaryen sevgilime etlerinden ayırip ayırıp fasulye veriyordum (yol için yanıma aldığım kavanozda) , kadının teki yüksek sesle 'bu ne be, sevişecekseniz yataklı vagon tutsaydiniz' demişti 😂😂 ama muhafazakar olduğu için değil, ben de onu bir sebepten görevliye şikayet etmiştim, bana kıl kaptığı için 😅 hala hatirlayinca gülerim, komikti bence
Ankara'da da gençlik parkında yakın kız arkadaşımın dizine yatmistim. Bu arada inanılmaz üsturupluyuz, hatta arkadaşım tesetturlu bir kız. Görevli geldi bizi uyardi, 'bu parkta dikkat edin oturmaniza' diye (yıl 2013).
İsteyen laf atsın ya, bana komik geliyor. Elalem gözünü belertip beni kinayacak diye sevgilimden uzak duramam
Fasulye aşırı romantikk🤣 Oradan sevişmeye nasıl geçti acaba manyak🤣🤣
"Bu parkta dikkat edin oturmanıza" hahaha başka parkta napıyosanız yapın bacım, bu park adamdan sorumlu🤣

Ya gülüyoruz evet ama, gerçekten ne yaşıyor bunlar inanılır gibi değil. Yoksunluk başka hiç bir şey değil. Gerçi benimkinin sevgilisi de varmış hemi de daha yakışlı🤣 ona ne battı anlamadım. O da sevgilisini özledi herhalde👀

Herkese merhaba

İlişkide olduğunuz kişi toplum içindeyken sürekli size sarılıyorsa opuyorsa makas alıyorsa ama bunu uyarmaniza, küçük bir şehirde yaşamanıza ve ailenizin tutucu olmasına rağmen yapıyorsa ne yapardınız? Bu durumda ayrılmak fazla mi olur? Tekrarlamayacagini söylüyor ama ona böyle bir şeyi dayatmayi istemiyorum. Dışarıda samimi olmayı sevmeyen biriyim inancıma bağlı olarak da bu duruma özen göstermeye çalışıyorum
anlık olarak uyarıyorum kendini düzeltiyor ama 5 10 dakika sonra tekrar ediyor. Uyarmaktan sıkıldım. Evlenmeden önce el ele tutuşarak bile gezmeyi istemeyen biriyim. Bana göre daha rahat davranan biri. İlişki olarak çok iyi beni hep mutlu etmeye çalışıyor.
Not ; Bu kişi tüm kötü zamanlarimda hep yanimda ve destek oluyor. Şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz (maddiyattan dolayı)
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Bacım evlilik öncesi bu tarz şeyleri inancın gereği tasvip etmiyorsan aynı inanç gereği evlilik öncesi bir flört işine de girişmeseydin. Siz olsanız ne yaparsınız demişsin. Ben olsam işi ciddiyete dökmek düşüncem yokken kimseyle gezip tozmazdım. Ben bu tarz şeylerin özel olmasını isterim biri beni öpüp koklayacaksa bu benim eşim olmalı. Dün eşimle piknikteydik kızdırdı beni biraz gönlümü almak için sarıldı öptü öyle utandım ki insanlar var dedim. 8 yıllık kocam ama ben bazı şeyler bize özel kalsın istiyorum...

25 senedir buradayım. El ele tutuşsan bakıyorlar. Hatta laf yediğim oldu bi kaç kez. Ne dediğini bile hatırlıyorum, travma olmuş. Bildiğin bağırdı arkamızdan.

Eskişehirde okudum kenarda öpüşenler var, yiyişenler var hatta ama bakmıyorlar. Ili ilçesi var yani.
Ne iğrenç bir kelime su yiyismek. Galiba küçük bir ilcede yaşıyorsunuz evet oralarda bakabilirler. İl merkezinde herkes kendi havasında kimsenin umrunda olmazsınız.

Kuytuda gizlide yapıyormuşsun yine ben hep dudağından öperim uluorta, hakikaten poposuna şaplak bile atamayacaksam neden sevgiliyiz ki? Ben temas bağımlısıyım, temassız duramam mesela. Elim kolum gider.

Konu sahibi de hoşlanmıyorsa kendi beklentilerini karşılayacak daha mutaassıp tarzda bir bey bulmalı. Uyarıyla da düzelmiyorsa başka ne yapacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back