• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli sarılmak öpmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seviyorum tabiki sevmediğim biriyle zaten olmazdim
E evlenince de adam boyle olacak yine laf ederseniz evlendik hala mi ayni seyler diyecek
Adam temas seviyor demek ki
Mesela ben asla uyurken sarilamam daralti gelir bu benim huyum yani
Esim de oyledir
Surekli mic mic sarilip uyuyan koca istemezdim sahsen

Ben yaşadığım şehri seviyorum bu arada. Memleketim nihayetinde. Taşı toprağı sevdiriyor kendini.

Biz çarşının orda bir ara sokaktan geçiyorduk. Bundan bi 4 sene falan önce olması lazım. El eleydik. Iyice bi baktı biz geçene kadar. Biz geçince de sokağın ortasında bağırdı arkamızdan şu hale bak ne hale geldik diye. Abartı buluyorsanız bence de abartı. Aşırı abartı hatta.

Ben de ayda bir gördüğüm sevgilime gönlümce davranayım isterdim ama travma bıraktı resmen. El ele tutuşurken bile tereddüt ettim.

Başka bir arkadaşım da bankta otururlarken çocuğun omzuna kafasını koydu diye burası Konya edepli oturun dediler. Edepsizlik neresindeydi?

Yani adı çıktıysa var bir sebebi. Gerçekten boğucu bir şehirdi. Ben o olaylardan sonra Eskişehir'de okumaya başladım. Döndüğümde daha çok alışmışlardı öğrenciler sayesinde medeniyete ama bu şekildeydi yani.
siz böyle yazdınız bunu okuyan kişi kişiler Konya ya ön yargıları varsa daha ön yargılı oluyorlar

Dediğin gibi adı cıkmış...saolsun öğrencilere Konya da medeniyet hiç yoktu ...gayet medeniyetsiz bilgisiz taş devri insanlarıydı
Öğrenciler medeniyete alıştırdı medeniyeti getirdiler
Yoksa vay ki vay yaşanacak şehir değildi özgürlük düşmanıydı ...

siz böyle yazdınız bunu okuyan kişi kişiler Konya ya ön yargıları varsa daha ön yargılı oluyorlar

Dediğin gibi adı cıkmış...saolsun öğrencilere Konya da medeniyet hiç yoktu ...gayet medeniyetsiz bilgisiz taş devri insanlarıydı
Öğrenciler medeniyete alıştırdı medeniyeti getirdiler
Yoksa vay ki vay yaşanacak şehir değildi özgürlük düşmanıydı ...
Ben yaşadıklarımı yazdım. Yorum katmadım bile mesaja. Kişiselleştirmenize anlam veremedim.

E evlenince de adam boyle olacak yine laf ederseniz evlendik hala mi ayni seyler diyecek
Adam temas seviyor demek ki
Mesela ben asla uyurken sarilamam daralti gelir bu benim huyum yani
Esim de oyledir
Surekli mic mic sarilip uyuyan koca istemezdim sahsen
Demek istediğim evlenmeden önce toplum içindeki davranışları yakın olması değil ki

Ben yaşadıklarımı yazdım. Yorum katmadım bile mesaja. Kişiselleştirmenize anlam veremedim.
Nasil yorum katmadınız Konya nin nasıl bir yer olduğunu ve öğrenciler sayesin de medeni olduklarını dediniz bende Konyada medeniyet yoktu sağ olsunlar dedim sürekli yorum kattınız..

Bende kisilestirmedim el ele tutmak bile sorun dediniz bende hayır herkes el ele geziyor dedim siz yaşadığınızı dediniz ben gördüğümü ki bende yaşıyorum.. biri çıkıp size böyle dedi diye bütün konya yada il ilçe böyledir denmez dedim
Siz konya nin adı çıkmışsa bir sebebi var dediniz

Bende sağolsun öğrenciler dedim
Aksıne sizin yorumlarına ben cevap verdim

Neyse konu başka ilk başta dediğim gibi konuyu il ilçe durumuna getirmek istemiyorum diye de dedim ..

Nasil yorum katmadınız Konya nin nasıl bir yer olduğunu ve öğrenciler sayesin de medeni olduklarını dediniz bende Konyada medeniyet yoktu sağ olsunlar dedim sürekli yorum kattınız..

Bende kisilestirmedim el ele tutmak bile sorun dediniz bende hayır herkes el ele geziyor dedim siz yaşadığınızı dediniz ben gördüğümü ki bende yaşıyorum.. biri çıkıp size böyle dedi diye bütün konya yada il ilçe böyledir denmez dedim
Siz konya nin adı çıkmışsa bir sebebi var dediniz

Bende sağolsun öğrenciler dedim
Aksıne sizin yorumlarına ben cevap verdim

Neyse konu başka ilk başta dediğim gibi konuyu il ilçe durumuna getirmek istemiyorum diye de dedim ..
Yorum katabilirim de. Burası özgür bir platform. Benim yaşadığım şeyler bende bu izlenimi uyandırdı, bunu paylaştım. Tek bir doğru olsa forumun bir anlamı kalmazdı.

Kimsenin el ele tutuştu diye arkasından bağırılmasını isteyeceğini, olgunlukla karşılayacağını zannetmiyorum. Benim özgürlüğüm kısıtlandı. Bunu söylemenin nesi önyargı olabilir? Kendim bizzat yaşadım. Miş mişle konuşmuyorum ki.

Yorum katabilirim de. Burası özgür bir platform. Benim yaşadığım şeyler bende bu izlenimi uyandırdı, bunu paylaştım. Tek bir doğru olsa forumun bir anlamı kalmazdı.

Kimsenin el ele tutuştu diye arkasından bağırılmasını isteyeceğini, olgunlukla karşılayacağını zannetmiyorum. Benim özgürlüğüm kısıtlandı. Bunu söylemenin nesi önyargı olabilir? Kendim bizzat yaşadım. Miş mişle konuşmuyorum ki.

Bakin ne güzel yağmur yağıyor mis gibi hava mis gibi toprak kokuyor

Çıksın sevgililer el ele koyun koyuna yağmurda yürüsünler

Benim olsa çıkmıştım..

Herkes özgürce yasasın kimse kimseye karışmasın

Böylede bir hakkı yok ...

Bir İzmirli olarak ve küçükken her yaz tatilinde Konya ya giden biri olarak durumunuzu anlıyorum.
İzmir’de şort giyerken orada akrabalarımız da dahil değişik bakışlar olduğu İçin uzun taytlar pantolonlarla giderdik bundan 25-30 sene önce.şimdi çok mu değişmiştir durum, sanmam.
El ele tutuşunca laf eden de olabilir çünkü biliyoruzki muhafazakar bir şehir. Bunu kimse inkar etmemeli.
Muhafazakarlığın abartı olması ve herkesine hayatına karışmak da sorun, ama sokakta insanların sevişmeye kadar ilerlemesi de.
Kimsenin birbirini yemesini izlemek zorunda değiliz, zira çocuklarım İçin de nahoş bir görüntü.
Keşke heryerde herkes edebine yakışır davranabilse.
Umuyorum o medeniyet seviyesine geliriz 💐🙏

Bakin ne güzel yağmur yağıyor mis gibi hava mis gibi toprak kokuyor

Çıksın sevgililer el ele koyun koyuna yağmurda yürüsünler

Benim olsa çıkmıştım..

Herkes özgürce yasasın kimse kimseye karışmasın

Böylede bir hakkı yok ...
Hakikaten çok güzel yağıyor. Çok da severim yağmuru. Benimki yanımda olsa ben de çıkardım. Geçen geldiğinde de denk gelmişti yağmur. 🙆🏻‍♀️

Bir İzmirli olarak ve küçükken her yaz tatilinde Konya ya giden biri olarak durumunuzu anlıyorum.
İzmir’de şort giyerken orada akrabalarımız da dahil değişik bakışlar olduğu İçin uzun taytlar pantolonlarla giderdik bundan 25-30 sene önce.şimdi çok mu değişmiştir durum, sanmam.
El ele tutuşunca laf eden de olabilir çünkü biliyoruzki muhafazakar bir şehir. Bunu kimse inkar etmemeli.
Muhafazakarlığın abartı olması ve herkesine hayatına karışmak da sorun, ama sokakta insanların sevişmeye kadar ilerlemesi de.
Kimsenin birbirini yemesini izlemek zorunda değiliz, zira çocuklarım İçin de nahoş bir görüntü.
Keşke heryerde herkes edebine yakışır davranabilse.
Umuyorum o medeniyet seviyesine geliriz 💐🙏
Sanırım dışardan gelince daha çok fark ediliyor. Dediginiz gibi beni yiyişmeleri de rahatsız eder zaten. Hoş değil. Iki uç taraf olmak zorunda değil.

Temennilerimiz aynı. Umarım geliriz 🌸🙏🏻

İnanca bu kadar bagliysaniz ulu orta sarilip optugunde neden kestirip atmadiniz
Ayrıca sizin inanç dediğiniz ; disardakiler gormesinde kıyıda kuytuda bir şeyler yapalım telaşı mi ?
Bu bir inanç değil,eğer inanç söz konusu olsa idi milletin gormesinden ziyade siz huzursuz olurdunuz.
Makaslar,sarılıp opmeler..
Bunlarda problem yok arzu ettiginizi yaşarsınız ancak inancıma ters diyerek eklerseniz hoş karsilanmaz
Ben hoşnut kalmadım bu iki üzlü tavrinizdan.
Sadece kulundan gizli tutmak demek mi inanç ?
İnancsa,ogretiye bu kadar bagliysaniz ilk etapta soylecektiniz,söylediniz dinlemiyor ise ayrilacaktiniz.

Sanırım dışardan gelince daha çok fark ediliyor. Dediginiz gibi beni yiyişmeleri de rahatsız eder zaten. Hoş değil. Iki uç taraf olmak zorunda değil.

Temennilerimiz aynı. Umarım geliriz 🌸🙏🏻
"yiyişmek" lafını defalarca kullanırken rahat mısınız? Ne kadar itici bir tabir. Öpüşmek yazın geçin.

Herkese merhaba

İlişkide olduğunuz kişi toplum içindeyken sürekli size sarılıyorsa opuyorsa makas alıyorsa ama bunu uyarmaniza, küçük bir şehirde yaşamanıza ve ailenizin tutucu olmasına rağmen yapıyorsa ne yapardınız? Bu durumda ayrılmak fazla mi olur? Tekrarlamayacagini söylüyor ama ona böyle bir şeyi dayatmayi istemiyorum. Dışarıda samimi olmayı sevmeyen biriyim inancıma bağlı olarak da bu duruma özen göstermeye çalışıyorum
anlık olarak uyarıyorum kendini düzeltiyor ama 5 10 dakika sonra tekrar ediyor. Uyarmaktan sıkıldım. Evlenmeden önce el ele tutuşarak bile gezmeyi istemeyen biriyim. Bana göre daha rahat davranan biri. İlişki olarak çok iyi beni hep mutlu etmeye çalışıyor.
Not ; Bu kişi tüm kötü zamanlarimda hep yanimda ve destek oluyor. Şu an için evlenmeyi düşünmüyoruz (maddiyattan dolayı)
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
İnancı
şarıda samimi olmayı sevmeyen biriyim inancıma bağlı olarak da bu duruma özen göstermeye çalışıyorum
İnancıniza göre bir erkekle gezmeye de karşı olanız gerekmez mi konu sahibi?

İnanca bu kadar bagliysaniz ulu orta sarilip optugunde neden kestirip atmadiniz
Ayrıca sizin inanç dediğiniz ; disardakiler gormesinde kıyıda kuytuda bir şeyler yapalım telaşı mi ?
Bu bir inanç değil,eğer inanç söz konusu olsa idi milletin gormesinden ziyade siz huzursuz olurdunuz.
Makaslar,sarılıp opmeler..
Bunlarda problem yok arzu ettiginizi yaşarsınız ancak inancıma ters diyerek eklerseniz hoş karsilanmaz
Ben hoşnut kalmadım bu iki üzlü tavrinizdan.
Sadece kulundan gizli tutmak demek mi inanç ?
İnancsa,ogretiye bu kadar bagliysaniz ilk etapta soylecektiniz,söylediniz dinlemiyor ise ayrilacaktiniz.

Tepki vermediğini nereden biliyorsunuz açıklama kısmında zaten bunu yazmıştım
Beni sadece buraya yazdigim kadar bilebilirsiniz inanç konusu yoruma açık bir konu değil kuytu köşe tabirinizle kuytu kosede ne yaptığımı nereden bilebilirsiniz ben abartı olmadan sarılmaktan küçük hareketlerden bahsediyorum ve bu benim etiğime göre de toplum içinde yapmak istemediğim davranislar kimse dört dörtlük değildir konu benim inancım da değil ayrıca konu bu yaşanan bu durum.
Zaten bu durumu ilk etapta da söyledim ve konu aklımda fikri olan hemcinslerjmden bir dönüş alabilmek için yazıyorum duruma sağlıklı olarak değerlendirmek istiyorum

Tepki vermediğini nereden biliyorsunuz açıklama kısmında zaten bunu yazmıştım
Beni sadece buraya yazdigim kadar bilebilirsiniz inanç konusu yoruma açık bir konu değil kuytu köşe tabirinizle kuytu kosede ne yaptığımı nereden bilebilirsiniz ben abartı olmadan sarılmaktan küçük hareketlerden bahsediyorum ve bu benim etiğime göre de toplum içinde yapmak istemediğim davranislar kimse dört dörtlük değildir konu benim inancım da değil ayrıca konu bu yaşanan bu durum.
Zaten bu durumu ilk etapta da söyledim ve konu aklımda fikri olan hemcinslerjmden bir dönüş alabilmek için yazıyorum duruma sağlıklı olarak değerlendirmek istiyorum
Bence kafanız biraz fazla karışık.
Söyledim ve devam ediyor diyorsunuz.
Yarın sıkıstirip daha fena bir şeye yeltense misal, ne olacak ?
Zaten yolda sokakta yaptığı için çoktan sevgili olduğunuzu taahhüt etti çevreniz.
Ne size ne inancıniza saygısı yok bu kişinin,onu bir kere bilin.
Ayrıca siz inanctan tedirgin değilsiniz,tek derdiniz adınızın çıkması yahut ailenizin kulağına gitmesi bence 🤷
Ama gezip tozduktan sonra,opmelerden sarilmalardan sonra inanç diyerek kendinizle celismeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back