Sürekli özür dileyip aynı şeyleri yapan erkek narsist mi psikopat mı yoksa seviyor mu ?

Selmaa12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
1
-1
1
24
Erkek arkadaşım kendisi asker olduğu için (uzaktan ilişki) 1 aydır birlikteyiz seviyorum aşık oldum seninle gelecek kurmak istiyorum ailemle görüntülü konuşturmak istiyorum dedi bende tamam dedim ailesini anlattı şöyle konuş böyle konuş ben yalakalık yapamam dedim kavga çıktı 1 ay içinde kaç kere kavga ettik zaten kavgada bana küfür etmeye başladı daha sonra ben onu engelleyince özür dileyip ağlamaya başladı bir daha yapmayacağına söz veriyor bundan önce birkaç defa daha ayrıldım eli ayağı titredi yine ağlamıştı evime çiçekler gönderip barışmak istemişti hatta izin almış ben küstüm diye yolda kaza yapmış seni ölümü göze alacak kadar seviyorum dedi gelemedi yanıma. Sürekli beni bırakma boşluğa düşerim diyip ağlatıyor kendini. Tam bir aileci bende ailenle kal gelecek kuramazsın dedim yemin ediyor kendimi düzeltcem diyor ne yapıcam hiç bilmiyorum böyle de vicdanım rahat etmiyor ama birlikte olsam ya bana zarar verirse ilerleyen zamanlarda daha hiç yüz yüze görüşmemiz olmadı

Yüzyüze görüşmediğin birinin ailesiyle niye tanışıyosun ki, hem de daha 1 aydır birliktesin ve bu 1 ayda küfürlü kavgalar ayrılmalar yaşanmış. Baştan aşağı saçmalıklarla dolu. İlerlemez bu ilişki ilerlemesin de bence yani

uzak mesafede senin neyini gördü neyini bildi de aşık oldu,saf misin nesin?
sana küfür eden adama engeli bas gec. daha nereden ulasacak? kendin izin veriyorsu kufretmesine de kendini aciklamasina da.
tüm suc sende. adam ne narsist, ne psikopat ne de aşik
sen safsin, kendini buna layık gören birisin. sorunun tam olarak bu

1 ayda bunlar fazla değil mi ya? Bence şuan tamamen asker psikolojisi vardır üstünde bence çok seviyorsanız askerden sonra şans verin o zaman da böyle davranışlar sergiliyorsa ağır dengesiz manyaktır uzaklaşırsın

Bir ayda mı? Görüşmeden neyin sevgisi Allah aşkına... Askerde muhabbet olsun diye yazıyor aşk mask yok. Bir ayda küfür kavga olan işten hayır gelmez, saçmalama bitir hayatına bak, yeni aşklara yelken aç, oturup bı kahve falan iç, görmeden neyin aski bu, hep yalan dolan ya, sana bu ağlamalar falan itici gelmiyor mu öğk yani

Okumadım konuyu başlığa cevap veriyorum .

ağzından çıkanın ardında duramayan . Durmadan özür dileyecek şeyler yapması da seni tanıyamadığını gösterir . Tanısa hata yapıp durmaz .

Oha okudum.

1 ay ve daha yuzyuze görmediğiniz bi manyağa Çiçek gönderecek die ev adresınızı mı verdiniz

Müge anlıda da dolu bu ağlayan gerzolardan ama kadınları dolandırıp durmuşlar bide karşımda öyle ağlak bir herif görsem acayip soğurum midem bulanır

ay benim yirmili yaşlarımda bir erkek arkadaşım vardı aynı böyleydi. olmuyor kuzum olmuyor. sonu olmuyor. ayrıl barış ayrıl barış daha çok psikolojim bozulmuştu. hiç gerek yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…