• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli övünen arkadaşımdan bıktım :(

Aklima geldi anlaşmadan geçemeyeceğim .
Bir arkadasim vardi benim de aldiklariyla övünürdü .
Birgüngeldi bir cçanta gösterdi 900 liraya aldim bunu bak dedi .
Ben tabi boyleyim:53:
Ben paraya önem vermem ya marka bu çanta değer falan dedi .
Çantada küçücük komik birşey .
Benim en yakin arkadasim geldi bunun huyunu da biliyor .
Aynen bunu dedi .
Aayyy Saliha kalemliginde güzelmiş kardeşime aldim gecen gün pazardan bende bunun bir benzerini .
:60::60::60::60::60::60:
Kirilmistik gülmekten :9:
Hayir o kadar para verdiğin şeyde birseye benzese :9::9:

herkes gayet guzel yorum yapmıs, aslında senden ziyade eşinden sevgilisinden maddi olarak dert yakınan insanlar okusa cok daha yararlı olur bu topic ;)

yerinde olsam gorusmeyi kesebilecegim biri ise (komsu falan diyorsun) keserim,
en azından mesafe koyabilirsin.
ayrıca sevgilinle nisan, yuzuk her seyi paylasma o kisiyle. belli ki art niyet arıyor surekli kıyasa giriyor.
şahsen birseyler kesinlesmedikce dısarıya soylememeyi adet edindim artık kendime, insanlar o kadar bos konusuyorlar ki hevesini bile kacırıyorlar.

bir de hediyenin fiyatını nasıl biliyormus ki? etiketiyle mi vermis gorgusuz:9:
yoksa beraber gezerken o begendim dedi, sevgilisi de aldı... eee 14subat hediyesini boyle mi alıyor, cok romantikmiş :34:
bu sekilde bakarsan aslında kendini sana övmeye degil, seni kıskandıgı icin bunu bastırmaya calıstıgını gorursun, o yuzden uzulmene degmez...

Özellikle maddiyatla övünen insanları anlayamıyorum. Demekki sevgilisinin parasından başka anlatılacak bi özelliği yokmuş . Komik :ssz:

Sonradan görme mi denir, görgüsüz mü denir yoksa sevgilisinin parasıyla övünen bir ahmak mı denir bilemedim.

Böyle insanları mümkünse çevrende tutma. Bir süre sonra ister - istemez kendini daha aşağıda ve çaresiz görebiliyorsun.

Ben evlenmeden önce çevremdeki herkes nişanlımın gelirinin bizi geçindirmeye yetmeyeceğini ve onunla evlenerek maddi açıdan çok zorlanacağım bir hayat yaşayacağımı söyleyip duruyordu. Bir süre sonra bende böyle düşünmeye başlayıp nişanlıma saçma sapan şeyler söylemiştim. Daha sonra kendime napıyorsun sen kendine gel deyip tüm bu saçmalıklara bir son verdim. Şimdi maaşı geçinmemiz için yeterli olmayacak o adamla evliyim ve onun bebeğini bekliyorum. Çok mutluyum. Allah'a şükür aç da açıkta da değiliz.

Hiç anlayamıyorum insanların bazı özel şeyleri maddiyatla ölçmeye çalışmasını.

Uzak dur böyle insanlardan bence.

İlişkisinin bitmeyeceğinden de emin demek ki
Böyle insanlar da var işte napıcaksın
Uzak durmak en iyisi :26:

Arkadaşım görüşme madem. Zorla mı görüştürüyorlar? Yerinde olsam bir temiz bozar ondan sonra da yüzüne bakmazdım. Teneke parçası ne demek?!:53:

Mutluluğunu senle paylaşsaydı neyse övünmüyor derdim,ama lafları yenilir yutulur cinsten değil.Bence fazla hayal kurmasın evlenmezse bu gazla dünyası darmadağan olur.:23:

bence buna acizlik denir ki insan kendi zenginliğinle bile hava yapmamalı bide buna havada denmez görgüsüzlük denir dengesizmi ne ruhu bozuk böylelerinin böyleleri uyanıkta oluyo o ne yapar eder alır avcunun içine oğlanı ama ya sonrası vahim acıdım yani ilerde oğlan sen benim paramla burdasın diyince napcak bence ya mesaj at yada bi daha görüşürseniz muhatap olma sorarsada ağzına geleni say ve bi daha görüşme malmı ne uyuz oldum insan söyler mutlu olur sevinir falanda başkasının yüzüğüyle ne dalga geçion

herkes gayet guzel yorum yapmıs, aslında senden ziyade eşinden sevgilisinden maddi olarak dert yakınan insanlar okusa cok daha yararlı olur bu topic ;)

yerinde olsam gorusmeyi kesebilecegim biri ise (komsu falan diyorsun) keserim,
en azından mesafe koyabilirsin.
ayrıca sevgilinle nisan, yuzuk her seyi paylasma o kisiyle. belli ki art niyet arıyor surekli kıyasa giriyor.
şahsen birseyler kesinlesmedikce dısarıya soylememeyi adet edindim artık kendime, insanlar o kadar bos konusuyorlar ki hevesini bile kacırıyorlar.

bir de hediyenin fiyatını nasıl biliyormus ki? etiketiyle mi vermis gorgusuz:9:
yoksa beraber gezerken o begendim dedi, sevgilisi de aldı... eee 14subat hediyesini boyle mi alıyor, cok romantikmiş :34:
bu sekilde bakarsan aslında kendini sana övmeye degil, seni kıskandıgı icin bunu bastırmaya calıstıgını gorursun, o yuzden uzulmene degmez...

evet doğru sölüosun kesin sevgilisiyle arasındaki ilişkiyi kıskanıyo

merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum

o abla ne oldum delisi olmuş Allah ıslah etsin.. Sen kafana takma dünyada ki en büyük zenginlik Saygı ve Sevgidir.

o sevgiliside ne oldum delisi ne kadar zengin olursa olsun aklı başında olan bi insan o kdr pahalı hediyeler almaz bilmiorum yapısını ama oda kızı elinde tutsun die yapıyo heralde evlenince ne alcak altın gelinlik falanmı bunların sonu gelmez o kızın istekleride bitmez ve hediyenin fiyatı kesinlikle söylenmez

canım seni psikolojik olarak yıpratan insanlarla görüşme, senin canın onlardan daha kıymetli.
boşver gitsin.

bence buna acizlik denir ki insan kendi zenginliğinle bile hava yapmamalı bide buna havada denmez görgüsüzlük denir dengesizmi ne ruhu bozuk böylelerinin böyleleri uyanıkta oluyo o ne yapar eder alır avcunun içine oğlanı ama ya sonrası vahim acıdım yani ilerde oğlan sen benim paramla burdasın diyince napcak bence ya mesaj at yada bi daha görüşürseniz muhatap olma sorarsada ağzına geleni say ve bi daha görüşme malmı ne uyuz oldum insan söyler mutlu olur sevinir falanda başkasının yüzüğüyle ne dalga geçion

dediğin gibi canım övünmesine yıllardan beri alışkınım zaten ama şu son hareketleri sürekli beni erkek arkadaşımı ezme çabasında çevresinde bir tane arkadaşı bile yok zaten ben çekiyodum hep onu ama kendimi yıpratmaktan bişey yapmıyorum. dediğin gibi sürekli çocuktan aldıkça yarın bir gün evlenirlerse hepsi başına kakılcak bunların. teşekkür ederim cevabın için

Mutluluğunu senle paylaşsaydı neyse övünmüyor derdim,ama lafları yenilir yutulur cinsten değil.Bence fazla hayal kurmasın evlenmezse bu gazla dünyası darmadağan olur.:23:

Allah sonunu hayır etsin onun herşey kesinmiş gibi nasıl konuşuyor Allah büyük düşürmesini de bilir. teşekkür ederim cevabınız için

Arkadaşım görüşme madem. Zorla mı görüştürüyorlar? Yerinde olsam bir temiz bozar ondan sonra da yüzüne bakmazdım. Teneke parçası ne demek?!:53:

annemler sürekli gelip gittiği için mecbur aynı ortamda bulunuyodum zaten dışarda görüştüğüm bi insan değil. anneme söyledim bidaha aynı ortama sokma beni onlar la diye. en çok ağrıma giden de yüzüğüme laf etmesi oldu söylenecek çok şey vardı ama konuşamadım :( teşekkür ederim cevabınız için

Sonradan görme mi denir, görgüsüz mü denir yoksa sevgilisinin parasıyla övünen bir ahmak mı denir bilemedim.

Böyle insanları mümkünse çevrende tutma. Bir süre sonra ister - istemez kendini daha aşağıda ve çaresiz görebiliyorsun.

Ben evlenmeden önce çevremdeki herkes nişanlımın gelirinin bizi geçindirmeye yetmeyeceğini ve onunla evlenerek maddi açıdan çok zorlanacağım bir hayat yaşayacağımı söyleyip duruyordu. Bir süre sonra bende böyle düşünmeye başlayıp nişanlıma saçma sapan şeyler söylemiştim. Daha sonra kendime napıyorsun sen kendine gel deyip tüm bu saçmalıklara bir son verdim. Şimdi maaşı geçinmemiz için yeterli olmayacak o adamla evliyim ve onun bebeğini bekliyorum. Çok mutluyum. Allah'a şükür aç da açıkta da değiliz.

Hiç anlayamıyorum insanların bazı özel şeyleri maddiyatla ölçmeye çalışmasını.

Uzak dur böyle insanlardan bence.

dün de dediğin gibi çok aşağıda hissettim kendimi.. herşey maddiyat değil ama işte o maddiyat üzerine kurmuş hayatını tek konuştukları para annesiyle. çocuk bunu bi alışveriş merkezindeki cafeye götürüyor hep anneme bi oraya gitmek var bide onların gittiği cafe var diyomuş annem söyledi bu gün de iyice sinir oldum. ama Allah büyük daha 1 aylık tanıdığı insanın parasınla bu kadar övünen sonu nasıl olur kimbilir teşekkür ederim cevabınız için

Aklima geldi anlaşmadan geçemeyeceğim .
Bir arkadasim vardi benim de aldiklariyla övünürdü .
Birgüngeldi bir cçanta gösterdi 900 liraya aldim bunu bak dedi .
Ben tabi boyleyim:53:
Ben paraya önem vermem ya marka bu çanta değer falan dedi .
Çantada küçücük komik birşey .
Benim en yakin arkadasim geldi bunun huyunu da biliyor .
Aynen bunu dedi .
Aayyy Saliha kalemliginde güzelmiş kardeşime aldim gecen gün pazardan bende bunun bir benzerini .
:60::60::60::60::60::60:
Kirilmistik gülmekten :9:
Hayir o kadar para verdiğin şeyde birseye benzese :9::9:

çok iyi olmuş öyle kalmış arkadaşınız :D öyle yapcaksın öylelerine zaten egosunu kırcaksın teşekkür ederim cevabınız için

Ne saçma sapan insanlar var bu dünyada yahu, görgüsüz, kültürsüz ne oldum delisi insanlarmış komşularınız :20: Dünyada para ile ölçülemeyecek bir sürü şey var, varlıklı olmak paranı, malını, mülkünü anlatıp onunla övünmeyi gerektirmez. Alçak gönüllü olmak lazım, hem dünya hali ne olacağı belli mi olur ? Yarın bir bakmışsın elinde avucunda bir şeyi kalmaz. Bence bu tarz insanlarla hiç muhatap olmamak lazım, mesafe koyun araya. Mecburi durumlar dışında görüşmeyin, insanın pozitif enerjisini de alır götürür böyleleri. Ayrıca ona ne sevgilinizin size aldığı yüzükten, bu tarz şeylerin maddi değil manevi değeri önemlidir. :19:

kesinlikle katılıyorum canım hediye bu düşünmek hatırlanmak önemli. o herşey kesin miş gibi konuşuyo ama daha çocukla 1 ay oldu tanışalı zaten 1 aylık tanıştığı insandan öyle hediyeler kabul etmesi bile bana ters. en iyisi görüşmemek zaten geç bile kaldım bu kararı almak için teşekkür ederim cevabınız için

merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum

canım merhaba,

cevapları okumadım belki söylemişlerdir ama kız haklı!
çünkü onda her şeyin en iyisi var, ama sende orta derecede şeyler var. FAKAT;
sende olup onda olmayan bi şey var, bu nedenle kompleksli. Onda olmayan şey ise, aşk!
belki diğer (parası için terk ettiği çocuk) ile beraber olsa hiç böyle olmazdı, yazık ona.
biriyle parası için birlikte olan, başkasında olan aşkı çok kıskanır. çünkü o asla yüzüğüne senin ki gibi aşkla bakamayacaktır, o yüzüğe sadece maddi değer verecektir.
Üzüldüm ona, boşuna ağlamışsın bence. yazık de ve geç.
O gibi tipler ileride ( eğer evlenirse tabii) avm lerde kocaları (sözde) toplantılardayken torba torba alışveriş yaparken sen kocanla mutfağında oturup yumurta tokuşturmaca oynayacaksın.
Bu paha biçilemez.. :nazar::nazar:

Son düzenleme:
puhahahah ne sacma sapan gorgusuz ınsanlar var ya bolelerını ımha etmek lazım kocası deıl nısanlısı deıl sevgılısının parasıylamı hava atıor yanı :ssz::ssz::ssz: cok sacma bu arada 300 lırayı bı kazaga verıcek kadar salak ınsanmıs :24::24::24::24: kesınlıkle uzak durun bole bı kısılıkten

dediğiniz gibi kocası olsa tamam övün biz çok zenginiz falan diye ama daha 1 aylık tanıdığı insanın parasıyla övünmesi çok sinir bozucu ve gelmiş benim yıllardan beri devam eden ilişkimle kıyaslıyo kendini morelim bozulunca tek laf edemiyorum hemen gözlerim doluyo nefret ediyorum bu huyumdan keşke saydırabilseydim ona orda teşekkür ederim cevabınız için

Back