• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli övünen arkadaşımdan bıktım :(

Benim çevremdede çok var böyle insanlar. Ama benimkiler böyle beni ezmeye yönelik değilde abartarak anlatma çabasındalar.

Seni rahatsız ediyorsa kesinlikle görüşeyi kesmelisin bencede.

Benimde bi arkadaşım var severim kendisini, sıkta görüşürüz. Bana karşı bi davranışı söz konusu değil ama bütün muhabbeti para!

Ya aldıklarını anlatır ya alamadıklarını. Yani ucu mutlaka paraya dayanır. Onunla bir araya geldiğimizde cidden yorulmuş olarak eve dönüyorum.

aslında bizi üzen yoran insanlardan uzak durmalıyız o kadar dert varken bide böyleleri morel bozuyo. görüşmücem bundan sonra annemede ben evdeyken davet etme onları dedim teşekkür ederim cevabınız için

Bi tanesi de bende vardı.Neymiş üniversitedeyken simit yiyenlerle konuşmazmış haspam :D Sonradan görme ezik şey.Ne olcak!

ne kadar sinir bozucu böyle insanlar Allah düşürmesin ama simite değil ekmeğe muhtaç kalır görgüsüz

Ayyy ne kadar fasa fiso şeyler.Sen bir de oturup bunun için ağlıyor musun?Eğer insanlığın,sağlığın huzurun maddiyattan etiketten önemli olduğuna inanıyorsan,bunları zaten kaale almazsın.Ben hayatımdan memnunum der geçersin.Sonuç önemlidir herzaman.Görgüsüzlük başka birşey değil.Son model arabalara binen seninle aynı muhitte oturuyorsa,eşit bir statüdesinizdir.

haklısınız ağlamaya değmez ama çok gururuma dokundu söyledikleri keşke diyebilseydim bişey ama boğazıma bişey tıkanıyo konuşamıyorum ağlamaklı olunca. ne hlini bilirim ben onun şimdi gelmiş bana sevgilisinin arabasıyla övünüyo geç bile kaldım görüşmeyi kesmek için ne zaman görüşsek hep morelim bozuk dönüyorum eve teşekkür ederim cevabınız için

ben olsam kendimi para için satmıyorum bu teneke dışında da birşey istemiyorum sevgilim yanımda olsun yeter der ve bir daha görüşömezdim. sen niye ağlıyorsun ki anlamıyorum yani değmeyen biri için. aranızda geçen muhabbetler bile çok komik, bir araba binmeye yüksek modelden başladık ne ya?? sen de Allah düşürmesin mazallah sen parasız yapamazsın diye laf sok bu kadar mıymıntı olma yani

normalde laf sokuyorum o övünürken ama dün yüzüğüme laf edince o kadar kötü oldum ki ağlamamak için zor tuttum orda kendimi konuşamadım bu huyumu hiç sevmiyorum. aslında söylenecek o kadar şey varki teşekkür ederim cevabınız için

Sizin yerinizde olsaydım, bi daha yüzüne bakmazdım
o kim oluyor da yüzüğüme teneke parçası diyor? bence görüşmeyin bile..
ya da siz de laf sokun birşey dediğinde...
ilerde ayrılırsa o zaman tepe taklak nasıl düşüyor görürsün :)

zaten 1 aylık daha çıktığı çocuk ne olcakları hiç belli değil. teşekkür ederim cevabınız için

Kendinizi üzdügünüze bile değmez.
Size yine bişey dediginde verin cevabını ,atmayın içinize.Hoş böylelerine cvp versenizde anlamazlar ama en azından siz böyle degersiz bir insan için üzülmezsiniz.
En kısa zamandada kesin görüşmeyi.
Hayat zaten cok kısa,böyle bir kişi yüzünden zehir etmeye degmez.Allah o arkadaşınızada akıl fikir versin inşallah en kısa zamanda parayla malla mülkle mutluluk olmayacagını göstersin ona...

inşallah herşeyin para olmadığını anlar bir gün. dediğiniz gibi üzülmeye bile değmez ama aşalamaya kalkınca ister istemez çok kötü oldum teşekkür ederim cevabınız

Ah canım nasıl anlıyorum seni..Senin komşun benim kardeşim diyebilecek kadar ikiz arkadaşlarımdan bir tanesi..Fena bozmaya çalıştı beni bende he he deyip geçiyordum..Çok yakışıklı(sandığı) yazlık bir yerde oturan fırlama bi sevgilisi vardı,sürekli arkadaşıma gidiyorum,sinemaya gidiyorum vs diye evden çıkıodu İzmir kazan onlar kepçe..Benim sevgilim Van da görev yapıyo tabi,6 ayda bir 3-5 gün görüşmeyi bekliyorum,onlar kırıyo fındıkları sevgilileriyle..Her onlara kalmaya gittiğimde şuraya gittik tabi''SEN BİLMEZSİN'' şöyle yaptık tabi''SEN GİTMİYOSUN'':53:...O zaman da,sevgilim de babam da sıkı değildi geziyodum hem de ne;ama sosyal iletişim bağlarıyla aram hiçççç olmadığı için yediğimin,içtiğimin,gezdiğimin resmini boy boy yayınlamadığım için rahibe konumundaydım onlara göre...Gün oldu devran döndü(1 yıl içinde)nişanlım buraya geldi,o sevgilisnden ayrıldı,başka biriyle nişanlandı..Geçen gün saatlerce tlfnla konuştuktan sonra ağlıyodu nişanlım eskileri açıyo bana(eski sevgilisyle neler yaptıklarını biliyordu)diye..İkiziyle bana diyor ki yaa siz nasıl yola getirdiniz bana güvenmiyo,inanamıyo,kafamı evden çıkarmama izin vermiyo diye...:52:
Allah'ım büyüksüüüüünnn:16::52::27::52:
Biraz uzattım ama; boşver tatlım o zırvalasın hee de geç son gülen iyi güler..O senin sevgilini küçümsese n'olur,gözünde büyütse ne..Çocuk onun para hırsını,zengin koca hevesini anlayıp bırakınca kazakları giyer giyer ısınır artık..:27:

Hiç sevmem bu tip insanları... benm de böyle bi komşum vardı hep kendini överdi kız yaa olablrmi böyle bişey :52: en güzel o, en harika o, en becerikli o , herkes ona aşık, herkes ona bayılıyor (tabiki ona göre) görüşmeyi kestm gitti sonra çok samimi bi arkadaşı vardı o da dayanamadm bitirdm valla demişti bi kre sorduğmda... yani öyleleri hep yalnız kalmaya mahkumlar bence salla gitsin sinirini bozacağına... :34:

çevresinde kimse yok zaten onun da. bi benle görüşüyodu ama artık bende katlanamıcam ona morelimi bozduğuyla kalıyo teşekkür ederim cevabınız için

Ahahaha bu arkadaş modelinden bende de vardı... :52:
Hatta kendi gibi annesi de.
Aynı tip durumları yaşamıştık biz de.
Babamın öldüğünün haftasına nişanlandı bu dediğim şahıs.
Annesi annemi arayıp; müstakbel damadını övdü ya o gece resmen. Yok işte x'e şu kadar altın taktılar, çok iyi bir çocuk Allah gunes_ay'a da böyle bir kısmet nasip etsin :52:
Her şeyimiz düzüldü, zengin bir aile, bohçada hiçbir eksik yok her istediğimizi aldılar, düğünü şurda yapcaz filan fistan kadın abartmıyorum 2 saat aralıksız konuştu :S
Annem neyin derdinde, kadın neyin derdinde.
Anneciğim de sinirlendi ama belli etmedi yine de ayıp olmasın diye.
Bu tipler tam m.nyak ya ruh hastaları.
Şimdi ne haldeler diye sorarsan ayrıldılar, nişan atıldı.....
Kadın utandığınla kaldı, o arkadaşla artık ben de görüşmüyorum, ne hali varsa görsün.
Aman ne sıkıyosun sen de canını, sen de kes görüşmeyi akraban değil bişeyin değil.
Salla gitsin arkadaşım, bak ben öyle yaptım, şimdi onsuz daha mutluyum... :34:

ne kadar karartersizlermiş onlarda iyi yapmışsınız görüşmeyi kesmekle bende aynı şeyi yapıcam. onların sonuda öyle olacağa benziyo o kadar emin ki evlenceklerinden. zaten arkadaşım diyipte bişeyimi anlatamıyodum güvenipte geç bile kaldım hayatımdan çıkarmaya teşekkür ederim cevabınız için

Once, sen bosver erkek arkadasinin aldiklarini sen ne aldin, alabildin kendine onu goster, kraldan cok kralci olmussun de, lafini esirgeme, azicik rahatla...:34:
Sonra da gorusme, seni uzen insanlari hayatindan uzak tut her zaman...
Kiyamam, sevgilinin aldigi yuzugun manevi degeri onemli...
Ben onu bile istemiyorum, asla...
Ben sevgilimi parmaginda yuzugun kalinligi ile, tasin buyuklugu ile milletle sidik yarisina sokamam...
Bu isler dunyevi, ucuz isler...
Nasil uretildikleri konusuna girmiyorum bile...
Boyle sig insanlardan uzak dur sozun ozu, onun dusunup sana aldigi her sey, en guzelidir...
Zengin sevgili ya da es icin bir sifat olmamali...

zaten ben hayatımdan çok memnumum asla bi hediye maddiyatla ölçülemez erkek arkadaşım bana onun dediği gibi teneke parçası bile taksaydı mutlu olurdum ben onun 300 lük kazağından bin kat daha değerli benim için yüzüğüm zaten sevdiğin yanındaysan en büyük zenginlik o olmalı bence. görüşmücem bundan sonra asla teşekkür ederim cevabınız için

O yüzügüne laf söyledigi anda haddini bildirmeliydin.
Öyle gereksiz insanlarin ne arkadasligindan hayir gelir, ne de etrafimda arkadasi olur

keşke haddini bildirseydim dediğiniz gibi ama üzülünce boğazıma bişey tıkanıyo sanki konuşamıyorum yoksa söylenecek çok şey vardı. arkadaşı yok zaten hiç bi benle görüşüyodu artık bende olmucam ne yaparsa yapsın teşekkür ederim cevabınız için

Allah sonradan görmelerden korusun herkesi.Hiç üzüldüğünüze değmez böyleleri için.Besbelli ki görgüsüz insanlar,neden ağlayıpta kendinizi hırpaladınız? Ben mümkün olduğunca görüşmem böyle insanlarla.Uzak durum,araya mesafe koyun.

gururuma dokundu dediklerini yapısal olarak çok duygusalım değmez ama ağladım. koycam zaten artık mesafemi görüşmücem teşekkür ederim cevabınız için

Kendisinde yükseklik kompleksi var. Bu tarz kişiler tehlikeli yahu ben korkarım böyle insandan. Her türlü kötülüğü yapabilir, yeter ki en iyisi kendisi olsun yani...
Hiçbir şey yapmasa da psikolojini bozar, bak ağlamışsın onun yüzünden. Değer mi?
Sal gitsin. Bu tarz insanları tutma etrafında, mutluluğunu gölgelemesin.

haklısın canım morelimi bozmaktan başka bişey yapmıyor. uzaklaştırcam artık hayatımdan onu teşekkür ederim cevabınız için

gururuma dokundu dediklerini yapısal olarak çok duygusalım değmez ama ağladım. koycam zaten artık mesafemi görüşmücem teşekkür ederim cevabınız için

Rica ederim.Öyle yüksek arabalarla başlamışlar ya Allahın işi belli olmaz bi altüst eder herşeyi neye uğradıklarını şaşırırlar.Ben ne örneklerini gördüm çevremde.Herzaman mütevazi olmak taraftarıyım ve bu huyumdanda hiçbirşey kaybetmedim.

ayyyy böyle insanlardan nefret ederim yaa
görüşmeyin bence en azından sık görüşmeyin. Merhaba der geçersiniz.

Okurken bile sinirlendim yani o tipe :47:

merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. Sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. Erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. Oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. Erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. Oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. Eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. Ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. Görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum

uzaklaşmanı tavsiye ediyorum arkadaşım

Ah canım nasıl anlıyorum seni..Senin komşun benim kardeşim diyebilecek kadar ikiz arkadaşlarımdan bir tanesi..Fena bozmaya çalıştı beni bende he he deyip geçiyordum..Çok yakışıklı(sandığı) yazlık bir yerde oturan fırlama bi sevgilisi vardı,sürekli arkadaşıma gidiyorum,sinemaya gidiyorum vs diye evden çıkıodu İzmir kazan onlar kepçe..Benim sevgilim Van da görev yapıyo tabi,6 ayda bir 3-5 gün görüşmeyi bekliyorum,onlar kırıyo fındıkları sevgilileriyle..Her onlara kalmaya gittiğimde şuraya gittik tabi''SEN BİLMEZSİN'' şöyle yaptık tabi''SEN GİTMİYOSUN'':53:...O zaman da,sevgilim de babam da sıkı değildi geziyodum hem de ne;ama sosyal iletişim bağlarıyla aram hiçççç olmadığı için yediğimin,içtiğimin,gezdiğimin resmini boy boy yayınlamadığım için rahibe konumundaydım onlara göre...Gün oldu devran döndü(1 yıl içinde)nişanlım buraya geldi,o sevgilisnden ayrıldı,başka biriyle nişanlandı..Geçen gün saatlerce tlfnla konuştuktan sonra ağlıyodu nişanlım eskileri açıyo bana(eski sevgilisyle neler yaptıklarını biliyordu)diye..İkiziyle bana diyor ki yaa siz nasıl yola getirdiniz bana güvenmiyo,inanamıyo,kafamı evden çıkarmama izin vermiyo diye...:52:
Allah'ım büyüksüüüüünnn:16::52::27::52:
Biraz uzattım ama; boşver tatlım o zırvalasın hee de geç son gülen iyi güler..O senin sevgilini küçümsese n'olur,gözünde büyütse ne..Çocuk onun para hırsını,zengin koca hevesini anlayıp bırakınca kazakları giyer giyer ısınır artık..:27:

gerçekten Allah çok büyük canım bak şimdi kendi ne haldeymiş iyi olmuş seni üzdüğü zamanların acısını çıkartır Allah böyle. onun sonuda böyle olcağa benziyo çünkü ne zaman görüşsek anneside o da tek konuştukları çocuğun parası nerelere gittikleri çocuğun ona neler aldığı orkide almış annesi orkide çok pahalı diyo bide güldüm sadece sanki cahiliz biz görgüsüzler bildiğin Allah islah etsin onları teşekkür ederim cevabın için canım

Ne saçma sapan insanlar var bu dünyada yahu, görgüsüz, kültürsüz ne oldum delisi insanlarmış komşularınız :20: Dünyada para ile ölçülemeyecek bir sürü şey var, varlıklı olmak paranı, malını, mülkünü anlatıp onunla övünmeyi gerektirmez. Alçak gönüllü olmak lazım, hem dünya hali ne olacağı belli mi olur ? Yarın bir bakmışsın elinde avucunda bir şeyi kalmaz. Bence bu tarz insanlarla hiç muhatap olmamak lazım, mesafe koyun araya. Mecburi durumlar dışında görüşmeyin, insanın pozitif enerjisini de alır götürür böyleleri. Ayrıca ona ne sevgilinizin size aldığı yüzükten, bu tarz şeylerin maddi değil manevi değeri önemlidir. :19:

puhahahah ne sacma sapan gorgusuz ınsanlar var ya bolelerını ımha etmek lazım kocası deıl nısanlısı deıl sevgılısının parasıylamı hava atıor yanı :ssz::ssz::ssz: cok sacma bu arada 300 lırayı bı kazaga verıcek kadar salak ınsanmıs :24::24::24::24: kesınlıkle uzak durun bole bı kısılıkten

Back