• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli övünen arkadaşımdan bıktım :(

anneler arada kalmasın diye belki birşey diyemezsiniz ama bence ona hiçbir şeyinizi anlatmayın.. ama o anlatmaya kat kat fazlasıyla devam edecek.. görüşmeyin.. böyle tiplerin en bozulduğu şey övünmelerinin yarım kalmasıdır:) şak diye konuyu değiştirin, çatlasın :) annemin böyle bir arkadaşı var kaşına dikiş atılsa ipiyle övünen cinsten.. annem lafını ağzına tıkayıp acı içinde bırakıyor:) böyle tahammül ediyor ona.. ama sizin arkadaşınız sadece övünmüyor aynı zamanda aşağılıyor:( yüzük kıyaslamasını geçtim, evlilik konusunu ben açtım ne demek.. onun tekelinde mi? çok cahil ve saçma konuşmalar.. bence çoook nadir görüşün eğer mecbursanız..

bende tam buna benzer bir konu açacaktım yalnız konu sahibinin durumundan biraz farklı olacak
konu sahibine ise o arkadaşını hiç takmamasını hatta görüşmemesini öneririm hiç bir şeyi olmayanlar zenginlikleriyle aldıklarıyla övünürler eğer gerçekten mutlu mesut harika bir hayatı olsaydı bir kazakla hava atmaya ihtiyaç duymazdı
güvenilmez ve arkadaşlık kurulmaması gereken kişilerden bilerek ve isteyerek insanları küçük görme onların zayıf yönlerini yüzüne vurmak var bu kişi arkadaş değil kesinlikle
ki kendisinin nasıl biri olduğu açık kendini seven birini zengin olmadığı için bırakma, sırf zengin benimle evlenicek diye övünme
geceleri de kazağına sarılarak uyur artık
benimde annemin bir tanıdığının böyle bir hikayesi vardı kadın kendisi anlatmıştı zamanında kendisi dükkanın çırağıyla evlenmiş arkadaşıda sahibiyle sürekli kendisine hava atıyormuş bak benim nişanlımın dükkanı var şunu var bunu var senin neyin var gibisinden
bir on sene sonra bu çırak kendi işini kurmaya karar veriyor ve üst üste beş dükkan açıyor o hava atansa hala aynı konumda hatta durumları daha kötüye gitmiş şimdide o çırakla evlendi diye küçük gördüğü kadınla yeniden arkadaşlık kurmaya çalışıyormuş :51:
benim ise söylemek istediğim kişiler daha farklıydı şimdi yeni ben her şeyin en mükemmelini yaparım kadınları ortaya çıktı sürekli kendilerinin reklamını yapıyor gibiler misal
ben çok titizim evimin içinde toz bulunmaz
bir yaprak sarması sararım ki senin ki neymiş parmaklarını yersin
ya biliyor musun bende tam dekoratör olacak insanmışım evi bir düzerim ki görülmeye değer bence sen evi çok sade yapmışsın
evde işte okulda her yerde karşıma çıkıyor bunlarda :52:
sevilmeyen ot misali :ssz: hoşlanmıyorum kendini öven kişilerden :4:

Hadı övünüyor, sana alınana neden laf ediyor ?
Anlattıgının yalancısı olarak söylüyorum, böyle arkadaşlık olmaz.

övünmesine alışkınım zaten ama son zamanlar da erkek arkadaşımı beni sürekli aşağılamaya çalışıyo bu gün iyice damarıma bastı artık dediğiniz gibi böyle arkadaşlık olmaz uzak durcam bundan sonra ondan teşekkür ederim cevabınız için

Eğer görüşmek zorunda kalırsanız ve yine size laf sokarsa ver cevabını gitsin. Sevgilinin parası ile bana hava atarak kendini küçük düşürüyorsun onun para ile bana hava atıpta kendini küçük düşürme çünkü senin gibi kişilere sonradan görme diyorlar de cevabnı ver gitsin.

aslın da bu gün kurmam gerekiyodu o dediğiniz cümleyi ama gururuma dokunan bi laf söylenince beynim duruyo sanki konuşamıyorum bidaha yan yana gelirsek söylücek çok şeyim var zaten teşekkür ederim cevabınız için

Ne kadar görgüsüz bir kızmış o öyle, kompleksli şey, sonradan görme :47:
Bencede kes arkadaşlığını böyle insanların hayatında hiç yeri olmasın :34:

görüşmücem dediğiniz gibi artık onla geç bile kaldım bu kararı almaya çünkü çok kazıklar attı bana hep affettim arkadaş değil düşmanım sanki mana bulmak için sürekli bi hata arıyodu bende teşekkür ederim cevabınız için

Böyle bir insanın lafına gücenmeniz bile hata. Ben olsam düşündüklerimi yüzüne söyler daha da görüşmezdim.

annemle de konuştum ben varken davet etme onları diye yüzünü bile görmek istemiyorum o görgüsüzün sevgilisinin parasıyla beni ezmeye çalılıyo resmen teşekkür ederim cevabınız için

Evlerden orak .
Birde olmayan şeylerle hava atanlar var onlar daha vahim .
Eşeğe pirlanta yüzük takmislar eşek yine eşek.:31:

anneler arada kalmasın diye belki birşey diyemezsiniz ama bence ona hiçbir şeyinizi anlatmayın.. ama o anlatmaya kat kat fazlasıyla devam edecek.. görüşmeyin.. böyle tiplerin en bozulduğu şey övünmelerinin yarım kalmasıdır:) şak diye konuyu değiştirin, çatlasın :) annemin böyle bir arkadaşı var kaşına dikiş atılsa ipiyle övünen cinsten.. annem lafını ağzına tıkayıp acı içinde bırakıyor:) böyle tahammül ediyor ona.. ama sizin arkadaşınız sadece övünmüyor aynı zamanda aşağılıyor:( yüzük kıyaslamasını geçtim, evlilik konusunu ben açtım ne demek.. onun tekelinde mi? çok cahil ve saçma konuşmalar.. bence çoook nadir görüşün eğer mecbursanız..

dışar da görüştüğüm bi insan değil zaten canım annemler görüşüyo çok sık ama bundan sonra anneme ben varken davet etme onları dedim görüşmek zorunda kalırsam dediğinizi denicem ve çocukla daha 1 aydır çıkıyolar bizim 2 sene olcak bidaha kıyaslama konusu açılırsa asıl sen kıyaslama bizim ilişkimizle senin 1 aylık ilişkini dicem hakediyo bunları teşekkür ederim cevabınız için

ahahhahah:))) gece gece hıc gulecegım yoktu yaa..

arkadasın resmen sevgılısının b*kuyla osuruyor..

bıde bu kızla ılıskımı kesım mı dıyorsun?

sabrın varsa devam et;bıze eglencelı malzemeler çıkacak gıbı:D

görüşmeyi kes.böyleleri ancak insanların kalbini kırmakla ve hava atmakla meşguller.
sanki herşey parayla halloluyor bu dünyada.
böyle insanları gerçekten anlamıyorum.diyelim yarın öbür gün bir hastalığa yakalandı.tedavisi falan yok.ellerinde paralar kaldığı halde bile tedavisi yok.sonuç nee mutluluk parayla,altınlarla,pırlantalarla,son model arabalarla ölçülmüyor.küçücük evim olsun.aç kalmayım açıkta kalmayım yeter sağlıklı düşünen insana.sonradan görme çok fena.ya doğuştan zengin olmalısın yada hiç.ben böyle düşünüyorum.sonradan ellerine para geçti mi bir havalar bir havalar atıyorlar şaka gibi.eski günlerinide çok çabuk unutuyor böyleleri.
malesef sende olan huyun aynısı bende de var.biri böyle iğneleyici sözler söyledi mi anında haddini bildiremiyorum.ancak uyurken "keşke şöyle deseymişim,keşke böyle deseymişim"diyorum.o anda sadece insan gözyaşlarını boğmaya çalışıyor.ağlamamak için kendini zor tutuyor.böyle sorunlu tipler ne yazık ki etrafımda bol.bazılarına gerçekten iyilik yaranamıyor.benim çok yakın bir tandığım biri var.bu kıza doğruya doğru "nasıl giyinilir,makyajda püf noktaları nelerdir,hangi parfüm kullanılır,hangi kosmetik markalar daha iyi" öğreten ben ama her seferinde bende birşey gördümü "benden kopya çektin,benden öğrendin herşeyi"der.sanki bütün bunları ben ona değilde o bana öğretmiş gibi davranıyor.o an ağzını yüzünü patlatmak istiyorum ama yapamıyorum.
kısacası onu hayatından çıkar.seni üzmesine asla izin verme.bırak gitsin havasını başkalarıyla söndürsün.:41:

Son düzenleme:
bende tam buna benzer bir konu açacaktım yalnız konu sahibinin durumundan biraz farklı olacak
konu sahibine ise o arkadaşını hiç takmamasını hatta görüşmemesini öneririm hiç bir şeyi olmayanlar zenginlikleriyle aldıklarıyla övünürler eğer gerçekten mutlu mesut harika bir hayatı olsaydı bir kazakla hava atmaya ihtiyaç duymazdı
güvenilmez ve arkadaşlık kurulmaması gereken kişilerden bilerek ve isteyerek insanları küçük görme onların zayıf yönlerini yüzüne vurmak var bu kişi arkadaş değil kesinlikle
ki kendisinin nasıl biri olduğu açık kendini seven birini zengin olmadığı için bırakma, sırf zengin benimle evlenicek diye övünme
geceleri de kazağına sarılarak uyur artık
benimde annemin bir tanıdığının böyle bir hikayesi vardı kadın kendisi anlatmıştı zamanında kendisi dükkanın çırağıyla evlenmiş arkadaşıda sahibiyle sürekli kendisine hava atıyormuş bak benim nişanlımın dükkanı var şunu var bunu var senin neyin var gibisinden
bir on sene sonra bu çırak kendi işini kurmaya karar veriyor ve üst üste beş dükkan açıyor o hava atansa hala aynı konumda hatta durumları daha kötüye gitmiş şimdide o çırakla evlendi diye küçük gördüğü kadınla yeniden arkadaşlık kurmaya çalışıyormuş :51:
benim ise söylemek istediğim kişiler daha farklıydı şimdi yeni ben her şeyin en mükemmelini yaparım kadınları ortaya çıktı sürekli kendilerinin reklamını yapıyor gibiler misal
ben çok titizim evimin içinde toz bulunmaz
bir yaprak sarması sararım ki senin ki neymiş parmaklarını yersin
ya biliyor musun bende tam dekoratör olacak insanmışım evi bir düzerim ki görülmeye değer bence sen evi çok sade yapmışsın
evde işte okulda her yerde karşıma çıkıyor bunlarda :52:
sevilmeyen ot misali :ssz: hoşlanmıyorum kendini öven kişilerden :4:

onun sonu da öyle olcağa benziyo Allah verir ama almasınıda bilir. en çokta para için terketiği sevgilisine üzülüyorum.benim en büyük zenginliğim sevgilimin bana olan sevgisi olacak ama onun sevgilisin aldığı pahalı kazaklar olacak. zamanında benim arkamdan işler bile çevirdi bu insan erkek arkadaşımla olan bi konuyu ona anlatmıştım anneme anlatmış annemle aramı bozmuştu sonra mesafe koydum arama anlatmadım bişeyimi annemin yüzünden görüşmek zorunda kaldım hep ama artık bu görüşmeler de olmucak. ama Allah büyük beni üzdü aşağıladı bu gün illa bi yerden çıkar. çok doldum gerçekten :( teşekkür ederim cevabınız için

görüşmeyi kes.böyleleri ancak insanların kalbini kırmakla ve hava atmakla meşguller.
sanki herşey parayla halloluyor bu dünyada.
böyle insanları gerçekten anlamıyorum.diyelim yarın öbür gün bir hastalığa yakalandı.tedavisi falan yok.ellerinde paralar kaldığı halde bile tedavisi yok.sonuç nee mutluluk parayla,altınlarla,pırlantalarla,son model arabalarla ölçülmüyor.küçücük evim olsun.aç kalmayım açıkta kalmayım yeter sağlıklı düşünen insana.sonradan görme çok fena.ya doğuştan zengin olmalısın yada hiç.ben böyle düşünüyorum.sonradan ellerine para geçti mi bir havalar bir havalar atıyorlar şaka gibi.eski günlerinide çok çabuk unutuyor böyleleri.
malesef sende olan huyun aynısı bende de var.biri böyle iğneleyici sözler söyledi mi anında haddini bildiremiyorum.ancak uyurken "keşke şöyle deseymişim,keşke böyle deseymişim"diyorum.o anda sadece insan gözyaşlarını boğmaya çalışıyor.ağlamamak için kendini zor tutuyor.böyle sorunlu tipler ne yazık ki etrafımda bol.bazılarına gerçekten iyilik yaranamıyor.benim çok yakın bir tandığım biri var.bu kıza doğruya doğru "nasıl giyinilir,makyajda püf noktaları nelerdir,hangi parfüm kullanılır,hangi kosmetik markalar daha iyi" öğreten ben ama her seferinde bende birşey gördümü "benden kopya çektin,benden öğrendin herşeyi"der.sanki bütün bunları ben ona değilde o bana öğretmiş gibi davranıyor.o an ağzını yüzünü patlatmak istiyorum ama yapamıyorum.
kısacası onu hayatından çıkar.seni üzmesine asla izin verme.bırak gitsin havasını başkalarıyla söndürsün.:41:

çok doğru yazmışsınız eski günlerini çabuk unuttu çocuğun parasından başka bi konu konuşulmuyo zaten bir araya gelince. hiç bi zaman sitem etmedim şükürler olsun onun karakterinde bi insan değilim. övünmesine sürekli alışkınım ama erkek arkadaşımı annemlerin yanında küçük düşürmesi delirtti beni yüzüğüme çok ince elini kesmiyomu o senin demesi. keşke laf söyleseydim ama tıkanıyorum konuşamıyorum sizin gibi. teşekkür ederim cevabınız için

görmemiş varoşun teki işte neyini takıyorsun ki? sesli gül o konuştukça ve geç, kafanı yorduğun için sende kabahat.

Hiç sevmem bu tip insanları... benm de böyle bi komşum vardı hep kendini överdi kız yaa olablrmi böyle bişey :52: en güzel o, en harika o, en becerikli o , herkes ona aşık, herkes ona bayılıyor (tabiki ona göre) görüşmeyi kestm gitti sonra çok samimi bi arkadaşı vardı o da dayanamadm bitirdm valla demişti bi kre sorduğmda... yani öyleleri hep yalnız kalmaya mahkumlar bence salla gitsin sinirini bozacağına... :34:

Son düzenleme:
Ahahaha bu arkadaş modelinden bende de vardı... :52:
Hatta kendi gibi annesi de.
Aynı tip durumları yaşamıştık biz de.
Babamın öldüğünün haftasına nişanlandı bu dediğim şahıs.
Annesi annemi arayıp; müstakbel damadını övdü ya o gece resmen. Yok işte x'e şu kadar altın taktılar, çok iyi bir çocuk Allah gunes_ay'a da böyle bir kısmet nasip etsin :52:
Her şeyimiz düzüldü, zengin bir aile, bohçada hiçbir eksik yok her istediğimizi aldılar, düğünü şurda yapcaz filan fistan kadın abartmıyorum 2 saat aralıksız konuştu :S
Annem neyin derdinde, kadın neyin derdinde.
Anneciğim de sinirlendi ama belli etmedi yine de ayıp olmasın diye.
Bu tipler tam m.nyak ya ruh hastaları.
Şimdi ne haldeler diye sorarsan ayrıldılar, nişan atıldı.....
Kadın utandığınla kaldı, o arkadaşla artık ben de görüşmüyorum, ne hali varsa görsün.
Aman ne sıkıyosun sen de canını, sen de kes görüşmeyi akraban değil bişeyin değil.
Salla gitsin arkadaşım, bak ben öyle yaptım, şimdi onsuz daha mutluyum... :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
Once, sen bosver erkek arkadasinin aldiklarini sen ne aldin, alabildin kendine onu goster, kraldan cok kralci olmussun de, lafini esirgeme, azicik rahatla...:34:
Sonra da gorusme, seni uzen insanlari hayatindan uzak tut her zaman...
Kiyamam, sevgilinin aldigi yuzugun manevi degeri onemli...
Ben onu bile istemiyorum, asla...
Ben sevgilimi parmaginda yuzugun kalinligi ile, tasin buyuklugu ile milletle sidik yarisina sokamam...
Bu isler dunyevi, ucuz isler...
Nasil uretildikleri konusuna girmiyorum bile...
Boyle sig insanlardan uzak dur sozun ozu, onun dusunup sana aldigi her sey, en guzelidir...
Zengin sevgili ya da es icin bir sifat olmamali...

Böyle insanları hayatınıza sokup enerjinizi ve hayat kalitenizi düşürmeyin derim. 3 günlük dünyada kapris mi çekeceksiniz.

Kendi tek başına değerli olmayan, erdemlerden ve karakterden yoksun insanlar ancak parayla bunu sağlamaya çalışırlar, kendilerini yüceltirler.

Ayrıca paraya düşkün insandan korkarım, zira para için pek çok çirkinliği yapabilirler. Siz böyle bir insanı arkadaş olarak yakıştırmayın kendinize, anneniz tek gitsin onlara ya da onların geleceği gün sen bir iş icat et görme yüzünü. Aradığında da konuşma 'Aaaaa duymamışım, çok yoğunum kapatmam lazım.' deyip geçiştir.

Yüz bulmazsa bir daha konuşamaz bunları, çünkü konuşmasındaki tek amaç da kendini tatmin etmek, başka bir şey değil. Bu tatmini bulamazsa aramaz artık.

O yüzügüne laf söyledigi anda haddini bildirmeliydin.
Öyle gereksiz insanlarin ne arkadasligindan hayir gelir, ne de etrafimda arkadasi olur

Back