• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sürekli övünen arkadaşımdan bıktım :(

Bende de vardı bundan bitane yolladım gitti eksikliğini hiç de hissetmiyorum :D

merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum
Bu hayatta herşey maddiyat değildir.
Arkadaşınız bunun farkında değil gibi.
Ayrıca başkasının parası, arabası vs gibi seylerle hava atmakta sonradan görmelik hatta görmemişliktir.
Boşverin bence hiç görüşmeyin, onlar anne kız havalarını başkasına atsınlar.

merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum

abartmıyorsun canım
bir kere güzelce boz bak bakalım yapabiliyor mu bir daha
"ben sendeki herşeye güle güle kullan diyorum, sen neden herşeye bir kulp takıyorsun
ben beğendim önemli olan o güzel bak ki güzel göresin" deyiver
Allah uzak etsin böyle insanlardan..

Benim çevremdede çok var böyle insanlar. Ama benimkiler böyle beni ezmeye yönelik değilde abartarak anlatma çabasındalar.

Seni rahatsız ediyorsa kesinlikle görüşeyi kesmelisin bencede.

Benimde bi arkadaşım var severim kendisini, sıkta görüşürüz. Bana karşı bi davranışı söz konusu değil ama bütün muhabbeti para!

Ya aldıklarını anlatır ya alamadıklarını. Yani ucu mutlaka paraya dayanır. Onunla bir araya geldiğimizde cidden yorulmuş olarak eve dönüyorum.

Bi tanesi de bende vardı.Neymiş üniversitedeyken simit yiyenlerle konuşmazmış haspam :D Sonradan görme ezik şey.Ne olcak!

Ayyy ne kadar fasa fiso şeyler.Sen bir de oturup bunun için ağlıyor musun?Eğer insanlığın,sağlığın huzurun maddiyattan etiketten önemli olduğuna inanıyorsan,bunları zaten kaale almazsın.Ben hayatımdan memnunum der geçersin.Sonuç önemlidir herzaman.Görgüsüzlük başka birşey değil.Son model arabalara binen seninle aynı muhitte oturuyorsa,eşit bir statüdesinizdir.

ben olsam kendimi para için satmıyorum bu teneke dışında da birşey istemiyorum sevgilim yanımda olsun yeter der ve bir daha görüşömezdim. sen niye ağlıyorsun ki anlamıyorum yani değmeyen biri için. aranızda geçen muhabbetler bile çok komik, bir araba binmeye yüksek modelden başladık ne ya?? sen de Allah düşürmesin mazallah sen parasız yapamazsın diye laf sok bu kadar mıymıntı olma yani

Sizin yerinizde olsaydım, bi daha yüzüne bakmazdım
o kim oluyor da yüzüğüme teneke parçası diyor? bence görüşmeyin bile..
ya da siz de laf sokun birşey dediğinde...
ilerde ayrılırsa o zaman tepe taklak nasıl düşüyor görürsün :)

Kendinizi üzdügünüze bile değmez.
Size yine bişey dediginde verin cevabını ,atmayın içinize.Hoş böylelerine cvp versenizde anlamazlar ama en azından siz böyle degersiz bir insan için üzülmezsiniz.
En kısa zamandada kesin görüşmeyi.
Hayat zaten cok kısa,böyle bir kişi yüzünden zehir etmeye degmez.Allah o arkadaşınızada akıl fikir versin inşallah en kısa zamanda parayla malla mülkle mutluluk olmayacagını göstersin ona...

Kazağın fiyatıyla hava atmak:1: Pahalı olup da çirkin olan o kadar çok şey var ki. Para için havlayacak insanlarla görüşmeyin

Allah sonradan görmelerden korusun herkesi.Hiç üzüldüğünüze değmez böyleleri için.Besbelli ki görgüsüz insanlar,neden ağlayıpta kendinizi hırpaladınız? Ben mümkün olduğunca görüşmem böyle insanlarla.Uzak durum,araya mesafe koyun.

Kendisinde yükseklik kompleksi var. Bu tarz kişiler tehlikeli yahu ben korkarım böyle insandan. Her türlü kötülüğü yapabilir, yeter ki en iyisi kendisi olsun yani...
Hiçbir şey yapmasa da psikolojini bozar, bak ağlamışsın onun yüzünden. Değer mi?
Sal gitsin. Bu tarz insanları tutma etrafında, mutluluğunu gölgelemesin.

Bende de vardı bundan bitane yolladım gitti eksikliğini hiç de hissetmiyorum :D

zaten güvenipte hiç bişeyimi anlatamadığım bi insan bende çıkartcam artık hayatımdan beni üzmekten başka bi şeye yaramıyo sizde en doğrusunu yapmışsınız teşekkür ederim cevabınız için

Söylediği sözler onun acınası bir durumda olduğunu gösteriyor ama bence sizin asıl sıkıntınız bu kişinin tavırları değil. Ortada daha farklı bir durum var. O size bu lafları söylediğinde ona cevap verememeniz, sonradan bu duruma takılıp kalmanız, bence asıl problem olan şey. Eğer içinizde tereddüt olmasaydı o anda ona cevabını verirdiniz, veremeseydiniz bile kafanıza bu kadar takmazdınız. Benim size tavsiyem bu kişiyle muhabbetinizi kesin ya da ona haddini bildirin olmayacak, bence en başta kendi içinizde bir şeyleri halledin. "Yüzüğün teneke gibi" benzetmesi size dokundu ama kesinlikle umrunuzda olmamalıydı. Bir düşünün :34:

Bu hayatta herşey maddiyat değildir.
Arkadaşınız bunun farkında değil gibi.
Ayrıca başkasının parası, arabası vs gibi seylerle hava atmakta sonradan görmelik hatta görmemişliktir.
Boşverin bence hiç görüşmeyin, onlar anne kız havalarını başkasına atsınlar.

evet dediğiniz gibi herşeyi maddiyat olarak görüyo annemin de sürekli morelini bozuyolar övünerek annemede dedim görüşmeyelim artık onlarla diye teşekkür ederim cevabınız için

Hemen görüşmeyi kesmelisin bence. Allah korusun böylelerinden. Belli ki çok kompleksli ve fesat bir insan. Bunun arkadaşlığından ne olacak?

merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. Sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. Erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. Oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. Erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. Oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. Eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. Ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. Görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum

sen bu kadar takarsan sözlerine alınıp ağlarsan daha çokkkk gelirler senin üzerine müsade etme güzelim görüşmeyi kesmene gerek yokki takmadığını göstermen yeter ayyy ben bayılırdım uğraşmaya :))))))) keşke bana denk gelseymiş :)))))))))))))))))))))))

abartmıyorsun canım
bir kere güzelce boz bak bakalım yapabiliyor mu bir daha
"ben sendeki herşeye güle güle kullan diyorum, sen neden herşeye bir kulp takıyorsun
ben beğendim önemli olan o güzel bak ki güzel göresin" deyiver
Allah uzak etsin böyle insanlardan..

öyle diyince bi anda tıkandım canım söyleyemedim bişey aslında söylenecek çok şey vardı. Allah islah etsin onu teşekkür ederim cevabınız için

Back