Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hayatta herşey maddiyat değildir.merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum
merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum
merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum
Bi tanesi de bende vardı.Neymiş üniversitedeyken simit yiyenlerle konuşmazmış haspam Sonradan görme ezik şey.Ne olcak!
Bende de vardı bundan bitane yolladım gitti eksikliğini hiç de hissetmiyorum
Bu hayatta herşey maddiyat değildir.
Arkadaşınız bunun farkında değil gibi.
Ayrıca başkasının parası, arabası vs gibi seylerle hava atmakta sonradan görmelik hatta görmemişliktir.
Boşverin bence hiç görüşmeyin, onlar anne kız havalarını başkasına atsınlar.
merhaba herkese yan komşumuzun kızı var benden 3 yaş büyük ama çocukluktan beri beraberiz yapısal olarak annesiyle birlikte övünmeyi çok severler erkek arkadaşı vardı çocuk bunu seviyodu sonra zengin birisi çıktı karşısına o çocuğu bırakıp ötekine döndü ne zaman gitsek yada gelseler sürekli o çocuğun parasını ona aldıklarını anlatır.bu gün onlara gittik erkek arkadaşım bana sevgililer günün de yüzük almıştı gider gitmez zaten direk bakayım yüzüğüne dedi verdim ayy bu çok incee ya elini keser teneke gibi almış iyice dedi kaldım öyle. Sonra bana sevgilisinin aldığı kazağını gösterdi 300 e aldı bunu diye annesine benim orkidelerimi nereye koydun diyor. Erkek arkadaşım arabasını sattı onun konusu açıldı annemde belki daha iyisini alır dedi. Oda biz valla arabaya binmeye bile yüksek modellerde başladık dedi. Erkek arkadaşım yazın tecilini bozdurup askere gitmeyi düşünüyo anneside askere gidince tanışmaya gelmeyi düşünüyomuş bu konu açıldı bende seneye nişan olur belki dedim nasipse. Oda sen kendini benlemi kıyaslıyon ben evlencem diye evlilik konusu açıldı sizinde dedi. Eve geldim ağladım yüzüğüme laf ettiği için teneke parçası bile taksa yine ben mutlu olurdum çünkü sevdiğim takmış onu. Ya ben onun herşeyini anlattığında güle güle kullan derken neden benim aldığım en güzel şeye laf ettiğini anlamadım çok üzüldüm gerçekten. Görüşmemi kesmelimiyim sizce bundan sonra onlarla yoksa ben mi abartıyorum
abartmıyorsun canım
bir kere güzelce boz bak bakalım yapabiliyor mu bir daha
"ben sendeki herşeye güle güle kullan diyorum, sen neden herşeye bir kulp takıyorsun
ben beğendim önemli olan o güzel bak ki güzel göresin" deyiver
Allah uzak etsin böyle insanlardan..