Sürekli ön plana çıkarılmak istenen oğul

Tamamda evinde istemiyor olsaydı iyi davranmazdı. Demek ki kv de evde kalmalrini istiyor ki iyi davranıyor. Sen şimdi tam olarak ne istiyorsun birazda senle mi ortak kese yapıp yaşasınlar istiyorsun ?

yapragi yerken kitir kitir sapine gelince mee

madem o kadar kolay bi sey siz yasasaydiniz kayinvalideyle.

hem uzak olsun hem yagsin olmuyor oyle

Kayınvalide telefonda size x oğlum öyle yaptı ,gelinim böyle yaptı ..şunu aldı derlerse "oh oh ne güzel ,iyi yapmış,yapsın tabii" diyin geçin.İnanın size duyurmak için arayıp bunları anlatıyor.Hatta çok gıcık etmek istiyorsanız " canım annem de bize şunu almış ..Ben de kıyamam sana annem dedim..gittim beğendiği gömleği aldım " diyin

Annemin bir arkadaşı da aynı böyle ha bire över durur oğlunu yok bilezik almışta yok araba almışta. Tebrik ediyorum gerçekten oğlu kızı çalışkan terbiyeli insanlar onda sorun yok ama afedersin bokunu da çıkarmazsın övmenin. Merhaba demeden oğlu kızından başlıyor konuşmaya valla çocuklarını kusacaktım artık Kendi çocuğuna nazar değdirdi oğlu yolda giderken takla atmış 4 kez iyi sakatlanma falan olmadı. Yani evlatlara zarar veren yine ebeveynler. Kendi evlatlarını överkende başkalarınınkini akrabalarının çocuklarını gömüyordu Kadını dinlerken gülüyordu en son okuduğum bölümü bi yeğeni okuyormuş neymiş o bölüm okunur muymuş geleceği yokmuş bende oradayım he annem hasta yatakta öksürüklerle dinliyor kadını DD Yani değiştiremezsin böylelerini he de geç hiç strese girmene değmez. Bi beklentiye de girmeyin mesafenizi koruyun bu kadar mutsuz ediyorlarsa sizi. Maddi manevi geçiminizi kendiniz sağlıyormuşsunuz zaten öylede devam edin ki kendi çocuklarınız da kimseye aman demeden yaşamayı öğrensin. En azından sizden bi şeyler almıyorlar o daha kötü bence :)

Biraz hakli biraz haksız buldum sizi. Evet ayrımcılık söz konusu, siz daha çok manevi destek altında maddi destekte istiyor gibisiniz, onların herseyi karsilanirken bana neden bisey yapılmıyor gibi. Toruna tabiki yapılmalı bu benim görüşüm, ama sana yapılmayabilir.
Eltinin eşi şehir dışında çalıştığı için kalıyordur yada iyi anlasiyorlardir ondan beraber kalmak istiyorlardir belki bu şekilde dusundunuzmu hic?
Yani bilemedim dediğim gibi biraz hakli, biraz haksızsın.

Birlikte yaşıyorsunuz tabi yapacak deyin. Siz dinlediğiniz için anlatıyorlar bence.

Keşke siz de çalışmayıp kv ile yaşasaydınız o zaman.. deli misiniz kuzum isterse milyonları olsun kv kp ile yaşamak kolay mıözendiğiniz hayat bu mu

Keşke siz de çalışmayıp kv ile yaşasaydınız o zaman.. deli misiniz kuzum isterse milyonları olsun kv kp ile yaşamak kolay mıözendiğiniz hayat bu mu
Normalde kayinvaldeyle birlik değil aynı apartmanda oturana bile acırım ama şuan konusahibine üzüldüm. Kv ile birlik oturamadığı için birine üzülüp acıcağım hiç aklıma gelmezdi vallah

Gelinlere hiçbir türlü yaranılmıyor , Allahım aklımı alma benden , iki gelinin arasında yeminle kafayı yerim ben . Neyse bu konudan bağımsız benim oğlanlar büyünüce evlenince ben buraya sabit başlık açtırayım , sürekli gelinlerin oyunlarını anlatalım birbirimize ve yol gösterelim olur mu erkek anneleri .
Konuya dönecek olursak ; Git madem sen de yaşa onlarla beraber .

Sen de tamamen uzaklaş , o insanlar yaşlanacak , hastalanacak Allah korusun belki yatağa düşecek işte o zaman senden bir beklentileri olmaz .
Azıcık aşım kaygısız başım atasözünü hatırlatırım sana. Daha yeni başladı tatil şimdiden öğrencilerimi özledim . Okul açık olsaydı hemen bir kompozisyon etkinliği yapardık

Yeminle burayı okudukça iyiki oğlum yok diyorum her seferinde.

Ben onlar için her nefesimde iyi ki varlar diyorum . Allah iyi insan etsin onları ve iyi insanlarla eş etsin .
Ben de bazen kız çocuğunu büyütmenin daha zor olduğunu düşünüyorum.
Evlat yetiştirmek, hele hele layiğla, kaliteli yetiştirmek çok zor.
Kız erke farketmez.
O yüzden anneler bukadar emek vererek yetiştirdiği evlatları sürekli herşeye kusur arayan, sen naptınki modunda olan eşler bulunca çok üzülüyor insan.
Bunuda genelde kadınlar yapiyor.
Erkekler pek senin annen bana bir bilezik bile takmadı demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…