Sürekli ön plana çıkarılmak istenen oğul

kv beraber yaşadığı ev halkı var. sizin ihtiyacınız yokmuş. yarın kv hastalan sa eltin bakacak . size niye para versin . kadının işi başından aşkın .

Ne yapsın memur emeklisi adam ayda 12 bin gideri olan (acaba geliriniz ne kadar) eve para yardımı mi yapsın?
Ne Arabın yüzü, ne şamin şekeri demişler. Uzaktasın mutlusun işte. Tutup da üç couguyla kaynana kayınpeder görümce yaşamaya calisan, ağız tadıyla şortla evde gezip Tv'de istediği kanalı izleyemeyen kadincagizi kiskanmissin. Allah düşürmesin onun durumuna

Aslında kaynım şehir dışında çalışıyor, esi ve çocukları var o evde. Kbaba da sehir dışında çalışıyor haftasonu geliyor. Yeni emekli bu arada. Insan kendi evinde yemek yapmiyor mu siz aç mi kalıyorsunuz sadece 2 tabak konacak sofraya fazladan yağa sekere para vermeden. Hem evin her isinde görümcem zaten yardımcı. Simdi siz tek başınıza yapiyorsunuz yemek temizlik cocuk bakımı. O evde aynı isleri 3 kisi yapıyor. Canları dışarıda yemek istesin yeterki kvalidem hemen çıkarır.

Benim de annemin kardeşlerinden biri eşiyle beraber Ananemin yanına yerlesti . Ananemin aylığı, iyi para eden hasat , ananemin arabasi, büyük şehirde evin kirasi.. Her şey onların . Bahçeli,mis gibi evde kalıyorlar.
Bir Allah'ın kulu da laf edemez. Yaşlı kadının yanında kalan onlar, hastayken arabaya bindirip acile getiren onlar, her sorunuyla ilgilenen, nazını kaprisini çekenler onlar. Tabii ki tüm imkanlardan da onlar faydalanacak.
Aksini iddia eden kötü kalplidir

kusura bakmayin ama fesatsiniz. O isler oyle olmuyor kendi evinde yeri gelir yemek yapmazsin,yeri gelir temizlik yapmazsin, gonlunce misafirini agirlarsin, disari cikarsin kimseye hesap vermeden. Ama kv gorumce maaile yasayinca aferdersin essek gibi o yemegi de yapacaksin temizligi de yapacaksin bi arkadasini agirlamak isteyeceksin kv kp gorumce evde markete bile gitsen suraya gidiyorum buraya gidiyorum hesap vereceksin. Esinle seks hayatin bile kisitli olur

Bu olayların en kötü yanı birlikte yaşanılan kişi elden ayaktan düşünce yaşanıyor..o güne kadar anası yemek yapıp toruna bakarken "biz böyle çok memnunuz " diyen kişi ibre teraine dönğnce "bu güne kadar tüm yükü ben çektim biraz da sizde kalsın" der kenara çekilir.

tamam işte artık el gibi olmak istemiyorsanız kv yi arayın yeter eltimle oturduğunuz birazda görümcemi alıp gelin bizle yaşayın deyin.

Allah size akıl fikir versin.

Kese kesinlikle ortak
Kazandığımız hep bitiyor 12 bin yani gelirde giderde toplam o kadar. Sirf gelin kuser diye aslinda onun dengine oynayan kvalidem. siz tanımadığınız icin kvalide ile yasayan gelinlerin geneli gibi geliyor aklınıza. gelinin istedigi izlenir gelinin sevdiği pişer vs aslinda burda ovulecek kisi gelin degil kvalide.

E çünkü o onlarla oturuyor muhtemelen kadın gelinin gitmesinden korkuyor ve yalnız kalmak istemiyor. Bu tanidigimiz da geliniyle oturuyor gelin sonradan geldi . Evde kadının kendi evi kocasından bile değil. Gelin buzdolabında murbna eti istemiyor diye kadın kurbanligini bile kızının dolabına koyuyormus. Gelin kaçmasın diye mecbur her dediğine he diyor .ozguvensiz ve yalnız yasamaktan korkuyor .kolay değil 10 senedir kb yaslanmistir ve yalnız kalmaktan korkuyodur.yada o gelinini çok seviyorum yapcak bisi yok

Sizene ki . Gidin sizde oturun onlarla yeme içme gezme görün bakalım dünya kaç bucak. Benim eşimin ailesi de aynı şekilde oğullarıyla öyle daha iyi olsunlar banane ki .siz hem özgür olalım hemde bize gelsin . Niye gelsin o gelin onlarla yaşıyor zorluğunu çekiyor bir de size mi yedirecek ? Tabi ki gelinin ve torunlarının her şeyini dusunecekler .

Beni en iyi anlayan sizsiniz öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için. Evet imkanları olduğu halde çıkmamak istememeleri. Çünkü sorumluluk açısından o kadar rahatlarki kendilerinden önce her şeyi düşünen büyükleri var önlerinde. Aynı şekilde bizlede o sekilde samimiyet yakınlık kurup ilgilenmek istediklerinde, onların yanında bize yapılmak istenen seyleri kıskanıp kustukleri icin, bize yapamadıkları icin yanindaki oğullarının evlerini ayırmak istediler ama bunlar çıkmadı hala tek evlatları onlarmis gibi devam edilsin diye. Baktılar bizde tepki vermiyoruz kvalidemlerde o sekil davranmaya devam ettiler.

Keşke kocan seni de götürse bı yasasan o cennet gibi evde :) gelin kesin istemiyordur çıkmak herkesin en büyük hayali bu çünkü .

Aslında cok genc kvalide ve her iste o kadar becerikli ve titizki akliniza gekecek her isi kendi yapar görümcem ve gelin yanında dolanır yada sadece öğün yemeklerini gelin yapar yine yaninda görümcem dolanir yani tek yorulmaz. Aslında ayırmak istiyor ama bunlar gitmedi çünkü maddi manevi her türlü rahatlar. Aynen de çoğu şeye sırf gelinle aram kötü olmasın diye susuyor yoksa sevdiğinden degil. Hatta bi kere bizim evde yanimda telefonla akrabasına diyor ki bu gelin Nazlım digeri bunun gibi degil o gözü açık diye. Yani burdaki gecim suresi sirf kvalidem kpeder görümce nin iyiliği sayesinde bu kafar zamandır beraberler. Yoksa 5 yıldır cok güzel bi evi olup evine gecmemek istemeyen bi insan düşündürür yani mecbur degil kalmaya ama rahat

O evde oturamadiktan sonra evi olsa ne olur Allah aşkına. Ayağını uzatıp TV izleyemedikten sonra. Evde sürekli bir kalabalık olduktan sonra tat mi alır insan yaşamaktan. Ozendiginiz şeyin farkında mısınız ?

Eşimin de var bir akrabasi , ikinci evi aldılar ama hala kb ,kp ile yaşıyorlar. Kadın bir misafiri gelip de oturamiyor rahatça kv sürekli yanında. Annesi ,babası geliyor oturup ağız tadıyla sohbet bile edemiyor. Kaç yıllık evli bize gelince imrendigini hissediyorum.

Yani aklın yolu bir, konu sahibinin başka derdi yok dert arıyor bence...

Yani? Tam olarak ne istiyorsunuz siz?
Ben bi sey istemiyorum. Şimdi her iki tarafta birbiri için bi seyler yapiyor. Sizlerin tabirinizle gelin fedakarlık yapıp yaninda kaliyor, (halbuki evi durumu var bilerek çıkmıyor ki bizimle iyi olmasın kvalidemler) kvalide de ina karşılık maddi yardım hakkını onlarda kullanıyor. Ee bunu neden elaleme ve bize sürekli duyurma çabasındalar yapıyorlarsa iki tarafta karşılıklı yapıyor neden bize oğlunun yaptığını anlatıp duruyorlar bunu anlamıyorum

Kalmaya mecbur değiller evlerine gidebilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…