Sürekli mesaj bekleyen, ilgi isteyen sevgili...

Yaa bu adam çalışmıyormu

haklısınız ama onu seviyorum ve bu sebebtende ayrılmak istwmiyorum
Bu adamın ileri versiyonu neden dışarı çıktın, kimdi o konuştuğun, pencere neden acıktı birine mi bakıyorsun?

Neden azcık ön gorulu olamıyorsunuz ben anlamıyorum. Adam aleni bir şekilde kişisel olarak sınırlarınızı ihlal ediyor bunu da manipülasyon ile yapıyor.

Sonra evlenince hiç böyle biri değildi vs yazılıyor ya çok gülüyorum. Tam olarak böyle birisi mesela yukarıda dediklerimi yapacak olan kişi zaten, evlenince aniden saygılı, arkadaşları ile düzgün ilişki kurmayi becerebilen beyaz atlı prens mi bekleniyor da sahte hayal kırıklığı yaşanıyor.

Sizi de kendisine benzetmiş arkadaşım yok dediniz. Ayrılıp bu kişiden ise girip düzgün bir çevre edinin. Saçma sapan korkulariniz ile yoksa hayatınızı harcayacaksiniz bu çok net.

10 saniyenin lafını yapan adamın cahilliği 100 metre öteden belli oluyor. Açıp 5 dk kitap da okumuyor besbelli ki hep telefonda. Siz de bu cahilliğe kendinizi yakistiriyorsaniz buyurun sevgi bahanesi ule devam edin ama normal değil bu adam bunun sonu cinayetlik kıskançlık krizleri sonra bana kimse demedi demeyin

defalarca konuştum ama anlamıyor
Adam duvar zaten o konuda sorun yok. Sorun siz neden bir duvara karşı konuşmaya ısrarla devam ediyorsunuz?

Bu sevgi değil bu arada düşük ozguven ve öz saygı eksikliği. Ozguven eksikliginizden yararlanarak hayatınızda yer alan birisi. Kendinizi geliştirmekten korkmayın bu kadar. Korkarsaniz bir gün geri dönüşü olmayan hatalar yaparsınız

Aslında sadece korkuyor. Her an haberdar olmak istemesi de hâlâ hayatında oldugundan emin olmak için. Bazı erkeklerde" bu kız beni neden sevsin" sendromu var. Kendini sana layık goremediginden sürekli trip atıyor. Çünkü mesajına geç cevap verdiğin her saniye için "acaba benden vazmigecti "diye düşünüyor panikliyor.

Bir düşün herhangi bir ortamda herhangi basit dahi bir olayda senin ekstra ovuldugun bir ortamda bulundu mu ?güzellik, iş hayatı, maddi imkan, aile tutumu bile olabilir... Senin basarini kiskanmak vs değil bahsettiğim sana layık olma hırsı. Eğer benim düşündüğüm gibiyse çok saplantılı bir durum ilerde öfkeye dönecek , sana kendini yetersiz hissettirmek için psikolojik şiddet uygulayacak.

Ya da tamamen masumane saf sevgi uzak iliskimi bilmiyorum belki atlamışım ama oturup iyice düşün bakalım. Saf sevgi mi ,korku mu ?

Adam bal gibi okuldan atılmış suçu da size atmış. İnanmayın ya bu tipler yukarıda da yazılan çok güzel yorumlarda yer alan tiplerin aynısı. Hayatları yalan yaa bunların. Yalan ağızlarına yuva yapmış yani.

Yok okulumu senin için bıraktımmis topu size atarkenki size sormadan yaptığını iddia ettigini eylemin ciğligini görmüyor musunuz?? Durum gerçek olsa bile bu kadar ciddi şeylerdeki kararı hep tek başına mı alacak yani? Ya böyle düşünüp dahi bi farkındalik kazanmalisiniz. Ki bu adamın söylediklerinin %90 inin yalan olduğuna yemin edebilirim

Ay hele biz kadınlar an an yazacak mıyız ya kişisel alanı geç de işim var desen içerik ister. Ne işi? Of iş işte bilmen gerekse zaten söylerim arıza Rıza
Belki ağda yapıyorum belki maske yapıyorum belki tırnak ojeliyorum. En sinir olduğum şey. Sana ne ya ağdama kadar bilcek misin kalk git be adam

Evet aslında haklısın genelde bana sen benden faya iyisi daha iyini bile bulursun demişti. Belkide onu birakirim veya aldatirim diye düşünüyor ve bu yüzden davranıyor. Evet bazen onunlayken insanlar beni övüyor ama pek birsey demiyor. Kilo vermeye çalışıyor senin için daha iyi gözükmek istiyorum diyor spor yapmaya çalışıyor. Ama yinefe kilo veremedi bana hep diyor sen daha fit duruyorsun falan

Okuldan atıldığını sanmıyorum çünkü her zaman derslerinin çok iyi olduğunu söylüyor. Evet bana sormadan yapması çok sinirimi bozdu cynku senin için yaptım bizim gelecegimiz i in dedi ve bu beni hala kötü hissettiriyor

Evet çok haklısınız

Oyy bana bile daral geldi. Sizden başta hayatı yok mu? Hayatsız, işsiz güçsüz, boş insan gibi ha bire sevgili ile mesajlaşmak istemek nedir? Sizin dışınızda hiçbir hayatı yok galiba. Hmmm lı mesqj nedir mesela
Ayrıca ne konuşacaksınız ki sürekli sürekli? Boş yapmakta bi yere kadar, sonra bayar insanı.
Yani.. Adamın sizden başka sosyal hayatı olmadığı için size sarıyor malesef.

Bu benim eski sevgilim yemin ederim iyyyyy

Onun "söylemi" dışında kanıtınız var mı? Bir kere dersi iyi olsa psikolojisi iyi değil besbelli ki akıllı adam durduk yere okulu bırakır mı?

Yanlış anlamayın ama sizin eğitim seviyeniz nedir acaba? Bu tarz cümlelere hızlıca inanıyor olmanız ve sorgulamamanızdan kaynaklı öğrenmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…