Sürekli mesaj bekleyen, ilgi isteyen sevgili...

Oyy bana bile daral geldi. Sizden başta hayatı yok mu? Hayatsız, işsiz güçsüz, boş insan gibi ha bire sevgili ile mesajlaşmak istemek nedir? Sizin dışınızda hiçbir hayatı yok galiba. Hmmm lı mesqj nedir mesela 😂
Ayrıca ne konuşacaksınız ki sürekli sürekli? Boş yapmakta bi yere kadar, sonra bayar insanı.
Yani.. Adamın sizden başka sosyal hayatı olmadığı için size sarıyor malesef.
evet haklısın konuşacak birşey bile yok naber ii sen iyiyim napıyon hiç oturuyom ya sen bende. anca bu kadar sonra geisi boş boş muhabbetler çünkü anlatacak birşey yok artık. aslında birkaç arkadaşı var ama hayatını bana göre yaşıyor bu vidden çok sıkıcı olmaya başladı.

Onun "söylemi" dışında kanıtınız var mı? Bir kere dersi iyi olsa psikolojisi iyi değil besbelli ki akıllı adam durduk yere okulu bırakır mı?

Yanlış anlamayın ama sizin eğitim seviyeniz nedir acaba? Bu tarz cümlelere hızlıca inanıyor olmanız ve sorgulamamanızdan kaynaklı öğrenmek istedim
onu sevdiğim iin söylediği herşeye inanıyorum ben. baya aptallık yaptım ama neyse artık eskisi gibi olmayacağım. önlisans

evet dediklerinizi birebir bana yapıyor en basit bir şey yaptığımda bile oha ok iyisin çok mükemmelsin gibi bir sürü iltifat ediyor. bende abartma bunu herkes yapar diyorum. aslında böyle yaptığım en berbat şeye bile çok abartı yorum yapması hiç gerçekçi gelmiyor ne zaman birşey yaptığımda çok iyi çok güzel diyince yaptığım şeyden soğuyorum. bana sık sık uyandığımda uzuuuuuuuun uzun aşk mesajları yazıyor ilk başta hoşuma gidiyordu ama bunu sık sık yapmaya başlayınca çok sıkıldım. çünkü bana uzun uzun yazdığında çok teşekkür ederim bende seni seviyorum gibi şeyler söylüyordum ve bana sadece bu kadar mı diyordu daha başka ne diyebilirim ki? benimde ona uzun uzun mesajlar atmamı istiyor bende napim googledan bakıp kopyala yapıştır yapıyorum çünkü artık içimden birşeyler yazmak gelmiyor. onu seviyorum ama ben bir şair değilim her gün ona aşk yazıları yazamam her günüm güzel geçmiyor bazen mutsuz veya yorgun oluyorum bazende sadece üşengeç ama o sadece mesajın uzunluğuna bakıyor illa ona uzun şeyler yazmak zorundayım. evet geleceği için sadece beni düşünüyor hep planlar yapıyor ve açıkçası bu beni korkutuyor. senin için polis olacağım senin için çalışıp ev alacağım çocuklarımız olacak sen mükemmel anne olacak herşey olacak. gelecekte şunu yaparız gibi herşeyde beni ön planda tutuyor ve bu beni çok üzüyor aslında. çünkü iyi bir okulda okurkan bana haber vermeden okulunu bıraktı çünkü gelecekte o mesleği seçerse benimle iyi bir hayatı olmazmış sırf maaş yüzünden polis olucam ve sen iyi bir hayatın olacak istiyor. ama ben defalarca hayır dedim. hayalindeki bölüm ve iş neyse onu seç benim için kariyerini tehlikeye atma dedim ama dinlemiyor. vicdan azabı çekiyorum ilerde bir sorun olur ayrılırsak kendimi çok suçlu hissedicem çünkü hayallerinden vazgeçti ama ona bunu yapmasını asla söylemedim. Herhangi bir konuda tartışma olduğunda evet evet yine ben suçluyum dimi diyor ama aslında burda o suçlu olsa bile bunu alayca olarak söylüyor haklı olan ben olsam bile kendimi çok suçlu hissediyorum. evet sadece onunla vakit geirmemi istiyor. Ailesiyleyken genelde hep ailesi ön planda oluypr ve kendimi oradayken çok yalnız hissediyorum bazen ben yokmuşum gibi davranıyor bazen ise çok değer veriyor. ailesinin evindeyken onunla ufak tartışmamız olunca beni evinde yalnız bırakıp gidiyor ve ben uzun süre yalnız kalıyorum eğer salona gitsem bana soru sormalarından çekindiğim için odasında bekliyorum ve ona mesaj atıyorum. ailesiyle birlikte topluca bir yere gittiğimizde en çok ailesiyle konuşuyor arabada arkada oturuyorum ve yol boyunca sadece ailesiyle konuşuyor bana sadece iyi misin niye sinirli bakıyorsun diyor ve aileside onladan nefret ettiğimi düşünecekler diye korkuyrum. ona defalarca kez dedim ailenin yanında bana sinirli misin veya neden öyle bakıyorsun diye sorma diye. çünkü ailesi benim sinirli olduğumu düşünebilir. ailesiyle belki 20-30 kez biryerlere gittik. bunların sadece 3-4 tanesinde ben önde oturuyordum ve o zaman azıcık konuştuk ama genelde yolculukta hiç konuşmaz ve en arkada yalnız bir şekilde sessizce otururum.
bütün bunlar çok çok saçma. uzun mesaj atınca seviniyor böyle sahte davranmak zorunda bırakıyor sizi ayrıca siz de sıkılacaksınız her defasında google bak özlü söz bul kopyala yapıştır falan bu kadar uğraş ne için ya nereye kadar bunu yapabilirsiniz ki? ne kadar mantıksız bir sevgiliniz var. okul falan bırakıyor senin için diyor falan allahaşkına bundaki saçmalığı görmüyor musunuz? evlenilecek insan profili mi bu şimdi? biri bana bunu yapsa kafayı yemiş heralde derim baya soğurum.

ailesiyle falan niye takılıyorsunuz? ne kadardır berabersiniz? bir de kavga edince evde sizi onlarla bırakıp çıkmak nedir ya ayyy valla nasıl sevebiliyorsunuz bu ergen ve yanlış ve mantıksız davranışlı kişiyi? çok sıkıcı geldi bana kusura bakmayın da:duduk::olamaz:

Sevgilim gayet iyi birisi. hiç kıyafetime karışmaz nereye gittiğime karışmaz ve her işimde beni destekler ve kendimi özgüvensiz hissettiğimde bana yardımcı olur ve tecrübelerini paylaşır.Hayallerime başarmamda bana destek olur. Hastalandığımda benimle ilgilenir. Ders çalışırken bana yardımcı olur. Ama tek bir sorun var sürekli ilgi istiyor. İstiyor ki ona sürekli mesaj atayım. ondan erken uyanıyorum günaydın yazmayınca neden yazmıyorsun diye trip atıyor her sabah ona uzun uzun yazmamı istiyor. iki dakika tuvalete gitsem bile neoldu hmmm gibi mesajlar atıyor ve bu artık canımı çok sıkmaya başladı. ilişkinin ilk başından beri onu kaybetmemek ve kırmamak için hep böyle davrandım. tuvalete bile girsem telefon elimde, yemek yerken telefon yanımda her şekilde telefonum whatsapta açıktı. ve bana mesaj attığında eğer mavi tık kapalıysa tartışıyordu. başka arkadaşım mesaj atınca arkadaşımla konuşuyordum ve sevgilim mesaj atıp hemen mavi tik görmeyince hmm gibi mesajlar atıyor. hemen onun mesajına dönüyordum ve benimle tartıştığı için sırf ilişkimizde sorun olmasın diye bir dakika bile geç olsa kusura bakma geç yazdım gibi şeyler söylüyordum. ona birkaç kez bunun yorucu olduğunu ve arkadaşım mesaj atmış ona cevap vermem gerektiğini söyleyince baya sorun yapıyordu. artık cidden çok sıkılmaya başladım. whatsapta herhangi bir arkadaşımla konuşşam bana trip atıyordu. arkadaşımın bir sorunu varmış ona yazdım diyince iyi o zaman onunla konuş bye diyip telefonu kapatıyordu. bu cidden çok sıkmaya başladı. ben eskiden telefon bile kullanmayan biriydim ne sosyal medya nede hiçbirşey. whatsap bile pek girmiyordum ama sevgilimin istediği için sabahtan akşama kadar whatsaptayım. şuan işsizim eskiden baya yoğun tempolu bir yerde çalışıyordum telefona bakmak için zaman bile olmuyordu. 5-10 dakika aramız oluyordu. önemli bir mesaj geldiğinde ilk ona bakıyordum ve sevgilim hemen atar yapmaya başlıyordu. bir keresinde annemle konuşuyorduk yine hmmm gibi trip atmaya başladı. o istiyor ki hep ona yazayım. whatsapta tek onun mesajı açık kalsın mesaj attığı gibi mavi tık oluşunu görmek istiyordu. inanın bazen mesajına sadece 5-10 saniye bile geç görsem sorun yapıyordu. Dün sabah sadece günaydın yazdım diye trip attı neden başka şeylerde yazmamışım diye. ve bende çok sıkıldım artık dedim ve bir süre bu konudan konuştuktan sonra yine ben mi suçluyum dedi. bende ona ben sadece her zaman mesaj atmaktan çok sıkıldım dedim. ve beni boğuyorsun dedim. tuvalete bile girerken sana haber veriyorum çünkü biraz geç yazsam sorun yapıyorsun dedim ve o da bana görüldü attı ve dünden beri hiç yazmadı. Etrafımdakilere sorunumdan bahsedemiyorum çünkü çok yakın arkadaşım yok aileme de anlatamıyorum. Sadece buraya yazabildim. Lütfen akıl verin
Ayrılmak istemiyorsan yavas yavas alıstıracaksin azaltarak ve kendisine acık acık konustun zaten pek telefonla oynamayı seven birisi degilsin. Mesajlaşmak bana oldukca anlamsiz geliyor ya. Telefonla konusmak (aramak) varken max 5 dk bile olsa yetmeli.. seninki özgüvensiz sorunu var yani aldatılma korkusu gibi birseyden cıkardım. Sana güvenecek baska caresi yok yapamiyorsada ayrilacak yani iliskiyi bosa yormasin.. seninki isi gücü yok mu onu anlamadim nasil tüm gün zamani bos kaliyor?

bütün bunlar çok çok saçma. uzun mesaj atınca seviniyor böyle sahte davranmak zorunda bırakıyor sizi ayrıca siz de sıkılacaksınız her defasında google bak özlü söz bul kopyala yapıştır falan bu kadar uğraş ne için ya nereye kadar bunu yapabilirsiniz ki? ne kadar mantıksız bir sevgiliniz var. okul falan bırakıyor senin için diyor falan allahaşkına bundaki saçmalığı görmüyor musunuz? evlenilecek insan profili mi bu şimdi? biri bana bunu yapsa kafayı yemiş heralde derim baya soğurum.

ailesiyle falan niye takılıyorsunuz? ne kadardır berabersiniz? bir de kavga edince evde sizi onlarla bırakıp çıkmak nedir ya ayyy valla nasıl sevebiliyorsunuz bu ergen ve yanlış ve mantıksız davranışlı kişiyi? çok sıkıcı geldi bana kusura bakmayın da:duduk::olamaz:
çok haklısınız cidden iki yıldır tanışşıyoruz. evet okulu bırakmasının bende ona saçma olduğunu söyledim ve okuluna devam etmesini söyledim ama dinlemedi. ailesiyle tanıştığım için pişmanım cidden. evet kavga edince beni odasında yalnız bıraktı ve gitti ve ne yapacağımı şaşırdım evden çıksam nereye gidiyorsun yemeğe kal veya neden yalnızsın gibi sorular sorarlar diye bende mecbur bekledim çünkü meraklılar ne oldu kavga mı ettiniz diye sorarlar diye çekindim. inanın bende nasıl aşık oldum bilmiyorum

Ayrılmak istemiyorsan yavas yavas alıstıracaksin azaltarak ve kendisine acık acık konustun zaten pek telefonla oynamayı seven birisi degilsin. Mesajlaşmak bana oldukca anlamsiz geliyor ya. Telefonla konusmak (aramak) varken max 5 dk bile olsa yetmeli.. seninki özgüvensiz sorunu var yani aldatılma korkusu gibi birseyden cıkardım. Sana güvenecek baska caresi yok yapamiyorsada ayrilacak yani iliskiyi bosa yormasin.. seninki isi gücü yok mu onu anlamadim nasil tüm gün zamani bos kaliyor?
evet mesajlaşmak çok saçma cidden telefonla konuşuyoruz beş dakikada konuşacak konu kalmıyor ve hala uzatmaya devam ediyor telefonu kapatınca uzun uzun yazmaya devam ediyor. telefonu elime yapışık yaşıyorum cidden. eskiden günde telefonu en fazla yarım saat bile kullanmazdım. şimdi 7 24 elimde. ben uyurken bile mesaj atıyor bu yüzden uyurken telefonu direk kapatıyorum. aldatıldığı için güven sorunu var. güvenlik görevlisi tek yaptığı oturmak bu yüzden hep elinde telefonu

Evet aslında haklısın genelde bana sen benden faya iyisi daha iyini bile bulursun demişti. Belkide onu birakirim veya aldatirim diye düşünüyor ve bu yüzden davranıyor. Evet bazen onunlayken insanlar beni övüyor ama pek birsey demiyor. Kilo vermeye çalışıyor senin için daha iyi gözükmek istiyorum diyor spor yapmaya çalışıyor. Ama yinefe kilo veremedi bana hep diyor sen daha fit duruyorsun falan
Bu baskı ilerde artacak biliyorsun değil mi ? Bir şey demesine gerek yok ki görünmez duvarlar içine hapsetmis seni.

eskiden sık sık görüşüyorduk ama bu aralar daha az görüşüyoruz birlikteyken bile çok ilgiliydi eve gidince bile yine aynı mesajalrı atıyor. kısacası sanalda da reelde de aynı
görüşme imkanı varken pıt pıt mesajlaşmak bana saçma geliyor
bende eskilerden biriyle görüşmeye başladım bu aralar
sevgili değiliz tabi henüz
genelde sadece görüşeceğimiz zaman mesajlaşırız
mesela bu aralar görüşemedik onun seyahati vardı
ben çok özledim aslında yazmak istiyorum ama huyunu biliyorum, özledim desem görüşelim diyecek
ancak bugünlerde ailevi bi durumdan dolayı evden uzaklaşamıyorum
şimdi mesaj atsam görüşelim der huyunu biliyorum çünkü ,ben çıkamam derim bunu da istemiyorum
o sebeple hiç yazmıyorum bu aralar

evet mesajlaşmak çok saçma cidden telefonla konuşuyoruz beş dakikada konuşacak konu kalmıyor ve hala uzatmaya devam ediyor telefonu kapatınca uzun uzun yazmaya devam ediyor. telefonu elime yapışık yaşıyorum cidden. eskiden günde telefonu en fazla yarım saat bile kullanmazdım. şimdi 7 24 elimde. ben uyurken bile mesaj atıyor bu yüzden uyurken telefonu direk kapatıyorum. aldatıldığı için güven sorunu var. güvenlik görevlisi tek yaptığı oturmak bu yüzden hep elinde telefonu
ama aldatılması senin suçun değil ki? yeterince bu konuda anlayışlı davranmışsın zaten. ama bu hareketler sürdürülebilir değil yani. çok sıkıcı ve saçma buldum. o öyle istiyor diye öyle olmaz her şey. senin isteklerin yok mu? sen bu şekilde istemiyorsun ilişkiyi napacak yani? azıcık da o uysun sana

Böyle tipler hiç çekilmez ya. Ayrıca siz neden onu mutlu etme derdindesiniz. Ayrıca kaybetmekten korkuyorum yazmışsınız ama inanın bana böyleleri için zamanınızı harcamaya değmez

Bütün gün mesaj benide cok yorardi. Sonucta yetiskin insanlarin isleri oluyor. Bu adam calismiyor mu? Sabahlari günaydin yazmayi bende severim. Ama böyle insani daraltarak degil. Günaydinlasirsin ondan sonra isin gücün vardir. Ben telefonlasmayi tercih ederdim. Yakinsam tabi bulusurdum. Uzakmisiniz? Bence az görüsüyorsaniz o da ilgisizlik gibi algiliyordur belki. Ben öyle anladim :). Bunalmanizi normal buldum.

X