Sürekli mesaj bekleyen, ilgi isteyen sevgili...

evet haklısın konuşacak birşey bile yok naber ii sen iyiyim napıyon hiç oturuyom ya sen bende. anca bu kadar sonra geisi boş boş muhabbetler çünkü anlatacak birşey yok artık. aslında birkaç arkadaşı var ama hayatını bana göre yaşıyor bu vidden çok sıkıcı olmaya başladı.

onu sevdiğim iin söylediği herşeye inanıyorum ben. baya aptallık yaptım ama neyse artık eskisi gibi olmayacağım. önlisans

bütün bunlar çok çok saçma. uzun mesaj atınca seviniyor böyle sahte davranmak zorunda bırakıyor sizi ayrıca siz de sıkılacaksınız her defasında google bak özlü söz bul kopyala yapıştır falan bu kadar uğraş ne için ya nereye kadar bunu yapabilirsiniz ki? ne kadar mantıksız bir sevgiliniz var. okul falan bırakıyor senin için diyor falan allahaşkına bundaki saçmalığı görmüyor musunuz? evlenilecek insan profili mi bu şimdi? biri bana bunu yapsa kafayı yemiş heralde derim baya soğurum.

ailesiyle falan niye takılıyorsunuz? ne kadardır berabersiniz? bir de kavga edince evde sizi onlarla bırakıp çıkmak nedir ya ayyy valla nasıl sevebiliyorsunuz bu ergen ve yanlış ve mantıksız davranışlı kişiyi? çok sıkıcı geldi bana kusura bakmayın da

Ayrılmak istemiyorsan yavas yavas alıstıracaksin azaltarak ve kendisine acık acık konustun zaten pek telefonla oynamayı seven birisi degilsin. Mesajlaşmak bana oldukca anlamsiz geliyor ya. Telefonla konusmak (aramak) varken max 5 dk bile olsa yetmeli.. seninki özgüvensiz sorunu var yani aldatılma korkusu gibi birseyden cıkardım. Sana güvenecek baska caresi yok yapamiyorsada ayrilacak yani iliskiyi bosa yormasin.. seninki isi gücü yok mu onu anlamadim nasil tüm gün zamani bos kaliyor?

çok haklısınız cidden iki yıldır tanışşıyoruz. evet okulu bırakmasının bende ona saçma olduğunu söyledim ve okuluna devam etmesini söyledim ama dinlemedi. ailesiyle tanıştığım için pişmanım cidden. evet kavga edince beni odasında yalnız bıraktı ve gitti ve ne yapacağımı şaşırdım evden çıksam nereye gidiyorsun yemeğe kal veya neden yalnızsın gibi sorular sorarlar diye bende mecbur bekledim çünkü meraklılar ne oldu kavga mı ettiniz diye sorarlar diye çekindim. inanın bende nasıl aşık oldum bilmiyorum

evet mesajlaşmak çok saçma cidden telefonla konuşuyoruz beş dakikada konuşacak konu kalmıyor ve hala uzatmaya devam ediyor telefonu kapatınca uzun uzun yazmaya devam ediyor. telefonu elime yapışık yaşıyorum cidden. eskiden günde telefonu en fazla yarım saat bile kullanmazdım. şimdi 7 24 elimde. ben uyurken bile mesaj atıyor bu yüzden uyurken telefonu direk kapatıyorum. aldatıldığı için güven sorunu var. güvenlik görevlisi tek yaptığı oturmak bu yüzden hep elinde telefonu

Bu baskı ilerde artacak biliyorsun değil mi ? Bir şey demesine gerek yok ki görünmez duvarlar içine hapsetmis seni.

eskiden sık sık görüşüyorduk ama bu aralar daha az görüşüyoruz birlikteyken bile çok ilgiliydi eve gidince bile yine aynı mesajalrı atıyor. kısacası sanalda da reelde de aynı
görüşme imkanı varken pıt pıt mesajlaşmak bana saçma geliyor
bende eskilerden biriyle görüşmeye başladım bu aralar
sevgili değiliz tabi henüz
genelde sadece görüşeceğimiz zaman mesajlaşırız
mesela bu aralar görüşemedik onun seyahati vardı
ben çok özledim aslında yazmak istiyorum ama huyunu biliyorum, özledim desem görüşelim diyecek
ancak bugünlerde ailevi bi durumdan dolayı evden uzaklaşamıyorum
şimdi mesaj atsam görüşelim der huyunu biliyorum çünkü ,ben çıkamam derim bunu da istemiyorum
o sebeple hiç yazmıyorum bu aralar

ama aldatılması senin suçun değil ki? yeterince bu konuda anlayışlı davranmışsın zaten. ama bu hareketler sürdürülebilir değil yani. çok sıkıcı ve saçma buldum. o öyle istiyor diye öyle olmaz her şey. senin isteklerin yok mu? sen bu şekilde istemiyorsun ilişkiyi napacak yani? azıcık da o uysun sana

Böyle tipler hiç çekilmez ya. Ayrıca siz neden onu mutlu etme derdindesiniz. Ayrıca kaybetmekten korkuyorum yazmışsınız ama inanın bana böyleleri için zamanınızı harcamaya değmez

Bütün gün mesaj benide cok yorardi. Sonucta yetiskin insanlarin isleri oluyor. Bu adam calismiyor mu? Sabahlari günaydin yazmayi bende severim. Ama böyle insani daraltarak degil. Günaydinlasirsin ondan sonra isin gücün vardir. Ben telefonlasmayi tercih ederdim. Yakinsam tabi bulusurdum. Uzakmisiniz? Bence az görüsüyorsaniz o da ilgisizlik gibi algiliyordur belki. Ben öyle anladim :). Bunalmanizi normal buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…