Sürekli mesaj bekleyen, ilgi isteyen sevgili...

Görüldü atıp bir süredir yazışmıyor olmak size özgür mü hissettirdi diye bir yoklayın kendinizi. Ona göre karar verin.
çok özgür hissediyorum ama bir yandan da yalnız ve korkak hissediyorum. onun için endişeleniyorum umarım başına birşey gelmemiştir ama ona ilk mesajı ben atarsam yine aynısını yapacak ve herşeyin eskisi gibi olmasını istemiyorum

sanal bi ilişki mi bu
mesaja neden bu kadar odaklanılmış ?
ne sıklıkla görüşüyorsunuz
eskiden sık sık görüşüyorduk ama bu aralar daha az görüşüyoruz birlikteyken bile çok ilgiliydi eve gidince bile yine aynı mesajalrı atıyor. kısacası sanalda da reelde de aynı

Yerinizde olsam bu özgürlüğü birinin arızalı ruhuna heba etmem.. kimse kendine bu sebepten birşey yapmaz merak etmeyin.

Bende sürekli böyle mıç mıç sevmiyorum suyunu çıkartıyorlar ilgili ol deyince bu sefer kendileri acayip ilgi bekliyor hiç çekilmez benim yapım böyle kabul et etme sen bilirsin beni darlama de.
bende ilgiyi seven birisi değilim hele hele telefonda ilgi göstermek tamamen saçmalık geliyor. en azından yan yana olsak sarılıp öperim flan ama telefonda her dakika mesaj atmak beni çok sıçıyo

Bu miyminti, kuşkucu, kıskanç, kontrolcü ve ilgi arsızı adamın nesini seviyorsunuz hala? Sizi çevrenizden izole etmek için çalışmalara başlamış bile, farkında değil misiniz? Annenizle ve arkadaşınızla konuşmanız bile sorun kendisi için. Burada dendiği gibi fragman bu, devamı fazlasıyla gelecek.

bende ilgiyi seven birisi değilim hele hele telefonda ilgi göstermek tamamen saçmalık geliyor. en azından yan yana olsak sarılıp öperim flan ama telefonda her dakika mesaj atmak beni çok sıçıyo

Tabi ki haklısın özellikle an an rapor vermeyi sevmiyorum ilgi çekicilik gidiyor rutin birşey gibi oluyor özlemek daha güzel anlatacak birseyler biriktirmek. Bol ilgiye gelemiyormuşum onu anladım.
Ne kadar trip yapılırsa yapılsın içimden gelmedikçe atmıyorum mesaj napalım. Ya kabullencek ya umursamıyorum yani yapım bu.

Zaten böyle böyle kendi ekseni çevresinde uydu yaratmaya çalışıyor narsistler bunu yapar, merkeze onu koyacaksınız ve hiçbir kişisel alanın olmayacak yanında sanki bir tek o varmış gibi algı yaratarak yalnızlaştırıp kendine bağlayacak işte.

Yorumunuzun alnından öpmek istiyorum. Tam olarak budur.

Pardon ama ne kadar aptalca belki WC desin dir bu adam seni zor bulmus on elle tutmus gibi bisey

Okurken ben bunaldım ya. Sevgiliniz fazla saplantılı geldi bana. Düşünce yapısı değişik.

Yorumunuzun alnından öpmek istiyorum. Tam olarak budur.

İşte herkes görmüş konu sahibinin de aydınlanması ve duygusal psikozdan çıkması dileği ile..
Valla bu adamların bomboş olduklarını düşünüyorum çalışan insan vakit mi bulur şaka gibiler Adil Yıldırım çok komik anlatıyor bunlar sürekli yazarlar Dostoyevski gibi işleri güçleri yoktur diye.
Saniyeler bile geçmeden yazsın istiyor. Hayat akışına ve gerçekliğine çok ters ve anormal ilişkiyi de harap eder ve laçkalaştırır.
Narsist kendi dünyasında yapayalnız olduğunun gerçeğini de asla kabul etmek istemez o yüzden hayatında ki kişiyi aşırı derece yalnızlaştırır ve ona muhtaç olmasını sağlar hayat döngüsü böyle.
Tabi ki bu teşhisi Dr verebilir. Böyle biri ile olamazdım şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…