Sürekli mesaj bekleyen, ilgi isteyen sevgili...

teşekkür ederim bir daha ona inanmayacağım

bana mesaj atmış diyor ki ( ben sana ne yaptım ? şuan bbütün hayallerim yıkıldı kendimi öldüreceğim ) demiş. şuan cidden korkuyorum ne cevap vermeliyim ???

bana mesaj atmış diyor ki ( ben sana ne yaptım ? şuan bbütün hayallerim yıkıldı kendimi öldüreceğim ) demiş. şuan cidden korkuyorum ne cevap vermeliyim ???
Kusura bakmayın ama güldüm buna bire bir aynı. Bizimki de keşke ölseydim. Annem olmasa intihar ederdim yazmıştı. Hiç intihar edicem deyipte intihar edeni görmedi. eden sessiz sedasız ediyor. inşallah öyle şeyler kimse yaşamasın yaşatmasında.. blöf ama dediğim gibi yem atıyor. üzülp geri dönün vicdan azabı çekin diye, her hareketi yalan. Allah aşkına insanlar ne olaylardan nelerden dönüyor. bir insanı canını verecek kadar merkezine koyma nedir? bu sağlıklı mı? sağlıklı düşünmüyor ve davranmıyor. yerinde olsam hiç iletişim kurmam artık. yazma boşver. illa bir açıklama hak ediyor diyorsan gerçek düşüncelerini yaz bitir ama cevap vermesine fırsat vermeden iletişimi kes tavsiyem bu olur. bir an önce kurtul ve kendi gelişimine odaklan

teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Dünden beri çok endişeliydim ama artık ayrılmak daha iyi. Onun iyiliği içinde ayrılmamız iyi olucak.

Ayyy bu ilişki çok yorar insanı. Biraz kadın gibi. İlerleyen zamanlarda daha da uğraşırsınız. Ben bile okurken baygınlık geçirdim siz yaşarken nasıl katlanıyorsunuz anlamadım bi de trip atan erkek hiç çekilmez. Çocuk gibi fotosunu kaldırır engeller ilgi zamanı gelince engeli kaldırır falan. Aşırı itici. Karşınıza daha neler çıkar iyi ki bırakmışım dersiniz. Ha ailesinin büyütemediği çocuğu ben büyütürüm derseniz sizin kararınız tabi

15 yasinda guvenlik olunabiliyorda benim mi haberim yok hareketlere bak 15 yasindaki yegenim bile yapmaz dalga gecer. Anliyorum yapilanlarin altinda kalmak istemiyor olabilirsiniz ama o yuzden evlenmeden kucuk seyler haricinde masraf yapilmasini kabul etmemek lazim ki sonradan bu muhabbetlere firsat kalmasin. Bosverin yetiskin olgun insanlara sans verin. Bu iliski degil ergen muhabbetine donmus. Bu arada arkadaslarin dedigi dogru bizim orda da guvenlik vardi okulda goygoy yapcak adam arardi eli bos butun gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…