- 11 Şubat 2023
- 7.663
- 14.259
evet gelecekte de böyle olursa diye çok korkuyorum
Yakışıklı güvenlik gibi mi yoksa ahahshdf boş takılıyorsa demek ki ondan sarmıştırgüvenlikçi ve sadece oturuyor bu yüzden telefona bakabiliyor
evet haklısın aldatması benim suçum değil ama o yinede böyle davranıyor ve çok sıkıldımama aldatılması senin suçun değil ki? yeterince bu konuda anlayışlı davranmışsın zaten. ama bu hareketler sürdürülebilir değil yani. çok sıkıcı ve saçma buldum. o öyle istiyor diye öyle olmaz her şey. senin isteklerin yok mu? sen bu şekilde istemiyorsun ilişkiyi napacak yani? azıcık da o uysun sana
bana yarım saat önce mesaj attı ama hala cevap vermedimdünden bu yana yazmadı ya da yazmadınız değil mi?
bir ara sık sık görüşüyorduk ama şuan uzağız ama yinede öyle davranması beni çok boğuyor.Bütün gün mesaj benide cok yorardi. Sonucta yetiskin insanlarin isleri oluyor. Bu adam calismiyor mu? Sabahlari günaydin yazmayi bende severim. Ama böyle insani daraltarak degil. Günaydinlasirsin ondan sonra isin gücün vardir. Ben telefonlasmayi tercih ederdim. Yakinsam tabi bulusurdum. Uzakmisiniz? Bence az görüsüyorsaniz o da ilgisizlik gibi algiliyordur belki. Ben öyle anladim :). Bunalmanizi normal buldum.
evet gerçekten çok teeşekkür ederim doğru yazmışsınız. artık her mesaj attığında saniyesinde cevap vermeyeceğim. zaten yarım saat önce yazmış hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor cevap vermek istemiyorum. bunun dışında bir problem yok bu yüzden bende hemen ayrıl diyenleri anlamıyorum. artık olduğum gibi davranıcam ama eğer o bunu istemiyorsa kendisi ayrılmak isterse saygı duyacağımAtsın trip, bırakın düzelteceğim diye uğraşmayın. Siz sürekli özür dilerim deyip geç cevap verdim deyip her yazdığına anında cevap vereceğim diye uğraşırsanız bu hep böyle gider. Sınırınızı çizin. Toparlar biraz kendini alışır sonra. Kavga çıkarırsa da alan bırakmıyorsun bana deyin. Bunun dışında bir problem yoksa ayrılın diyenlere takılmayın. Bunu problem haline getirip ayrılmak istediğini o söylesin sizin içiniz daha rahat olur açıkçası.
O zaman acikca konusacaksiniz. Ikinizinde görüsme ihtiyaci farkli. Enerjileriniz farkli. Ben sizi anliyorum. Siz onun kadar ihtiyac duymuyorsunuz görüsmeye. Kendi özgüven sorunlarini size yüklemesine izin vermeyin. Güzelce konusun. Bence asilmayacak bir sorun gibi görünmüyor :). Tabi detaylari siz bilirsiniz. Ben algiladigimi söylüyorum. Yanila bilirim :).bir ara sık sık görüşüyorduk ama şuan uzağız ama yinede öyle davranması beni çok boğuyor.
teşekkür ederimmmO zaman acikca konusacaksiniz. Ikinizinde görüsme ihtiyaci farkli. Enerjileriniz farkli. Ben sizi anliyorum. Siz onun kadar ihtiyac duymuyorsunuz görüsmeye. Kendi özgüven sorunlarini size yüklemesine izin vermeyin. Güzelce konusun. Bence asilmayacak bir sorun gibi görünmüyor :). Tabi detaylari siz bilirsiniz. Ben algiladigimi söylüyorum. Yanila bilirim :).
Ay evet ex de bi gün eve geldi ütü yapıyorum. Hiç ütü yapıyorum demedin msj atmadın dedi. Neyini söyleyim ütülediklerimi yerleştireceğini bilsem söylerdim dedim. Ya bi bırak rahatça çiş yapayım. Beynim yorulur böyle şeyden. Adam şu an kendine bağımlı yapma peşinde. Kesinlikle ruh hastası.Ay hele biz kadınlar an an yazacak mıyız ya kişisel alanı geç de işim var desen içerik ister. Ne işi? Of iş işte bilmen gerekse zaten söylerim arıza Rıza
Belki ağda yapıyorum belki maske yapıyorum belki tırnak ojeliyorum. En sinir olduğum şey. Sana ne ya ağdama kadar bilcek misin kalk git be adam
aynen öyle herşeyi soruyor hiç deyincede nasıl hiç diyor. ya belki ben sadece boş boş oturup duvarı izliyorum bundan sanane. yada bazen temizlik yapıyorum diyorum beş dakika sonra ee napıyon diyor. temizlik beş dakikada bitecek değil ki benim tüm günümü alıyor. yemek yapıyorum diyorum başka napıyorsun diyor tek tek soğan doğruyorum daha sonra kavurup salçayı atacağım dememi bekliyor herhalde. bu beni çok sıkıyor her gün rapor veriyor gibi hissediyorum. evet haklısın bu aradaAy evet ex de bi gün eve geldi ütü yapıyorum. Hiç ütü yapıyorum demedin msj atmadın dedi. Neyini söyleyim ütülediklerimi yerleştireceğini bilsem söylerdim dedim. Ya bi bırak rahatça çiş yapayım. Beynim yorulur böyle şeyden. Adam şu an kendine bağımlı yapma peşinde. Kesinlikle ruh hastası.
Ay evet ex de bi gün eve geldi ütü yapıyorum. Hiç ütü yapıyorum demedin msj atmadın dedi. Neyini söyleyim ütülediklerimi yerleştireceğini bilsem söylerdim dedim. Ya bi bırak rahatça çiş yapayım. Beynim yorulur böyle şeyden. Adam şu an kendine bağımlı yapma peşinde. Kesinlikle ruh hastası.
Balık burcu mu demiştim de akrepmiş, abov, o da şüpheci, kıskanç, baskın.Sevgilim gayet iyi birisi. hiç kıyafetime karışmaz nereye gittiğime karışmaz ve her işimde beni destekler ve kendimi özgüvensiz hissettiğimde bana yardımcı olur ve tecrübelerini paylaşır.Hayallerime başarmamda bana destek olur. Hastalandığımda benimle ilgilenir. Ders çalışırken bana yardımcı olur. Ama tek bir sorun var sürekli ilgi istiyor. İstiyor ki ona sürekli mesaj atayım. ondan erken uyanıyorum günaydın yazmayınca neden yazmıyorsun diye trip atıyor her sabah ona uzun uzun yazmamı istiyor. iki dakika tuvalete gitsem bile neoldu hmmm gibi mesajlar atıyor ve bu artık canımı çok sıkmaya başladı. ilişkinin ilk başından beri onu kaybetmemek ve kırmamak için hep böyle davrandım. tuvalete bile girsem telefon elimde, yemek yerken telefon yanımda her şekilde telefonum whatsapta açıktı. ve bana mesaj attığında eğer mavi tık kapalıysa tartışıyordu. başka arkadaşım mesaj atınca arkadaşımla konuşuyordum ve sevgilim mesaj atıp hemen mavi tik görmeyince hmm gibi mesajlar atıyor. hemen onun mesajına dönüyordum ve benimle tartıştığı için sırf ilişkimizde sorun olmasın diye bir dakika bile geç olsa kusura bakma geç yazdım gibi şeyler söylüyordum. ona birkaç kez bunun yorucu olduğunu ve arkadaşım mesaj atmış ona cevap vermem gerektiğini söyleyince baya sorun yapıyordu. artık cidden çok sıkılmaya başladım. whatsapta herhangi bir arkadaşımla konuşşam bana trip atıyordu. arkadaşımın bir sorunu varmış ona yazdım diyince iyi o zaman onunla konuş bye diyip telefonu kapatıyordu. bu cidden çok sıkmaya başladı. ben eskiden telefon bile kullanmayan biriydim ne sosyal medya nede hiçbirşey. whatsap bile pek girmiyordum ama sevgilimin istediği için sabahtan akşama kadar whatsaptayım. şuan işsizim eskiden baya yoğun tempolu bir yerde çalışıyordum telefona bakmak için zaman bile olmuyordu. 5-10 dakika aramız oluyordu. önemli bir mesaj geldiğinde ilk ona bakıyordum ve sevgilim hemen atar yapmaya başlıyordu. bir keresinde annemle konuşuyorduk yine hmmm gibi trip atmaya başladı. o istiyor ki hep ona yazayım. whatsapta tek onun mesajı açık kalsın mesaj attığı gibi mavi tık oluşunu görmek istiyordu. inanın bazen mesajına sadece 5-10 saniye bile geç görsem sorun yapıyordu. Dün sabah sadece günaydın yazdım diye trip attı neden başka şeylerde yazmamışım diye. ve bende çok sıkıldım artık dedim ve bir süre bu konudan konuştuktan sonra yine ben mi suçluyum dedi. bende ona ben sadece her zaman mesaj atmaktan çok sıkıldım dedim. ve beni boğuyorsun dedim. tuvalete bile girerken sana haber veriyorum çünkü biraz geç yazsam sorun yapıyorsun dedim ve o da bana görüldü attı ve dünden beri hiç yazmadı. Etrafımdakilere sorunumdan bahsedemiyorum çünkü çok yakın arkadaşım yok aileme de anlatamıyorum. Sadece buraya yazabildim. Lütfen akıl verin
Aşağılık kompleksi var bence o zaman ve sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyor.evet cidden çok doğru söylediniz. ama aslında kendisini beğenmez ve beniöm daha güzel olduğumu söyler ve daha başarılı olduğumu söyler narsist olduğunu düşünmüyorum
Tabi canım. Tam boşanma aşamasındaydım iş görüşmesine gittim. Gitmeden söyledim, ben yarın iş görüşmesine gideceğim dedim. Derdim sırf arıza çıkarmasın, iftira vs atar haberi olsun diye. Önce ses etmedi. Ben görüşüp geldim kıyameti kopardı. Ya biz koptuk boşanıyoruz artık sana ne. Orada problem kontrol edememesi artık.Hahaha ilahi hazır cevapçılığa bayılırım ağzına sağlıkZaten en sevdikleri şey kontrol altında tutmak bir süre haber verme hemen herşeyin kontrolünün dışına çıktığını düşünüp anksiyeteleri tutuyor.
darlar gerçekten... çok zor.. konuşun konuşmayı denediniz miSevgilim gayet iyi birisi. hiç kıyafetime karışmaz nereye gittiğime karışmaz ve her işimde beni destekler ve kendimi özgüvensiz hissettiğimde bana yardımcı olur ve tecrübelerini paylaşır.Hayallerime başarmamda bana destek olur. Hastalandığımda benimle ilgilenir. Ders çalışırken bana yardımcı olur. Ama tek bir sorun var sürekli ilgi istiyor. İstiyor ki ona sürekli mesaj atayım. ondan erken uyanıyorum günaydın yazmayınca neden yazmıyorsun diye trip atıyor her sabah ona uzun uzun yazmamı istiyor. iki dakika tuvalete gitsem bile neoldu hmmm gibi mesajlar atıyor ve bu artık canımı çok sıkmaya başladı. ilişkinin ilk başından beri onu kaybetmemek ve kırmamak için hep böyle davrandım. tuvalete bile girsem telefon elimde, yemek yerken telefon yanımda her şekilde telefonum whatsapta açıktı. ve bana mesaj attığında eğer mavi tık kapalıysa tartışıyordu. başka arkadaşım mesaj atınca arkadaşımla konuşuyordum ve sevgilim mesaj atıp hemen mavi tik görmeyince hmm gibi mesajlar atıyor. hemen onun mesajına dönüyordum ve benimle tartıştığı için sırf ilişkimizde sorun olmasın diye bir dakika bile geç olsa kusura bakma geç yazdım gibi şeyler söylüyordum. ona birkaç kez bunun yorucu olduğunu ve arkadaşım mesaj atmış ona cevap vermem gerektiğini söyleyince baya sorun yapıyordu. artık cidden çok sıkılmaya başladım. whatsapta herhangi bir arkadaşımla konuşşam bana trip atıyordu. arkadaşımın bir sorunu varmış ona yazdım diyince iyi o zaman onunla konuş bye diyip telefonu kapatıyordu. bu cidden çok sıkmaya başladı. ben eskiden telefon bile kullanmayan biriydim ne sosyal medya nede hiçbirşey. whatsap bile pek girmiyordum ama sevgilimin istediği için sabahtan akşama kadar whatsaptayım. şuan işsizim eskiden baya yoğun tempolu bir yerde çalışıyordum telefona bakmak için zaman bile olmuyordu. 5-10 dakika aramız oluyordu. önemli bir mesaj geldiğinde ilk ona bakıyordum ve sevgilim hemen atar yapmaya başlıyordu. bir keresinde annemle konuşuyorduk yine hmmm gibi trip atmaya başladı. o istiyor ki hep ona yazayım. whatsapta tek onun mesajı açık kalsın mesaj attığı gibi mavi tık oluşunu görmek istiyordu. inanın bazen mesajına sadece 5-10 saniye bile geç görsem sorun yapıyordu. Dün sabah sadece günaydın yazdım diye trip attı neden başka şeylerde yazmamışım diye. ve bende çok sıkıldım artık dedim ve bir süre bu konudan konuştuktan sonra yine ben mi suçluyum dedi. bende ona ben sadece her zaman mesaj atmaktan çok sıkıldım dedim. ve beni boğuyorsun dedim. tuvalete bile girerken sana haber veriyorum çünkü biraz geç yazsam sorun yapıyorsun dedim ve o da bana görüldü attı ve dünden beri hiç yazmadı. Etrafımdakilere sorunumdan bahsedemiyorum çünkü çok yakın arkadaşım yok aileme de anlatamıyorum. Sadece buraya yazabildim. Lütfen akıl verin
Böyle bir hayat kıskançlık vs değil. Evin içinde neyden kıskanacak. Bunu çok iyi biliyor. Paranoyak ruh hastası. Eminim önceki sevgilisi suçludur, hep bunlar mağdur. Kıza da aynısını yapmıştır, kız bunu dehlenmiştir. Lütfen görüşme şu tiple. Seven insan özgür alan yaratıp, saygı duyar. "Hımm peki" sevgi değildir.aynen öyle herşeyi soruyor hiç deyincede nasıl hiç diyor. ya belki ben sadece boş boş oturup duvarı izliyorum bundan sanane. yada bazen temizlik yapıyorum diyorum beş dakika sonra ee napıyon diyor. temizlik beş dakikada bitecek değil ki benim tüm günümü alıyor. yemek yapıyorum diyorum başka napıyorsun diyor tek tek soğan doğruyorum daha sonra kavurup salçayı atacağım dememi bekliyor herhalde. bu beni çok sıkıyor her gün rapor veriyor gibi hissediyorum. evet haklısın bu arada
evet öyleBalık burcu mu demiştim de akrepmiş, abov, o da şüpheci, kıskanç, baskın.
evet bende öyle düşünüyorum artıkAşağılık kompleksi var bence o zaman ve sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyor.
defalarca kez söyledim ama anlamıyor. ben seni çok seviyorum bu yüzden sana mesaj atıyorum diyor.darlar gerçekten... çok zor.. konuşun konuşmayı denediniz mi