Sürekli mesaj bekleyen, ilgi isteyen sevgili...

Atsın trip, bırakın düzelteceğim diye uğraşmayın. Siz sürekli özür dilerim deyip geç cevap verdim deyip her yazdığına anında cevap vereceğim diye uğraşırsanız bu hep böyle gider. Sınırınızı çizin. Toparlar biraz kendini alışır sonra. Kavga çıkarırsa da alan bırakmıyorsun bana deyin. Bunun dışında bir problem yoksa ayrılın diyenlere takılmayın. Bunu problem haline getirip ayrılmak istediğini o söylesin sizin içiniz daha rahat olur açıkçası.

evet haklısın aldatması benim suçum değil ama o yinede böyle davranıyor ve çok sıkıldım

bir ara sık sık görüşüyorduk ama şuan uzağız ama yinede öyle davranması beni çok boğuyor.

evet gerçekten çok teeşekkür ederim doğru yazmışsınız. artık her mesaj attığında saniyesinde cevap vermeyeceğim. zaten yarım saat önce yazmış hiçbir şey olmamış gibi konuşuyor cevap vermek istemiyorum. bunun dışında bir problem yok bu yüzden bende hemen ayrıl diyenleri anlamıyorum. artık olduğum gibi davranıcam ama eğer o bunu istemiyorsa kendisi ayrılmak isterse saygı duyacağım

bir ara sık sık görüşüyorduk ama şuan uzağız ama yinede öyle davranması beni çok boğuyor.
O zaman acikca konusacaksiniz. Ikinizinde görüsme ihtiyaci farkli. Enerjileriniz farkli. Ben sizi anliyorum. Siz onun kadar ihtiyac duymuyorsunuz görüsmeye. Kendi özgüven sorunlarini size yüklemesine izin vermeyin. Güzelce konusun. Bence asilmayacak bir sorun gibi görünmüyor :). Tabi detaylari siz bilirsiniz. Ben algiladigimi söylüyorum. Yanila bilirim :).

teşekkür ederimmm

Ay evet ex de bi gün eve geldi ütü yapıyorum. Hiç ütü yapıyorum demedin msj atmadın dedi. Neyini söyleyim ütülediklerimi yerleştireceğini bilsem söylerdim dedim. Ya bi bırak rahatça çiş yapayım. Beynim yorulur böyle şeyden. Adam şu an kendine bağımlı yapma peşinde. Kesinlikle ruh hastası.

aynen öyle herşeyi soruyor hiç deyincede nasıl hiç diyor. ya belki ben sadece boş boş oturup duvarı izliyorum bundan sanane. yada bazen temizlik yapıyorum diyorum beş dakika sonra ee napıyon diyor. temizlik beş dakikada bitecek değil ki benim tüm günümü alıyor. yemek yapıyorum diyorum başka napıyorsun diyor tek tek soğan doğruyorum daha sonra kavurup salçayı atacağım dememi bekliyor herhalde. bu beni çok sıkıyor her gün rapor veriyor gibi hissediyorum. evet haklısın bu arada

Hahaha ilahi hazır cevapçılığa bayılırım ağzına sağlık Zaten en sevdikleri şey kontrol altında tutmak bir süre haber verme hemen herşeyin kontrolünün dışına çıktığını düşünüp anksiyeteleri tutuyor.

Balık burcu mu demiştim de akrepmiş, abov, o da şüpheci, kıskanç, baskın.

Son düzenleme:
evet cidden çok doğru söylediniz. ama aslında kendisini beğenmez ve beniöm daha güzel olduğumu söyler ve daha başarılı olduğumu söyler narsist olduğunu düşünmüyorum
Aşağılık kompleksi var bence o zaman ve sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyor.

Tabi canım. Tam boşanma aşamasındaydım iş görüşmesine gittim. Gitmeden söyledim, ben yarın iş görüşmesine gideceğim dedim. Derdim sırf arıza çıkarmasın, iftira vs atar haberi olsun diye. Önce ses etmedi. Ben görüşüp geldim kıyameti kopardı. Ya biz koptuk boşanıyoruz artık sana ne. Orada problem kontrol edememesi artık.

darlar gerçekten... çok zor.. konuşun konuşmayı denediniz mi

Böyle bir hayat kıskançlık vs değil. Evin içinde neyden kıskanacak. Bunu çok iyi biliyor. Paranoyak ruh hastası. Eminim önceki sevgilisi suçludur, hep bunlar mağdur. Kıza da aynısını yapmıştır, kız bunu dehlenmiştir. Lütfen görüşme şu tiple. Seven insan özgür alan yaratıp, saygı duyar. "Hımm peki" sevgi değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…