- 11 Aralık 2023
- 1.072
- 3.885
Iliskini gözden gecir derim paranayak bisey cikmasin snra mazalah haberlerde neler duyup görüyoruzama yinede ben eski sevgilisi değilim ve ona bunu söyledim. ama yinede böyle davranıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iliskini gözden gecir derim paranayak bisey cikmasin snra mazalah haberlerde neler duyup görüyoruzama yinede ben eski sevgilisi değilim ve ona bunu söyledim. ama yinede böyle davranıyor
Yorumlarının hepsi birbirinden şahane valla.bravo.Yok tam tersine daha derin bencillik var o tiplerde. Onlar aslında yaralılar ve özgüvenleri oldukça boş hatta şişirilmiş balon.
Sizi bol bol övmesi love bombing aslında bunları misliyle mutlak teslimiyet olarak geri almak isterler.
Yani bir insana ne kadar eleştirirseniz ona da o kadar hak doğar ne kadar övgü verirseniz o kadarını alma hakkınız oluyor. Enazından diğer kişi de bu algı oluşuyor.
Yok tam tersine daha derin bencillik var o tiplerde. Onlar aslında yaralılar ve özgüvenleri oldukça boş hatta şişirilmiş balon.
Sizi bol bol övmesi love bombing aslında bunları misliyle mutlak teslimiyet olarak geri almak isterler.
Yani bir insana ne kadar eleştirirseniz ona da o kadar hak doğar ne kadar övgü verirseniz o kadarını alma hakkınız oluyor. Enazından diğer kişi de bu algı oluşuyor. Şimdi bunları okuyun ve tekrar düşünün neredeyse hepsi sizde var gibi.
-Daima iletişimde olmaya çalışırlar.
Yaptığınız en ufak iş için bile iltifat yağdırırlar.
Gelecek hayallerinin merkezine sizi oturturlar.
Değersizleştirme: İlk evrede sizi bulutlara uçuran partneriniz bu aşamada tam tersi bir kişiliğe bürünür. Toplum içerisindeyken size sevgi dolu davranarak sosyal değer kazanmayı amaçlasa da baş başa kaldığınızda rahatsız edici tutum edinir.
-Kendi ihtiyaçlarını sizin ihtiyaçlarınızdan önde tutarlar.
-Toplum içinde ve sosyal medyada sevgi gösterileri sergilemeyi severler.
Aldığı hediyeleri, yaptığı jestleri size silah olarak kullanırlar.
-Cevap vermediğiniz veya geç cevap verdiğiniz her mesaj için aşırı derecede sinirlenirler.
-Tartışmada sizi suçlar ve her şey sizin hatanızmış gibi davranırlar.
-Sadece onunla vakit geçirebilmeniz için sizi toplumdan ve sevdiklerinizden izole ederler.
Yorumlarının hepsi birbirinden şahane valla.bravo.
Tecrübe var belliTeşekkür ederim yorumun için En sinir olduğum insan tipleri olduğu için acayip duyarlılık kazandım.
evet dediklerinizi birebir bana yapıyor en basit bir şey yaptığımda bile oha ok iyisin çok mükemmelsin gibi bir sürü iltifat ediyor. bende abartma bunu herkes yapar diyorum. aslında böyle yaptığım en berbat şeye bile çok abartı yorum yapması hiç gerçekçi gelmiyor ne zaman birşey yaptığımda çok iyi çok güzel diyince yaptığım şeyden soğuyorum. bana sık sık uyandığımda uzuuuuuuuun uzun aşk mesajları yazıyor ilk başta hoşuma gidiyordu ama bunu sık sık yapmaya başlayınca çok sıkıldım. çünkü bana uzun uzun yazdığında çok teşekkür ederim bende seni seviyorum gibi şeyler söylüyordum ve bana sadece bu kadar mı diyordu daha başka ne diyebilirim ki? benimde ona uzun uzun mesajlar atmamı istiyor bende napim googledan bakıp kopyala yapıştır yapıyorum çünkü artık içimden birşeyler yazmak gelmiyor. onu seviyorum ama ben bir şair değilim her gün ona aşk yazıları yazamam her günüm güzel geçmiyor bazen mutsuz veya yorgun oluyorum bazende sadece üşengeç ama o sadece mesajın uzunluğuna bakıyor illa ona uzun şeyler yazmak zorundayım. evet geleceği için sadece beni düşünüyor hep planlar yapıyor ve açıkçası bu beni korkutuyor. senin için polis olacağım senin için çalışıp ev alacağım çocuklarımız olacak sen mükemmel anne olacak herşey olacak. gelecekte şunu yaparız gibi herşeyde beni ön planda tutuyor ve bu beni çok üzüyor aslında. çünkü iyi bir okulda okurkan bana haber vermeden okulunu bıraktı çünkü gelecekte o mesleği seçerse benimle iyi bir hayatı olmazmış sırf maaş yüzünden polis olucam ve sen iyi bir hayatın olacak istiyor. ama ben defalarca hayır dedim. hayalindeki bölüm ve iş neyse onu seç benim için kariyerini tehlikeye atma dedim ama dinlemiyor. vicdan azabı çekiyorum ilerde bir sorun olur ayrılırsak kendimi çok suçlu hissedicem çünkü hayallerinden vazgeçti ama ona bunu yapmasını asla söylemedim. Herhangi bir konuda tartışma olduğunda evet evet yine ben suçluyum dimi diyor ama aslında burda o suçlu olsa bile bunu alayca olarak söylüyor haklı olan ben olsam bile kendimi çok suçlu hissediyorum. evet sadece onunla vakit geirmemi istiyor. Ailesiyleyken genelde hep ailesi ön planda oluypr ve kendimi oradayken çok yalnız hissediyorum bazen ben yokmuşum gibi davranıyor bazen ise çok değer veriyor. ailesinin evindeyken onunla ufak tartışmamız olunca beni evinde yalnız bırakıp gidiyor ve ben uzun süre yalnız kalıyorum eğer salona gitsem bana soru sormalarından çekindiğim için odasında bekliyorum ve ona mesaj atıyorum. ailesiyle birlikte topluca bir yere gittiğimizde en çok ailesiyle konuşuyor arabada arkada oturuyorum ve yol boyunca sadece ailesiyle konuşuyor bana sadece iyi misin niye sinirli bakıyorsun diyor ve aileside onladan nefret ettiğimi düşünecekler diye korkuyrum. ona defalarca kez dedim ailenin yanında bana sinirli misin veya neden öyle bakıyorsun diye sorma diye. çünkü ailesi benim sinirli olduğumu düşünebilir. ailesiyle belki 20-30 kez biryerlere gittik. bunların sadece 3-4 tanesinde ben önde oturuyordum ve o zaman azıcık konuştuk ama genelde yolculukta hiç konuşmaz ve en arkada yalnız bir şekilde sessizce otururum.Yok tam tersine daha derin bencillik var o tiplerde. Onlar aslında yaralılar ve özgüvenleri oldukça boş hatta şişirilmiş balon.
Yani bir insana ne kadar eleştirirseniz ona da o kadar hak doğar ne kadar övgü verirseniz o kadarını alma hakkınız oluyor. Enazından diğer kişi de bu algı oluşuyor.
Yok tam tersine daha derin bencillik var o tiplerde. Onlar aslında yaralılar ve özgüvenleri oldukça boş hatta şişirilmiş balon.
Yani bir insana ne kadar eleştirirseniz ona da o kadar hak doğar ne kadar övgü verirseniz o kadarını alma hakkınız oluyor. Enazından diğer kişi de bu algı oluşuyor. Şimdi bunları okuyun ve tekrar düşünün neredeyse hepsi sizde var gibi.
-Daima iletişimde olmaya çalışırlar.
Yaptığınız en ufak iş için bile iltifat yağdırırlar.
Gelecek hayallerinin merkezine sizi oturturlar.
Değersizleştirme: İlk evrede sizi bulutlara uçuran partneriniz bu aşamada tam tersi bir kişiliğe bürünür. Toplum içerisindeyken size sevgi dolu davranarak sosyal değer kazanmayı amaçlasa da baş başa kaldığınızda rahatsız edici tutum edinir.
-Kendi ihtiyaçlarını sizin ihtiyaçlarınızdan önde tutarlar.
-Toplum içinde ve sosyal medyada sevgi gösterileri sergilemeyi severler.
Aldığı hediyeleri, yaptığı jestleri size silah olarak kullanırlar.
-Cevap vermediğiniz veya geç cevap verdiğiniz her mesaj için aşırı derecede sinirlenirler.
-Tartışmada sizi suçlar ve her şey sizin hatanızmış gibi davranırlar.
-Sadece onunla vakit geçirebilmeniz için sizi toplumdan ve sevdiklerinizden izole ederler.
evet onunla konuştum ve artık dayanmak zor beni çok sıkıyorsun boğuluyor gibi hissediyorum dedim ve bu mesajı gördükten sonra bir daha yazmadı en son dün konuştuk işteİnsan yeri geliyor eşi ile bile konuşamıyor. Esimin mesajlarına birkaç saat sonra cevap yazsam bile ya da o yazsa bile bir işi vardır donememistir diyorum. Yani hani işinden dolayı boş vakti oluyor da böyle mi davranıyor diyeceğim ama o da çok saçma. Ne olursa olsun insanlar birbirlerine rahat bir alan bırakmalı. Şu an ben ailemin yanındayım izindeyim. Ve sıkıntıdan aşırı derecede bunalmış durumdayım. Eşim ilçede. Ne yapayım sürekli mesaj mi atayım canım sıkılıyor diye. Trip mi atayım ki trup atmak benim en doğal hakkım hamile olduğum için. bunu açık açık konuşun. Aslında bunun ona karşı duyduğunuz sevgi ile bir ilgisi olmadığını sizin de kendinize ait bir alanınız olması gerektiğini aksi taktirde bunaldığınızı bunun böyle gidemeyeceğini söyleyin. Birbirinize alanlar bırakın.
yok merak etmeyşn birşey yapamazIliskini gözden gecir derim paranayak bisey cikmasin snra mazalah haberlerde neler duyup görüyoruz
Tecrübe var belli
Eğer yazmıyorsa yazmasin canım. Kaybetmekten korkma. O seni kaybetmekten korksun. Ve hareketlerini ona göre belirlesin. Ne demek 7 24 sürekli yazmanı bekleyecek isteyecek. Bu durumdan rahatsız olduğunu söyledin diye de yine trip atan o olacak. Bak canım evliyim ben. Eşim bana böyle davransa aramızda ciddi problemler çıkar. Bazen ailemle konuşurum. Aradığında kapatmam teli. Veya bir arkadssimla otururum. Arar hemen o anda acmam. Musait bir zamanda geri dönerim. Eşim benim sahibim değil hayat arkadaşımdır. Ben de aynı şekilde onun sahibi değil hayat arkadaşıyım. İlgili olmak, karşıdaki ile güzel zaman geçirmek önemli ve güzel şeyler. Ama sizinki ilgi değil artık. Tamamen karşıdaki kişinin sizi istediği gibi yönetmek istediğinden kaynaklanan bir durum. Kaybederim diye davranıp da iyice senin sahibinmis gibi, her istediğini yapman gerekiyormuş gibi hissettirme. Ama kendi fikrimi de söyleyeyim. Böyle biri ile ben olsaydım ne kadar üzülecek de olsam devam ettirmezdim. Şimdi birkaç ay üzülürsün ama evlendikten sonra aynı hareketleri kıskançlık ile de birleştirip baskı şeklinde sana sunduğunda bir ömür mahvolursun.evet onunla konuştum ve artık dayanmak zor beni çok sıkıyorsun boğuluyor gibi hissediyorum dedim ve bu mesajı gördükten sonra bir daha yazmadı en son dün konuştuk işte
Kıızzzz ben bunları yaşadım ex ile sevgiliyken. Emin ol aileyle sık sık kavga ediyordur. Ya büyük ya küçük kardeşiyle sürekli küsüyordur, olmadı annesine küser bu tipler. Azılı bir narsistti kendisi ben anlayana kadar yıllar geçmişti. Yol yakınken dön bro.. Bu adamdan olmaz. Bırak orda kalsın ailesinin prensesi.evet dediklerinizi birebir bana yapıyor en basit bir şey yaptığımda bile oha ok iyisin çok mükemmelsin gibi bir sürü iltifat ediyor. bende abartma bunu herkes yapar diyorum. aslında böyle yaptığım en berbat şeye bile çok abartı yorum yapması hiç gerçekçi gelmiyor ne zaman birşey yaptığımda çok iyi çok güzel diyince yaptığım şeyden soğuyorum. bana sık sık uyandığımda uzuuuuuuuun uzun aşk mesajları yazıyor ilk başta hoşuma gidiyordu ama bunu sık sık yapmaya başlayınca çok sıkıldım. çünkü bana uzun uzun yazdığında çok teşekkür ederim bende seni seviyorum gibi şeyler söylüyordum ve bana sadece bu kadar mı diyordu daha başka ne diyebilirim ki? benimde ona uzun uzun mesajlar atmamı istiyor bende napim googledan bakıp kopyala yapıştır yapıyorum çünkü artık içimden birşeyler yazmak gelmiyor. onu seviyorum ama ben bir şair değilim her gün ona aşk yazıları yazamam her günüm güzel geçmiyor bazen mutsuz veya yorgun oluyorum bazende sadece üşengeç ama o sadece mesajın uzunluğuna bakıyor illa ona uzun şeyler yazmak zorundayım. evet geleceği için sadece beni düşünüyor hep planlar yapıyor ve açıkçası bu beni korkutuyor. senin için polis olacağım senin için çalışıp ev alacağım çocuklarımız olacak sen mükemmel anne olacak herşey olacak. gelecekte şunu yaparız gibi herşeyde beni ön planda tutuyor ve bu beni çok üzüyor aslında. çünkü iyi bir okulda okurkan bana haber vermeden okulunu bıraktı çünkü gelecekte o mesleği seçerse benimle iyi bir hayatı olmazmış sırf maaş yüzünden polis olucam ve sen iyi bir hayatın olacak istiyor. ama ben defalarca hayır dedim. hayalindeki bölüm ve iş neyse onu seç benim için kariyerini tehlikeye atma dedim ama dinlemiyor. vicdan azabı çekiyorum ilerde bir sorun olur ayrılırsak kendimi çok suçlu hissedicem çünkü hayallerinden vazgeçti ama ona bunu yapmasını asla söylemedim. Herhangi bir konuda tartışma olduğunda evet evet yine ben suçluyum dimi diyor ama aslında burda o suçlu olsa bile bunu alayca olarak söylüyor haklı olan ben olsam bile kendimi çok suçlu hissediyorum. evet sadece onunla vakit geirmemi istiyor. Ailesiyleyken genelde hep ailesi ön planda oluypr ve kendimi oradayken çok yalnız hissediyorum bazen ben yokmuşum gibi davranıyor bazen ise çok değer veriyor. ailesinin evindeyken onunla ufak tartışmamız olunca beni evinde yalnız bırakıp gidiyor ve ben uzun süre yalnız kalıyorum eğer salona gitsem bana soru sormalarından çekindiğim için odasında bekliyorum ve ona mesaj atıyorum. ailesiyle birlikte topluca bir yere gittiğimizde en çok ailesiyle konuşuyor arabada arkada oturuyorum ve yol boyunca sadece ailesiyle konuşuyor bana sadece iyi misin niye sinirli bakıyorsun diyor ve aileside onladan nefret ettiğimi düşünecekler diye korkuyrum. ona defalarca kez dedim ailenin yanında bana sinirli misin veya neden öyle bakıyorsun diye sorma diye. çünkü ailesi benim sinirli olduğumu düşünebilir. ailesiyle belki 20-30 kez biryerlere gittik. bunların sadece 3-4 tanesinde ben önde oturuyordum ve o zaman azıcık konuştuk ama genelde yolculukta hiç konuşmaz ve en arkada yalnız bir şekilde sessizce otururum.
haklısınız teşekkür ederim yorumunuz içinEğer yazmıyorsa yazmasin canım. Kaybetmekten korkma. O seni kaybetmekten korksun. Ve hareketlerini ona göre belirlesin. Ne demek 7 24 sürekli yazmanı bekleyecek isteyecek. Bu durumdan rahatsız olduğunu söyledin diye de yine trip atan o olacak. Bak canım evliyim ben. Eşim bana böyle davransa aramızda ciddi problemler çıkar. Bazen ailemle konuşurum. Aradığında kapatmam teli. Veya bir arkadssimla otururum. Arar hemen o anda acmam. Musait bir zamanda geri dönerim. Eşim benim sahibim değil hayat arkadaşımdır. Ben de aynı şekilde onun sahibi değil hayat arkadaşıyım. İlgili olmak, karşıdaki ile güzel zaman geçirmek önemli ve güzel şeyler. Ama sizinki ilgi değil artık. Tamamen karşıdaki kişinin sizi istediği gibi yönetmek istediğinden kaynaklanan bir durum. Kaybederim diye davranıp da iyice senin sahibinmis gibi, her istediğini yapman gerekiyormuş gibi hissettirme. Ama kendi fikrimi de söyleyeyim. Böyle biri ile ben olsaydım ne kadar üzülecek de olsam devam ettirmezdim. Şimdi birkaç ay üzülürsün ama evlendikten sonra aynı hareketleri kıskançlık ile de birleştirip baskı şeklinde sana sunduğunda bir ömür mahvolursun.
evet ailesiylede sık sık kavga eder aileside çok değişik aslında ama ben ailesiyleyken en çok ailesiyle konuşur sofrada bile pek konuşmayız en çok ailesiyle muhattap olur. annesi öldü babası abisi ve küçük kız kardeşi varKıızzzz ben bunları yaşadım ex ile sevgiliyken. Emin ol aileyle sık sık kavga ediyordur. Ya büyük ya küçük kardeşiyle sürekli küsüyordur, olmadı annesine küser bu tipler. Azılı bir narsistti kendisi ben anlayana kadar yıllar geçmişti. Yol yakınken dön bro.. Bu adamdan olmaz. Bırak orda kalsın ailesinin prensesi.
evet dediklerinizi birebir bana yapıyor en basit bir şey yaptığımda bile oha ok iyisin çok mükemmelsin gibi bir sürü iltifat ediyor. bende abartma bunu herkes yapar diyorum. aslında böyle yaptığım en berbat şeye bile çok abartı yorum yapması hiç gerçekçi gelmiyor ne zaman birşey yaptığımda çok iyi çok güzel diyince yaptığım şeyden soğuyorum. bana sık sık uyandığımda uzuuuuuuuun uzun aşk mesajları yazıyor ilk başta hoşuma gidiyordu ama bunu sık sık yapmaya başlayınca çok sıkıldım. çünkü bana uzun uzun yazdığında çok teşekkür ederim bende seni seviyorum gibi şeyler söylüyordum ve bana sadece bu kadar mı diyordu daha başka ne diyebilirim ki? benimde ona uzun uzun mesajlar atmamı istiyor bende napim googledan bakıp kopyala yapıştır yapıyorum çünkü artık içimden birşeyler yazmak gelmiyor. onu seviyorum ama ben bir şair değilim her gün ona aşk yazıları yazamam her günüm güzel geçmiyor bazen mutsuz veya yorgun oluyorum bazende sadece üşengeç ama o sadece mesajın uzunluğuna bakıyor illa ona uzun şeyler yazmak zorundayım. evet geleceği için sadece beni düşünüyor hep planlar yapıyor ve açıkçası bu beni korkutuyor. senin için polis olacağım senin için çalışıp ev alacağım çocuklarımız olacak sen mükemmel anne olacak herşey olacak. gelecekte şunu yaparız gibi herşeyde beni ön planda tutuyor ve bu beni çok üzüyor aslında. çünkü iyi bir okulda okurkan bana haber vermeden okulunu bıraktı çünkü gelecekte o mesleği seçerse benimle iyi bir hayatı olmazmış sırf maaş yüzünden polis olucam ve sen iyi bir hayatın olacak istiyor. ama ben defalarca hayır dedim. hayalindeki bölüm ve iş neyse onu seç benim için kariyerini tehlikeye atma dedim ama dinlemiyor. vicdan azabı çekiyorum ilerde bir sorun olur ayrılırsak kendimi çok suçlu hissedicem çünkü hayallerinden vazgeçti ama ona bunu yapmasını asla söylemedim. Herhangi bir konuda tartışma olduğunda evet evet yine ben suçluyum dimi diyor ama aslında burda o suçlu olsa bile bunu alayca olarak söylüyor haklı olan ben olsam bile kendimi çok suçlu hissediyorum. evet sadece onunla vakit geirmemi istiyor. Ailesiyleyken genelde hep ailesi ön planda oluypr ve kendimi oradayken çok yalnız hissediyorum bazen ben yokmuşum gibi davranıyor bazen ise çok değer veriyor. ailesinin evindeyken onunla ufak tartışmamız olunca beni evinde yalnız bırakıp gidiyor ve ben uzun süre yalnız kalıyorum eğer salona gitsem bana soru sormalarından çekindiğim için odasında bekliyorum ve ona mesaj atıyorum. ailesiyle birlikte topluca bir yere gittiğimizde en çok ailesiyle konuşuyor arabada arkada oturuyorum ve yol boyunca sadece ailesiyle konuşuyor bana sadece iyi misin niye sinirli bakıyorsun diyor ve aileside onladan nefret ettiğimi düşünecekler diye korkuyrum. ona defalarca kez dedim ailenin yanında bana sinirli misin veya neden öyle bakıyorsun diye sorma diye. çünkü ailesi benim sinirli olduğumu düşünebilir. ailesiyle belki 20-30 kez biryerlere gittik. bunların sadece 3-4 tanesinde ben önde oturuyordum ve o zaman azıcık konuştuk ama genelde yolculukta hiç konuşmaz ve en arkada yalnız bir şekilde sessizce otururum.
teşekkürler. evet o mesaj atmadan asla atmayacağım. haklısın ailesiyle fazla şekilde yüz göz oldum bu benim suçum. ona dedim zaten sanalda sevgimi gösteremem ama buluşunca daha farklıyım oda bunu biliyor ama yinede çok mesaj atmamı istiyor. bana mesaj attığında her şeyi daha açık şekilde konuşacağım ve eskisi gibi ona her dakika mesaj atmayacağım.Malesef samimi olmadığını soylemiştim yaptıkları sadece senin üzerinde mutlak hakimiyeti kurmak adına. Nasıl ailesinin yanında duyarsız bir oduna dönüyor şuna bak. Senin için okulu bıraktım diye bile ilerde ajitasyon yapar. En ufak kavga da suçlayıcı tavra bürünür. Ona göre senin için çok fedakar olmuştur kurban psikolojisi ile her zaman haklı çıkma stratejisini sürekli olarak kullanacaktır.
Sürekli başa kakacak ve bu sözde aileci ve yanar döner tripli adamı ne zamana kadar çekeceksin?
Birde ailesi ile bu kadar yüz göz olmamalısın diye düşünüyorum. Bu durumda asla geri adım atma sakın birşey yazma yazana kadar ve yazarsa sanırım küsmüştü değil mi? O merak edip mesaj atacaktır sadece egosunu beslemeni bekliyor.
Hayır demeyi çok iyi bilmelisin film izlerken, kitap okurken dikkatim dağılıyor mesaj atmayacağım bilgin olsun de mesela. Uzun mesaj beklediğinde benim sevgiyi gösterme anlayışım bu şekilde değil sen böyle gösterirsin ben davranışla yüz yüze iken dersin. Yani o atıyor diye zorunluluk duyma. Bak kendi iltifat yığar aynısını bekler çünkü bundan besleniyor ve taktik bu.
Ayrılmak istemezsen diye diyorum. Benliğinden de uzaklaşma yoksa kendini bile tanıyamaz hale gelirsin.. O yüzden kendini koru.
Yakışıkli güvenlikgüvenlikçi ve sadece oturuyor bu yüzden telefona bakabiliyor
Sevgilim gayet iyi birisi. hiç kıyafetime karışmaz nereye gittiğime karışmaz ve her işimde beni destekler ve kendimi özgüvensiz hissettiğimde bana yardımcı olur ve tecrübelerini paylaşır.Hayallerime başarmamda bana destek olur. Hastalandığımda benimle ilgilenir. Ders çalışırken bana yardımcı olur. Ama tek bir sorun var sürekli ilgi istiyor. İstiyor ki ona sürekli mesaj atayım. ondan erken uyanıyorum günaydın yazmayınca neden yazmıyorsun diye trip atıyor her sabah ona uzun uzun yazmamı istiyor. iki dakika tuvalete gitsem bile neoldu hmmm gibi mesajlar atıyor ve bu artık canımı çok sıkmaya başladı. ilişkinin ilk başından beri onu kaybetmemek ve kırmamak için hep böyle davrandım. tuvalete bile girsem telefon elimde, yemek yerken telefon yanımda her şekilde telefonum whatsapta açıktı. ve bana mesaj attığında eğer mavi tık kapalıysa tartışıyordu. başka arkadaşım mesaj atınca arkadaşımla konuşuyordum ve sevgilim mesaj atıp hemen mavi tik görmeyince hmm gibi mesajlar atıyor. hemen onun mesajına dönüyordum ve benimle tartıştığı için sırf ilişkimizde sorun olmasın diye bir dakika bile geç olsa kusura bakma geç yazdım gibi şeyler söylüyordum. ona birkaç kez bunun yorucu olduğunu ve arkadaşım mesaj atmış ona cevap vermem gerektiğini söyleyince baya sorun yapıyordu. artık cidden çok sıkılmaya başladım. whatsapta herhangi bir arkadaşımla konuşşam bana trip atıyordu. arkadaşımın bir sorunu varmış ona yazdım diyince iyi o zaman onunla konuş bye diyip telefonu kapatıyordu. bu cidden çok sıkmaya başladı. ben eskiden telefon bile kullanmayan biriydim ne sosyal medya nede hiçbirşey. whatsap bile pek girmiyordum ama sevgilimin istediği için sabahtan akşama kadar whatsaptayım. şuan işsizim eskiden baya yoğun tempolu bir yerde çalışıyordum telefona bakmak için zaman bile olmuyordu. 5-10 dakika aramız oluyordu. önemli bir mesaj geldiğinde ilk ona bakıyordum ve sevgilim hemen atar yapmaya başlıyordu. bir keresinde annemle konuşuyorduk yine hmmm gibi trip atmaya başladı. o istiyor ki hep ona yazayım. whatsapta tek onun mesajı açık kalsın mesaj attığı gibi mavi tık oluşunu görmek istiyordu. inanın bazen mesajına sadece 5-10 saniye bile geç görsem sorun yapıyordu. Dün sabah sadece günaydın yazdım diye trip attı neden başka şeylerde yazmamışım diye. ve bende çok sıkıldım artık dedim ve bir süre bu konudan konuştuktan sonra yine ben mi suçluyum dedi. bende ona ben sadece her zaman mesaj atmaktan çok sıkıldım dedim. ve beni boğuyorsun dedim. tuvalete bile girerken sana haber veriyorum çünkü biraz geç yazsam sorun yapıyorsun dedim ve o da bana görüldü attı ve dünden beri hiç yazmadı. Etrafımdakilere sorunumdan bahsedemiyorum çünkü çok yakın arkadaşım yok aileme de anlatamıyorum. Sadece buraya yazabildim. Lütfen akıl verin
Şu anlattıklarınız hiç normal değil ürktüm açıkçası sevgilinizden. Konu mesajlarla sizi boğma durumundan çok vahim. Hakkınızda hayırlısı.evet dediklerinizi birebir bana yapıyor en basit bir şey yaptığımda bile oha ok iyisin çok mükemmelsin gibi bir sürü iltifat ediyor. bende abartma bunu herkes yapar diyorum. aslında böyle yaptığım en berbat şeye bile çok abartı yorum yapması hiç gerçekçi gelmiyor ne zaman birşey yaptığımda çok iyi çok güzel diyince yaptığım şeyden soğuyorum. bana sık sık uyandığımda uzuuuuuuuun uzun aşk mesajları yazıyor ilk başta hoşuma gidiyordu ama bunu sık sık yapmaya başlayınca çok sıkıldım. çünkü bana uzun uzun yazdığında çok teşekkür ederim bende seni seviyorum gibi şeyler söylüyordum ve bana sadece bu kadar mı diyordu daha başka ne diyebilirim ki? benimde ona uzun uzun mesajlar atmamı istiyor bende napim googledan bakıp kopyala yapıştır yapıyorum çünkü artık içimden birşeyler yazmak gelmiyor. onu seviyorum ama ben bir şair değilim her gün ona aşk yazıları yazamam her günüm güzel geçmiyor bazen mutsuz veya yorgun oluyorum bazende sadece üşengeç ama o sadece mesajın uzunluğuna bakıyor illa ona uzun şeyler yazmak zorundayım. evet geleceği için sadece beni düşünüyor hep planlar yapıyor ve açıkçası bu beni korkutuyor. senin için polis olacağım senin için çalışıp ev alacağım çocuklarımız olacak sen mükemmel anne olacak herşey olacak. gelecekte şunu yaparız gibi herşeyde beni ön planda tutuyor ve bu beni çok üzüyor aslında. çünkü iyi bir okulda okurkan bana haber vermeden okulunu bıraktı çünkü gelecekte o mesleği seçerse benimle iyi bir hayatı olmazmış sırf maaş yüzünden polis olucam ve sen iyi bir hayatın olacak istiyor. ama ben defalarca hayır dedim. hayalindeki bölüm ve iş neyse onu seç benim için kariyerini tehlikeye atma dedim ama dinlemiyor. vicdan azabı çekiyorum ilerde bir sorun olur ayrılırsak kendimi çok suçlu hissedicem çünkü hayallerinden vazgeçti ama ona bunu yapmasını asla söylemedim. Herhangi bir konuda tartışma olduğunda evet evet yine ben suçluyum dimi diyor ama aslında burda o suçlu olsa bile bunu alayca olarak söylüyor haklı olan ben olsam bile kendimi çok suçlu hissediyorum. evet sadece onunla vakit geirmemi istiyor. Ailesiyleyken genelde hep ailesi ön planda oluypr ve kendimi oradayken çok yalnız hissediyorum bazen ben yokmuşum gibi davranıyor bazen ise çok değer veriyor. ailesinin evindeyken onunla ufak tartışmamız olunca beni evinde yalnız bırakıp gidiyor ve ben uzun süre yalnız kalıyorum eğer salona gitsem bana soru sormalarından çekindiğim için odasında bekliyorum ve ona mesaj atıyorum. ailesiyle birlikte topluca bir yere gittiğimizde en çok ailesiyle konuşuyor arabada arkada oturuyorum ve yol boyunca sadece ailesiyle konuşuyor bana sadece iyi misin niye sinirli bakıyorsun diyor ve aileside onladan nefret ettiğimi düşünecekler diye korkuyrum. ona defalarca kez dedim ailenin yanında bana sinirli misin veya neden öyle bakıyorsun diye sorma diye. çünkü ailesi benim sinirli olduğumu düşünebilir. ailesiyle belki 20-30 kez biryerlere gittik. bunların sadece 3-4 tanesinde ben önde oturuyordum ve o zaman azıcık konuştuk ama genelde yolculukta hiç konuşmaz ve en arkada yalnız bir şekilde sessizce otururum.
nasıl yani ? sizce ne varYakışıkli güvenlik
Neyse işin içinde bir bit yeniği var
Onu bulmalisin !
evet aynen öyleŞu anlattıklarınız hiç normal değil ürktüm açıkçası sevgilinizden. Konu mesajlarla sizi boğma durumundan çok vahim. Hakkınızda hayırlısı.
doğru diyorsunuzYa ayrılacaksın yada çekeceksin.
Evlendikten sonra bu huyları 100 kat kötü olacak.