Sürekli mesaj bekleyen, ilgi isteyen sevgili...

çok özgür hissediyorum ama bir yandan da yalnız ve korkak hissediyorum. onun için endişeleniyorum umarım başına birşey gelmemiştir ama ona ilk mesajı ben atarsam yine aynısını yapacak ve herşeyin eskisi gibi olmasını istemiyorum
Atma. Rahatsız olduğun konuyu söyleyip sınır çizmişsin. Aşma o sınırı. Ne öyle her saniye tlnda yaz yaz yaz. Çok sıkıcı ayrıca. İnsan kendine vakit ayırmak ister, boş boş yatmak ister mesela.

Adam guvensiz basinizda bekliyor kesinlikle anormal konusun kendine ceki duzen vermezse ayrilin cekilmez cunku normal degil

Bu miyminti, kuşkucu, kıskanç, kontrolcü ve ilgi arsızı adamın nesini seviyorsunuz hala? Sizi çevrenizden izole etmek için çalışmalara başlamış bile, farkında değil misiniz? Annenizle ve arkadaşınızla konuşmanız bile sorun kendisi için. Burada dendiği gibi fragman bu, devamı fazlasıe
evet haklısınız

Tabi ki haklısın özellikle an an rapor vermeyi sevmiyorum ilgi çekicilik gidiyor rutin birşey gibi oluyor özlemek daha güzel anlatacak birseyler biriktirmek. Bol ilgiye gelemiyormuşum onu anladım.
Ne kadar trip yapılırsa yapılsın içimden gelmedikçe atmıyorum mesaj napalım. Ya kabullencek ya umursamıyorum yani yapım bu.
evet her dakika napıyorsun diye sormanın anlamı kalmıyor beş dakika once ne yapıyorsam şimdide aynısı yapıyorm. arada biraz zaman olsa kendimede vakit ayırıcam ne kitap okumaya vaktim oluyor nede film izlemeye. bende mesajları zoraki atıyorum artık.

Zaten böyle böyle kendi ekseni çevresinde uydu yaratmaya çalışıyor narsistler bunu yapar, merkeze onu koyacaksınız ve hiçbir kişisel alanın olmayacak yanında sanki bir tek o varmış gibi algı yaratarak yalnızlaştırıp kendine bağlayacak işte.
evet cidden çok doğru söylediniz. ama aslında kendisini beğenmez ve beniöm daha güzel olduğumu söyler ve daha başarılı olduğumu söyler narsist olduğunu düşünmüyorum

İşte herkes görmüş konu sahibinin de aydınlanması ve duygusal psikozdan çıkması dileği ile.. ❤️♀️
Valla bu adamların bomboş olduklarını düşünüyorum çalışan insan vakit mi bulur şaka gibiler Adil Yıldırım çok komik anlatıyor bunlar sürekli yazarlar Dostoyevski gibi işleri güçleri yoktur diye. 😂
Saniyeler bile geçmeden yazsın istiyor. Hayat akışına ve gerçekliğine çok ters ve anormal ilişkiyi de harap eder ve laçkalaştırır.
Narsist kendi dünyasında yapayalnız olduğunun gerçeğini de asla kabul etmek istemez o yüzden hayatında ki kişiyi aşırı derece yalnızlaştırır ve ona muhtaç olmasını sağlar hayat döngüsü böyle.
Tabi ki bu teşhisi Dr verebilir. Böyle biri ile olamazdım şahsen.
gerçekten teşekkür ederim çok iyi söylemişsiniz ama yinede onu bırakmak istemiyorum çünkü seviyorum

Atma. Rahatsız olduğun konuyu söyleyip sınır çizmişsin. Aşma o sınırı. Ne öyle her saniye tlnda yaz yaz yaz. Çok sıkıcı ayrıca. İnsan kendine vakit ayırmak ister, boş boş yatmak ister mesela.

evet ya bazen ne telefona bakmak istiyorum nede birşey yapmak sadece uzanıp gözümü kapatmak dinlenmek istiyorum onda bile bir sürü mesaj atıyor

.
evet cidden çok doğru söylediniz. ama aslında kendisini beğenmez ve beniöm daha güzel olduğumu söyler ve daha başarılı olduğumu söyler narsist olduğunu düşünmüyorum

Yok tam tersine daha derin bencillik var o tiplerde. Onlar aslında yaralılar ve özgüvenleri oldukça boş hatta şişirilmiş balon.
Sizi bol bol övmesi love bombing aslında bunları misliyle mutlak teslimiyet olarak geri almak isterler.
Yani bir insana ne kadar eleştirirseniz ona da o kadar hak doğar ne kadar övgü verirseniz o kadarını alma hakkınız oluyor. Enazından diğer kişi de bu algı oluşuyor. Şimdi bunları okuyun ve tekrar düşünün neredeyse hepsi sizde var anlattıklarınıza göre.

-Daima iletişimde olmaya çalışırlar.
-Yaptığınız en ufak iş için bile iltifat yağdırırlar.
-Gelecek hayallerinin merkezine sizi oturturlar.
-Değersizleştirme: İlk evrede sizi bulutlara uçuran partneriniz bu aşamada tam tersi bir kişiliğe bürünür. Toplum içerisindeyken size sevgi dolu davranarak sosyal değer kazanmayı amaçlasa da baş başa kaldığınızda rahatsız edici tutum edinir.
-Kendi ihtiyaçlarını sizin ihtiyaçlarınızdan önde tutarlar.
-Toplum içinde ve sosyal medyada sevgi gösterileri sergilemeyi severler.
Aldığı hediyeleri, yaptığı jestleri size silah olarak kullanırlar.
-Cevap vermediğiniz veya geç cevap verdiğiniz her mesaj için aşırı derecede sinirlenirler.
-Tartışmada sizi suçlar ve her şey sizin hatanızmış gibi davranırlar.
-Sadece onunla vakit geçirebilmeniz için sizi toplumdan ve sevdiklerinizden izole ederler.

Son düzenleme:
İnsan yeri geliyor eşi ile bile konuşamıyor. Esimin mesajlarına birkaç saat sonra cevap yazsam bile ya da o yazsa bile bir işi vardır donememistir diyorum. Yani hani işinden dolayı boş vakti oluyor da böyle mi davranıyor diyeceğim ama o da çok saçma. Ne olursa olsun insanlar birbirlerine rahat bir alan bırakmalı. Şu an ben ailemin yanındayım izindeyim. Ve sıkıntıdan aşırı derecede bunalmış durumdayım. Eşim ilçede. Ne yapayım sürekli mesaj mi atayım canım sıkılıyor diye. Trip mi atayım ki trup atmak benim en doğal hakkım hamile olduğum için. 😊 bunu açık açık konuşun. Aslında bunun ona karşı duyduğunuz sevgi ile bir ilgisi olmadığını sizin de kendinize ait bir alanınız olması gerektiğini aksi taktirde bunaldığınızı bunun böyle gidemeyeceğini söyleyin. Birbirinize alanlar bırakın.

X