Adam agresif değil ama dışarıda nasıl bizim çıkışımıza denk gelebilecek şekilde ayarladı anlayamadım. Evet bebek çocuk sesine bir şey demem çocuktur ses yapar ki bu derece olmaz gibi. Çok hafif ses gelse zaten ben de rahatsız olmam. Komşunun yarım saat dersine mola veremez misin demesine de ayrı gıcık oldum. Uzanıp dinlenirken onun sesini duymak zorundayım sankiinsanlar neden kendi evlerinde kulaklık taksın ya ne alaka? ses, önlenemeyecek bişeyden gelir anlarım. cocuk vardır mesela yukarda, cocugu bağlayamaz annesi, illa ses yapar, ok der geçersin. yarın da biri cıkıp 3 saat sesli kitap okusun onu dinleyelim. oyle saçmalık mı olur. içinden okusun okuyan ne okuyorsa. konu sahibi abartmıyorsa, yani gercekten adam sesli konuşuyorsa konu sahibi haklı. ses hassasiyetine de gerek yok. gerçekten yan eve gececek kadar ses yapıyorsa birisi, toplum kurallarına uymak gereği yapmamalı. valla bizim apartmanda gece 12 den sonra gelenler koridorda konuşmasın yazıyor heryerde. cok eski apartmanlarda oturuyoruz fransadayım ses yalıtımı sıfır. kimse de ses cıkarmıyor.
ama tr de komşuya sessiz olun diye gideresin de tek parça döner misin bilmem konu sahibi. yine adam agresif değilmiş.