• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli kötü bir şey olacakmış gibi hissediyorum

Depresip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
93
14
3
27
Hanımlar merhaba. Ben psikolojik olarak çok kötü bir dönemden geçiyorum. Sürekli aklımda kötü bir şey olacakmış düşüncesi var kendimi durduramıyorum. Sürekli günlük olayları kendime dert ediniyorum, ya da başka birinde bir hastalım duyarsam bende de var diye düşünüyorum. Bu durum benim tüm günlük hayatımı etkileyecek duruma geldi. Psikolojik destek almaya başladım ama o da bir işe yaramıyor. 5 6 aydır bu şekildeyim. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun!!

Merhaba.bende aynı durumdayim malesef.insaallah gececek umudumuzu kaybetmiyelim.bende bikac kez ilaç tedavisi oldum ama değişim olmadı.simdi başka bı ilaç bakalım bu fayda eder umarım.siz sabah mi akşam mi daha hafif oluyor.

Hanımlar merhaba. Ben psikolojik olarak çok kötü bir dönemden geçiyorum. Sürekli aklımda kötü bir şey olacakmış düşüncesi var kendimi durduramıyorum. Sürekli günlük olayları kendime dert ediniyorum, ya da başka birinde bir hastalım duyarsam bende de var diye düşünüyorum. Bu durum benim tüm günlük hayatımı etkileyecek duruma geldi. Psikolojik destek almaya başladım ama o da bir işe yaramıyor. 5 6 aydır bu şekildeyim. Ne yapabilirim lütfen yardımcı olun!!
Aynı aynı bende aynıyım doktora gidiyorm hersey iyi hos o an mutlu oluyorum aksam tekrar basliyo ya kotu bi hastalik varsa ya farketmediseler surekli bu kisir dongu surekli bisiler arastirip beynimi mahvediyorum nasil atlatacagiz bilmiyorum :(

Çok kötü bir hal almaya başladı bir yerimde en ufak yara görsem koşa koşa doktora acaba bişey mi bar diye işin kötüsü doktorun dediğine beni ikna etmiyor
Aynı aynı bende aynıyım doktora gidiyorm hersey iyi hos o an mutlu oluyorum aksam tekrar basliyo ya kotu bi hastalik varsa ya farketmediseler surekli bu kisir dongu surekli bisiler arastirip beynimi mahvediyorum nasil atlatacagiz bilmiyoru

Back