How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

SÜREKLİ İSRAF...

Görgüsüz sensin
Ekmeğimi sen mi veriyorsun? Burada soru soruyorum yardım istiyorum diye sen bana görgüsüz diyemezsin
İstediğim gibi harcarım bir tavsiyem varsa söylersin bana hakaret edemezsin
Senin paranı yemiyorum .

Görgüsüz diyorsun ya görgüsüz değilim.
Üretken değilim bu doğru ama herkes üretken olacak değil ben üretemiyorum hayal gücüm pek yok
Neden hayal gücün yok biliyor musun?Çünkü annen ve baban seni çok fena hazıra aliştirmiş.Başka çocukta yok sanırım?Aslında o kadar büyük bir kötülük ki bu,yarın öbür gün paranın kaynağı bitti diyelim,iflas ettiniz diyelim o zaman nasıl bir hayat sürmeyi düşünüyorsun?Benim hayal gücüm çok yüksek mesela,neden mi?Senin haftalık harcadığın para ile koca bir aile gecindiriyorum.Bölüyorum,topluyorum,çarpıyorum ama yettiriyorum bir şekilde.Bu kadar amaçsız bir yaşam zor olmuyor mu peki?

Bugün çok mutsuzum değil hep çok mutsuzum ben
Dışardan bi tatlı yemek ne kadar bi yemek yemek ne kadar benzinin litresi 20 tl nin üzerinde
Ne yapim bende yettirmek için çabalıyorum ama..
Yeme dışarıda Allah Allah kafa mı buluyorsun aklınca
Bebeğinin altına poşet bağlayan analar var bu ülkede açlıktan ölen çocuklar var sokakta donarak ölen yaşlılar var
Otobüse bin
Neyi yettirmek için çalışıyorsun
Usturuplu söyleyebileceğim cümle bulamadım ya

Bir slogan vardı. Ne hoştu 💕 "OLMASADA OLUR!"olmasa da olur ama egitimsiz olmaz diye 🥰
Dışarda paranı gereksiz birşeye harcayacagını düşündüğün an hemen cüzdanından al cebine koy ya da arabanın bir gözüne koy.hemen ayır bir kenara. Aldim sayıyorum de ve ayır. Ya da daha güzeli o anda bağış yap. Bir elbise beğendin ama evde benzeri cok mu? 200 tl ise atıyorum 200 tl bağışla hemen şehit çocuklarına mesela. Yetimhanelere git. Orada çocuklarla ilgilen. Minik yardımlarda bulun. Zamaninin çoğunu orada harca 🥰 bu avmlerde ne arıyormuşum diyeceksin. Aradıgin sey seni mutsuz eden sey para degil. Yardım ettiginde kalbinde olusan o hissi tattığin zaman kendini bulacaksın.
Ama böyle buraya ayda 4000 i sadece tatlıya kıyafete gezmeye harcıyorum.arti annem de veriyor ama yettiremiyorum diye konu açma gözünü seveyim. Aralarda dolas bak
Insanlar salata yapmayi bırakti marul alamadığı icin. Marketlerde tavuklar artik 300 gr lik bile satılır oldu. Insanlarin cogu bunalımda zaten.aldigin tepkiler bu yüzden.

Son düzenleme:
Evet, bana ne zaten. İstersen Mars’ta yaşayabilirsin. Sen derdini yazmışsın, ben de fikrimi söyledim. Hepsi bu. Sana altınlarınla mutluluklar diliyorum.
Bir fikir söylerken karşındakine"tabi sen sarayda yaşadığın için dünyadaki bihabersin"derseniz karşınızda mide size saygı duyup fikirlerinize kulak vermez.Burada soru soruyorum diye kimse benimle böyle saygısızca konuşamaz.

Görgüsüz sensin
Ekmeğimi sen mi veriyorsun? Burada soru soruyorum yardım istiyorum diye sen bana görgüsüz diyemezsin
İstediğim gibi harcarım bir tavsiyem varsa söylersin bana hakaret edemezsin
Senin paranı yemiyorum .
Kendisiyle bu kadar çok çelişen bir insan görmedim. Hem tavsiye istiyorum diyorum hem de istediğim gibi harcarım diye çıkışıyorsun. Tamam dikkat çektin, seninle ilgilendik, en kral sensin. Şimdi gidip biraz kitap okumaya ne dersin?

Neden hayal gücün yok biliyor musun?Çünkü annen ve baban seni çok fena hazıra aliştirmiş.Başka çocukta yok sanırım?Aslında o kadar büyük bir kötülük ki bu,yarın öbür gün paranın kaynağı bitti diyelim,iflas ettiniz diyelim o zaman nasıl bir hayat sürmeyi düşünüyorsun?Benim hayal gücüm çok yüksek mesela,neden mi?Senin haftalık harcadığın para ile koca bir aile gecindiriyorum.Bölüyorum,topluyorum,çarpıyorum ama yettiriyorum bir şekilde.Bu kadar amaçsız bir yaşam zor olmuyor mu peki?
Belki de öyle ama okuyorum yani bir mesleğim olacak amaçsız degilim sadece maddi amacım yok çünkü Allaha şükür var herşeyim başka ne isteyeyim?

Bir fikir söylerken karşındakine"tabi sen sarayda yaşadığın için dünyadaki bihabersin"derseniz karşınızda mide size saygı duyup fikirlerinize kulak vermez.Burada soru soruyorum diye kimse benimle böyle saygısızca konuşamaz.
Tamam.

Kendisiyle bu kadar çok çelişen bir insan görmedim. Hem tavsiye istiyorum diyorum hem de istediğim gibi harcarım diye çıkışıyorsun. Tamam dikkat çektin, seninle ilgilendik, en kral sensin. Şimdi gidip biraz kitap okumaya ne dersin?
Karşımdaki bana görgüsüz gibi para harciyosun derse bende derim ki ekmeğini sen mi veriyorsun? Senin burada bana yapacağın tek şey tavsiye vermek hakaret etmek değil burada soru soruyorsam kimsenin bana hakaret etme hakkı yok.siz bunu anlamiyosunuz işte her ne olursa olsun karşınızdakine saygısızlık yapmaya hakkınız yok burada .

Belki de öyle ama okuyorum yani bir mesleğim olacak amaçsız degilim sadece maddi amacım yok çünkü Allaha şükür var herşeyim başka ne isteyeyim?
İşte bu doygunluk ve amaçsızlik seni ileride büyük bunalimlara sürükleyebilir.Şu anda ülkede oldukça büyük bir kriz var ve herkes bunun bilincinde harcamalar yapmalı.Ne olacağımız belli değil.Baban ne tür bir iş yapıyor bilmiyorum ama şahsen benim ülkenin ekonomik durumuyla alakalı hiç umudum yok.Her an herkes tepetaklak olabilir.

Bir slogan vardı. Ne hoştu 💕 "OLMASADA OLUR!"olmasa da olur ama egitimsiz olmaz diye 🥰
Dışarda paranı gereksiz birşeye harcayacagını düşündüğün an hemen cüzdanından al cebine koy ya da arabanın bir gözüne koy.hemen ayır bir kenara. Aldim sayıyorum de ve ayır. Ya da daha güzeli o anda bağış yap. Bir elbise beğendin ama evde benzeri cok mu? 200 tl ise atıyorum 200 tl bağışla hemen şehit çocuklarına mesela. Yetimhanelere git. Orada çocuklarla ilgilen. Minik yardımlarda bulun. Zamaninin çoğunu orada harca 🥰 bu avmlerde ne arıyormuşum diyeceksin. Aradıgin sey seni mutsuz eden sey para degil. Yardım ettiginde kalbinde olusan o hissi tattığin zaman kendini bulacaksın.
Ama böyle buraya ayda 4000 i sadece tatlıya kıyafete gezmeye harcıyorum.arti annem de veriyor ama yettiremiyorum diye konu açma gözünü seveyim. Aralarda dolas bak
Insanlar salata yapmayi bırakti marul alamadığı icin. Marketlerde tavuklar artik 300 gr lik bile satılır oldu. Insanlarin cogu bunalımda zaten.aldigin tepkiler bu yüzden.
Merhaba tesekkürederim tavsiyeleriniz için
Ama burada bir soru soruyorum görgüsüzsün susun busun diyor hepsi yani kime ne ? Ekmeğini onlar bi veriyor
Nereden buluyorlar bana hakaret etme hakkını?
Kimse kimseye bu hakaretleri edemez saygısızlık yapamaz
Yine bir soru sordum mutsuz hissediyorum diye yine hakaretler geldi yani ben anlamıyorum bu ne cürret buraya soru soramayacakmiyim ben sıkıntımı paylaşamayacakmiyim soru soruyorum hepsi çok alakasız şeyler yazıyor sorumu cevaplamak yerine yani ne haklarını var benim sorumu boş yere kalabalık etmeye
Sizin gibi düzgün cevap verenler çok az.

İşte bu doygunluk ve amaçsızlik seni ileride büyük bunalimlara sürükleyebilir.Şu anda ülkede oldukça büyük bir kriz var ve herkes bunun bilincinde harcamalar yapmalı.Ne olacağımız belli değil.Baban ne tür bir iş yapıyor bilmiyorum ama şahsen benim ülkenin ekonomik durumuyla alakalı hiç umudum yok.Her an herkes tepetaklak olabilir.
Çok doğru tabi ne olacağımız belli değil durumlar vahim
Bende kendimden bıktım gerçekten ne yapsam olmuyor

Yani telefonum var son model daha yeni
Arabam var
Malım var babamın herşeyi benim Üzerime ve benim
Daha ne alacam ki harcamayıp?
Alma yardım et ihtiyacı olanlara
Biriktir Darüşşafaka’ya bağışla, TSK ya bağışla, öğrenci okut, sma lı bebeklere ilaç al

Back