- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
İyi o zaman imkanı olmayan herkes 15 yine gelmeden evlensin çocuk yapsın öyle mi?
Bir insanın imkanı olmaya bilir bu demek değildir ki 15 inde koca hayalleri kurup evlen çocuk yap
Eskilerin evlenme yaşı ortada ne yani şu hayatta okuldan başka yapcak bişey yok mu
Okuma imkanın yoksa çalış yani hemen okul yok diye evlenicen Mi.
Eskilerden bahsetmiyormuyuz?Ya bu kadar cahillikten baygınlık geçireceğim gerçekten. 15 yaşında evlilik nerde kalmış? Hangi yüzyılda yaşıyosun sen? Benim babaannem bile 15 yaşında evlilik yapmamış. He yapmış da olabilirdi. O zaman ki hayat şartları öyleymiş. Çoğu emrivakiyle evlendirilmiş. 15 yaşında evlenmedin diye kendini üstün mü sanıyosun? Ee seninkilerin maddi imkanları varmış çocuk yapmışlar da nolmuş? Mutsuz bir çocuksun. Fakir ailede büyüyenler senden daha mutlu.
Ayrıca evet imkanların olsa da çalışabilirsin. Benim ailemin de imkanları vardı. Özel okulda okudum ama üniversitede tezgahtarlık yaptım. 18 yaşımda sigorta girişim yapıldı. Yani herkesi kendin gibi zannetmeyi bırak.
Evet 15 olmadan evleniyorlardí sózde durumumuz yok diyip evlenip 10 çocuk yapiyorlar di (Durumlarínín olamaış hali)
bide durumları olsa ne olucaktı düşünemiyorum yani evlenmek için bahane bol
Yoo niye üstün olayım erken evlenmedigim için sadece akıllıyım imkanım varken bile evlenip on çocuk yapmadığım için kendimle gurur duyuyorum.
Ayrıca fakir ailede büyüyenler nasıl benden mutlu oluyor anlamıyorum açken insan nasıl mutlu olabilir?
Dışarıdan göründüğü gibi mi?