How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

SÜREKLİ İSRAF...

Görgüsüz diyorsun ya görgüsüz değilim.
Üretken değilim bu doğru ama herkes üretken olacak değil ben üretemiyorum hayal gücüm pek yok
Yoo baya görgüsüzsün. Para harcamayı görgüsüzler gibi yapıyosun. Biraz görgülü olsan entellektüel birikim sahibi insanların yolundan ilerlemeye çalışırsın.
Ürerkenlik için zeka lazım hayal gücünden mühim. Homer Simpson Homer Simpson senle ayni yaşta muhteşem amigurimiler yapıyo. Doğa için hassas yaşayabiliyor. Bir ideali var bunun için çabalıyor.

Yani sadece o da değil sahile gidiyorum
Bazen sinema
Piknik
Bazen baska aktiviteler ama genel olarak yemek içme ve alışverişe gidiyorum
Babam parasız kalmayayım diye veriyor istediğini al,ye diyo
Kıyafetim acayip çok baza altları dolu annemde bazen kızıyor yer yok diye ama belli etmiyor kızdığını pek
Bundan sonra tövbe zaten avm filan.
Babanız mahrum kalma diye veriyormuş bunu dert edeceğiniz mevzu yok bence.
Ye iç gez al harca o zaman..

Yoo baya görgüsüzsün. Para harcamayı görgüsüzler gibi yapıyosun. Biraz görgülü olsan entellektüel birikim sahibi insanların yolundan ilerlemeye çalışırsın.
Ürerkenlik için zeka lazım hayal gücünden mühim. Homer Simpson Homer Simpson senle ayni yaşta muhteşem amigurimiler yapıyo. Doğa için hassas yaşayabiliyor. Bir ideali var bunun için çabalıyor.
Bal o ya ball masallah..

Sokak hayvanlarına mama alabılırsınız
İhtiyacı olan bir ailenın çocuğunu okutabılırsınız

Bayramlar da ihtiyaç sahiplerine kıyafet alabılırsınız
Kütüphanelere kitap bağışlayabılırsınız🤔
Para olsun yeter ki

Birde kıyafet ne alınıyor ki bu kadar bana hersey aynı geliyor🙈
Tatlı iki gün üst üste yesem sıkılırım

Yada avm gezsem o kadar imdat diye kaçarım
Mesela fakir insanları bulamıyorum ki yardım edeyim çevre hep zengin hayvanlara mama koyuyorum zaten etrafa ama fakir bulamıyorum
Tatlı çok seviyorum vazgeçilmezim hiç sıkılmam
Dışarda giderken güzel bi kıyafet görüyorum sonra başka şeylerde alıyorum

Evde yemek yok mu? Evde tatlı yapamıyor musun? Evde kahve yapamıyor musun? Niye sürekli dışarda yiyip iciyorsun. Her hafta niye kıyafet alıyorsun?
Insanın kendi kazandığı olmayıp sürekli gökten geliyor gibi hareket edince isterse 10 bin versinler yine yetmez. 1 ay millettin ağız kokusunu çek, ev geçindirme fatura ödeme market alışverişi sorumluluğun olsun ondan sonra haftada bin tl harca bakalim. 😊

Mesela fakir insanları bulamıyorum ki yardım edeyim çevre hep zengin hayvanlara mama koyuyorum zaten etrafa ama fakir bulamiyorum
Instagramda evladı rahatça nefes alabilsin, gülsün oynasın diye her gün gözyaşı döken sma hastası bebeklerin anneleri var. Tabii sen sarayda yaşadığın için dünyadan bihabersin.

Mesela fakir insanları bulamıyorum ki yardım edeyim çevre hep zengin hayvanlara mama koyuyorum zaten etrafa ama fakir bulamıyorum
Tatlı çok seviyorum vazgeçilmezim hiç sıkılmam
Dışarda giderken güzel bi kıyafet görüyorum sonra başka şeylerde alıyorum
Yardim kuruluşu vakıflar var onlara uye olun.

“Güvenme güzelliğine 1 sivilce yeter
Güvenme zenginliğine 1 kıvılcım yeter”
Bende tutumluyumdur. 20 yaşımdan beri kendi evim olduğu için hep paramı idareli kullandım. 16 yaşında babam ek kredi kartı çıkardı ama hiç suistimal etmedim. Üstelik arkadaşlarım bana hep baskı yapardı. “Şuraya gidelim, şunu alalım” diye. Kullanıldığımı anladığım da arkadaşlarımla iletişimi kestim. Bu sayede çok şükür kıyıda köşede biraz para biriktirebildim.
Eşim ise benim tam tersim. Hep günlük yaşamış. Eline geçen parayı harcamış. Belki bu sayede çoğu şeyden hevesini almış ama hiç birikim yapamamış.
Tercih senin.

Instagramda evladı rahatça nefes alabilsin, gülsün oynasın diye her gün gözyaşı döken sma hastası bebeklerin anneleri var. Tabii sen sarayda yaşadığın için dünyadan bihabersin.
Ekmeğimi sen mi veriyorsun? Sarayda da yaşarım köşktede sanane ?
Ailem zekatını verir hayrını yapar ben bibsadaka vermek istesem sokaktaki dilencilere veresim gelmiyor çünkü samimi gelmiyor belki iyi birşey söylüyosun ama üslubun iğrenç.

“Güvenme güzelliğine 1 sivilce yeter
Güvenme zenginliğine 1 kıvılcım yeter”
Bende tutumluyumdur. 20 yaşımdan beri kendi evim olduğu için hep paramı idareli kullandım. 16 yaşında babam ek kredi kartı çıkardı ama hiç suistimal etmedim. Üstelik arkadaşlarım bana hep baskı yapardı. “Şuraya gidelim, şunu alalım” diye. Kullanıldığımı anladığım da arkadaşlarımla iletişimi kestim. Bu sayede çok şükür kıyıda köşede biraz para biriktirebildim.
Eşim ise benim tam tersim. Hep günlük yaşamış. Eline geçen parayı harcamış. Belki bu sayede çoğu şeyden hevesini almış ama hiç birikim yapamamış.
Tercih senin.
En iyisini yapıyorsun bende kendimi tutucam bundan sonra Karar verdim
Ne güzelliğine ne parama güvenirim sadece yapacak bir şey bulamadıgımı ifade ettim.

Ekmeğimi sen mi veriyorsun? Sarayda da yaşarım köşktede sanane ?
Ailem zekatını verir hayrını yapar ben bibsadaka vermek istesem sokaktaki dilencilere veresim gelmiyor çünkü samimi gelmiyor
Evet, bana ne zaten. İstersen Mars’ta yaşayabilirsin. Sen derdini yazmışsın, ben de fikrimi söyledim. Hepsi bu. Sana altınlarınla mutluluklar diliyorum.

Back