- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
-
- Konu Sahibi Makyajkolik13
Ben biraz yumuşak yüzlüyüm sanırım, ailem evet rahatsız oluyor çünkü 3 kişiler ve biz evde emanet gibi oluyoruz. Ailem sakin sessiz insanlardır pek belli etmezler ama çocuklarıyla geldiği için bir kargaşa kalabalık oluyor.Ailenizle yaşıyorsanız, onlar da rahatsızdır. En çok onlara haksızlık bu bence. Hatada bir iki kez niye tanımadıkları bir kadını ve çocuklarını çeksinler ki?
Sürekli reddedin ya da annemlerin çocuk gürültüsünü kafası kaldırmıyor yaşlı insanlar X abla kusura bakma deyin.
Ben olsam hiç kıvırmam ama siz kırmadan dediğiniz için bahane yazdım.
Evet aşırı yüzsüzleşti ilk başta bu kadar sık gelip gitmiyordu, baktı ben seslemiyorum ziyaretlerini sıklaştırdı.Bence açıkça görüşmek istemediğinizi söyleyin ve iletişiminizi kesin bahaneye gerek yok. Yüzsüz ve sınırlarını bilmeyen insanlar bundan anlar ancak.
babanızı bahane edin.Merhaba hanımlar;
Bir süredir beni rahatsız eden bir konudan sebep, sizlerden fikir almak istiyorum.
İş yerimden tanıdığım bir abla var önceden benim işyerimde görevli çalışan, ben kreş öğretmeniyim. Ailemle yaşıyorum ve bize sürekli gelmek istiyor bazen gün aşırı, bazen iki üç günde bir. Atlattığım ya da yorgun olduğumu söylediğim zamanlarda, aradan 2-3 gün geçiyor , dinlendin mi geleyim mi , çay demle ablana gibi gibi diye mesaj atıyor. 2 tane de erkek çocuğu var 10-15 yaşlarında yanında onları da getiriyor.
Ben artık inanılmaz rahatsız olmaya başladım üst üste gelmesini kabul etmeyince bu sefer ; ' Çocuklarla alışverişe çıktıydık akşam da bir uğrayalım dedim' lere kadar dönmeye başladı mevzu. İyice yüzsüzleşti yani.
Kadının eşi gurbette çalışıyor, eve ara ara geliyor 2-3 ayda bir gibi, ablanın bu rahatlığı çok rahatsız ediyor beni, başka kapısı yok gibi davranıyor. Bir de evlerinde internet yok, çocuklar telefondan giriyorlar , bizde olduğu için bilerek sık sık çocuklarını oyalamak maksatlı geldiğini düşünüyorum. Çocukları koltuklara yayılıp online oyun oynuyorlar çünkü gece 11'e kadar gitmiyorlar. Ben bütün gün kreşte akşama kadar çocuklarla ilgileniyorum zaten bir de bu ablanın çocuklarının gürültüsünü dinlemek istemiyorum artık,ailem de ileri yaşta yaşlı insanlar zaten gerek yok bu rahatsızlığa.
Sizden fikir istiyorum ablayı nasıl kendimden uzaklaştırabilirim, evimize bu kadar sık gelme diye kibarca kalp kırmadan nasıl söylerim?
38 yaşında kadın, çok da bişey konuşmuyoruz açıkcası televizyon açık oluyor , çocukları telefonda bizim interneti kullanıp oyun oynuyor. Yani bazen düşünüyorum çocuklar mı annelerini darlıyor gidelim diye de düşünmüyor değilim.Net olmazsanız gelmeye devam eder
Annem babam yaşlı insanlar bende işten yorgun geliyorum
kabul edemem diyeceksin net bir şekilde
birde insan en yakını değilse konuşacak ne buluyorsunuz
Birde yaşça çok büyük
belli sizi kullanıyor müsaade vermeyin
Darlıyorsada kendi düşünsün çektirsin evine net o zaman38 yaşında kadın, çok da bişey konuşmuyoruz açıkcası televizyon açık oluyor , çocukları telefonda bizim interneti kullanıp oyun oynuyor. Yani bazen düşünüyorum çocuklar mı annelerini darlıyor gidelim diye de düşünmüyor değilim.
Evet mesajlarına çoğu zaman dönmüyorum, mesela 10-15 dakika içinde o mesajı açıp bakmadıysam arıyor bu sefer görmedin diye..Kibarliktan anlamaz gibi, mesajlarına dönmeyin. Gelirse de kapiyi acmayin