- 16 Eylül 2017
- 13
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi madambaykuss
-
19 yaşındayım. Daha ilk haftamız diye böyle dedi eşim sonra haftada 2 gidersin dediHergün hergün gidilir mi ya? Kendine ait bir hayatın olmalı. Evde işin olmuyor mu? Yaş kaç?
Gelin hevesi ne oluyor ki?
Nolur şu zihniyetleri olan erkekleri bir sarsın bence.
19 yaşındayım. Daha ilk haftamız diye böyle dedi eşim sonra haftada 2 gidersin dedi
Ben de bunu söyledim kayınvalidem gerçekten iyi ama eşimle bi canım cicim aylarına giriş yapamadıkYeni evli hevesi benim bildiğim karı koca arasında olur.
Kayınvalide ne alakaymış yeni gelin hevesi?
19 yaşındayım. Daha ilk haftamız diye böyle dedi eşim sonra haftada 2 gidersin dedi
Eşinizle konuşmadınız mı hiç?Ben de bunu söyledim kayınvalidem gerçekten iyi ama eşimle bi canım cicim aylarına giriş yapamadıkdün mesela gittim erken döndüm 1 de gittim 4 de döndüm evimize geldim sildim süpürdüm her gün evde olmayınca evi b*k götürüyordu markette gittim yemek yaptım geldi yemek yedik çay içtik çok mutlu oldum ve hiç kavga etmedik ama oraya gitsek illa huysuzluk çıkarıyorum çünkü mutsuz oluyorum bana bi çözüm önerin ne olur
Sorun şu kayınvalidem bişey demiyor kayınpederim evde hep o bişeyle diyorNeden bunu kv açık açık söylemiyorsun ki?
'Anne her gün oraya gelemem benim de evimin işleri var. Birikiyor yapmayınca. Evimde zaman geçirmek istiyorum' bitti bu kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?