• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli eşimin ailesine gidiyorum

madambaykuss

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
13
4
1
25
Merhaba ablalar , ben evleneli daha 1 hafta oldu eşimin ailesi farklı şehirdeydi bizim şehrimize taşınacaklardı nikahtan sonra taşındılar (nikahla alakası yok abisinin dişçisiyle olan ilişkisinin bitmesini bekliyorlardı) her gün eşim ailesine gitmemi istiyor onlar da beni görmek istiyorlar galiba elifime bu durumdan sıkıldığımı söyledim yeni gelinsin annem heves ediyor dedi akşam da kendi evimize geliyoruz. Babası bi kaç kere burda yatın dedi ama eşim kesin bi dille reddetti bu durum sizce normal mi ? Gittiğim için sıkılıyorum orda bunalıyorum annesi çok iyi insan gerçekten çok iyi anlaşıyoruz dün evlerinden çıktığımda telefonumu kapattım eşime sinir oldum da annesini aramış mutsuz muydu diye annesi de yok niye üzüyorsun diye azarlamış whatsapptan da defalarca kez x telefonunu açınca haber ver diye mesaj atmış

Gelin hevesi ne oluyor ki?
Nolur şu zihniyetleri olan erkekleri bir sarsın bence.

Gelin gelsin bir salınsın ortada...
Bana hep erkek çocuğu olab ailelerin bıkmışlığı gibi gelir. Eşimin 2 erkek kardeşi daha var, benim kv de ister şöyle kafa dengi gelini olsun, güne gitsin, düğüne gitsin, gelin evde hizmet etsin (öyle hizmetçi gibi düşünme, daha çok hürmet göstersin gibi). Kadının şansına ben düştüm iyi mi :))

Ama sonuçta kötü niyetli bulmasam da geline saygı yok tabi ki, eve biblo almış gibi.

Yeni evli hevesi benim bildiğim karı koca arasında olur.
Kayınvalide ne alakaymış yeni gelin hevesi?
Ben de bunu söyledim kayınvalidem gerçekten iyi ama eşimle bi canım cicim aylarına giriş yapamadık :( dün mesela gittim erken döndüm 1 de gittim 4 de döndüm evimize geldim sildim süpürdüm her gün evde olmayınca evi b*k götürüyordu markette gittim yemek yaptım geldi yemek yedik çay içtik çok mutlu oldum ve hiç kavga etmedik ama oraya gitsek illa huysuzluk çıkarıyorum çünkü mutsuz oluyorum :( bana bi çözüm önerin ne olur

19 yaşındayım. Daha ilk haftamız diye böyle dedi eşim sonra haftada 2 gidersin dedi

Madem aranızda çözdünüz bu işi boşuna aklınızı bulandırmayın burada konu açarak.
Kv.niz iyi bir insansa her şey zamanla rayına oturur.

Anladığım kadarıyla eşinizin çizgileri var , en azından bu iyi ; orada kalmaya kem küm etmemiş.

Ben de bunu söyledim kayınvalidem gerçekten iyi ama eşimle bi canım cicim aylarına giriş yapamadık :KK43: dün mesela gittim erken döndüm 1 de gittim 4 de döndüm evimize geldim sildim süpürdüm her gün evde olmayınca evi b*k götürüyordu markette gittim yemek yaptım geldi yemek yedik çay içtik çok mutlu oldum ve hiç kavga etmedik ama oraya gitsek illa huysuzluk çıkarıyorum çünkü mutsuz oluyorum :KK43: bana bi çözüm önerin ne olur
Eşinizle konuşmadınız mı hiç?
Niye hergün gidiyorum diye sormadınız mı, evime alışmak istiyorum, benim de heveslerim var deyin.

Şimdiden mesafeni koymazsan kendini her gün orda bulursun . O iyi dediğin kv alışıp hrr gün bi bahaneyle seni yanina çağırır gitmeyince huzursuzligu eşin yapar.
Esinle konusmalisn. Evime alışamıyorum böyle bi düzen oturtmam imkamsiz . Ben sana hazirlanmak senjnle vakit geçirmek istiyorum demelisin.

Bence mesafeyi koru derim..yani bende evliligimin ilk gunlerinde surekli gidiyodum ve su an cidden cok pismanim... evliligin ilk zamanlari cok guzel zamanlardir..bu zamanlari elinden geldigince esinle guzel bi sekilde yasamaya bak..ben yasayamadigim icin pismanim sahsen..sen yasa bari. Esine ben birazda seninle bas basa vakit gecirmek istiyorum de..

Ayrica o iyi dedigin kv ilerleyen zamanlarda hicte iyi biri olmadigini gosteriyor sana.. ben bizzat yasadim sahsen.. bende ayni senin gibi cok iyi diyodumm..ama sonra yanildigimi fark ettim..ee tabi biraz gec oldu ama zararin neresinden donersen kardir..

Ama belki senin kv sahidende iyidir..ama yine de arada mesafe olmasi gerekiyo bence.

Aman aman tehlike çanları çoktan çalmış..

Her kv kp bunu ister yaklaşık bi yıl olmadı daha evliliğim ..

İlk zamanlar o kadar cok baskı yaptılar ki bana da gelmiyorsun eşin işe gidiyor sen sabah gel akşam seni alır diye .

Ama ben evlenmeden önce eşimle sıkıca konusmustum ben hafta da bir giderim en fazla diye oda ailesine net oldu onsuz tas catlasın bi iki kere canım istediği için gitmişimdir.

Hatta bunun yüzünden surat bile yedim sürekli laf söylemelerini hiç saymıyorum bile..

Şimdi alıştılar artık laf sokmuyolar cok nadir olursa zaten soksalarda unursamadıgımı görünce bıraktılar artık.

Eşin cok önemli o hayır diyebilmeli sen kötü olma .
Ama eğer o ailesine laf diyemiyorsa sen sürekli bahane uydur , gitme , alıştırma NET!

hergün gitmeniz çok sacma benim bildiğim yeni gelin hevesi karı koca arasında olur kv gelin arasında değil..
bence eşinizle kesin bir dille konuşmanız gerekiyor.. hergün orda işiniz yok tamam gidilir ama belirlı sınırlar içinde gitmek en güzeli.. yarın iki gün sonra yüz göz olursunuz ondan sonra ayıkla pirincin taşını..
Ve evliliğin ilk 1 yılı acaip zor özellikle erkekler ailelerine çok düşkün oluyorlar, yeni bir yuva kurabildiğini idrak edemiyolar
o zaman madem öyle ayrı evde yaşamanızın ne anlamı varmış ki ? eşinize bunuda söyleyin
bizim artık kendimize ait bir yuvamız var benm evim var sorumluluklarım var evime zaman ayırmak istiyorum hergün hergün gitmek bana ters iyi iken kötü olmayalım. gitmeyelim demiyorum sana ama herşeyin bir yeri zamanı vardır..
bundan sonra sen istesen de hergün gitmeyeceğim bunu bil.. sende artık evli oldugunu ve bir yuvan olduğunu kabullensen iyi olur deyin.. bir anlamaz iki anlamaz .. sonra mecbur sana uyacak.. sen agırlıgını koyarsan sakın böyle alıştırma gitme.. hafta da 2 git önce sonra da 1 e düşür en güzeli.
Ama yok koyamassan bu böyle sürer gider bak ben sana söyleyim. Biran evvel dişinizi gösterin yoksa cok ezilir cok üzülür ordan oraya sürüklenirsiniz.
kv ilede konuşmanız gerekli bu arada bir duruşunuz olsun lütfen... daha yolun başındasınız

şimdiden tavrını koymalısın
kardeşim evleneli 3 hafta olacak biz daha aramadık bile rahatsız etmeyelim yeni evliler diye

Neden bunu kv açık açık söylemiyorsun ki?
'Anne her gün oraya gelemem benim de evimin işleri var. Birikiyor yapmayınca. Evimde zaman geçirmek istiyorum' bitti bu kadar..

Neden bunu kv açık açık söylemiyorsun ki?
'Anne her gün oraya gelemem benim de evimin işleri var. Birikiyor yapmayınca. Evimde zaman geçirmek istiyorum' bitti bu kadar..
Sorun şu kayınvalidem bişey demiyor kayınpederim evde hep o bişeyle diyor

Back