- 30 Kasım 2019
- 11.959
- 38.106
- 598
Kendinizi yiyip bitirirsiniz ve karşı tarafın ruhu duymaz. Bunu halletmeniz lazım.İşte kin benim için çok büyük problem. Yapılanları asla unutamıyorum ve affedemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendinizi yiyip bitirirsiniz ve karşı tarafın ruhu duymaz. Bunu halletmeniz lazım.İşte kin benim için çok büyük problem. Yapılanları asla unutamıyorum ve affedemiyorum
Kendinizi yiyip bitirirsiniz ve karşı tarafın ruhu duymaz. Bunu halletmeniz lazım.
Özür dileyecek nezakette insanlar zaten bu kadar kalp kırıp ileri gitmezler ama zaten. O yüzden genel olarak arsız olduğunu fark ettiğiniz insanlardan özür beklemeyin. Etmezler çünkü. Konuşmaya falanda çalışmayın. Oradaki öfkeyi içinizden atacak sizi sakinleştirecek bir uğraş bulun. Ben takı yapıyorum öyle zamanlarda mesela. :) Yani orada biriken enerji gitsin vücudunuzdan bir şekilde.Aynenn öyle oluyor. Örneğin kayinvalidem nişanlılık döneminde bı ağzıma s.... İ kaldı. Ben unutamıyorum her gün içimde büyütüyorum. Onun haberi yok. Konuşmaya çalıştım defalarca umursamadı iyi davranarak üstünü kapatmaya çalıştı ama ben mantıklı bir açıklama duyup özür isitmeden affedemicem ömür boyu acı cekicem gibi
Normalde bu tarz insanlarla bağlantıyı tamamen kesip unutmaya çalışıyorum ama konu kayinvalide gibi hayatımda tutmak zorunda olduğum insanlar olunca beni hiçbir şey sakinlestiremiyorÖzür dileyecek nezakette insanlar zaten bu kadar kalp kırıp ileri gitmezler ama zaten. O yüzden genel olarak arsız olduğunu fark ettiğiniz insanlardan özür beklemeyin. Etmezler çünkü. Konuşmaya falanda çalışmayın. Oradaki öfkeyi içinizden atacak sizi sakinleştirecek bir uğraş bulun. Ben takı yapıyorum öyle zamanlarda mesela. :) Yani orada biriken enerji gitsin vücudunuzdan bir şekilde.
O sırada kayınvalideniz :Normalde bu tarz insanlarla bağlantıyı tamamen kesip unutmaya çalışıyorum ama konu kayinvalide gibi hayatımda tutmak zorunda olduğum insanlar olunca beni hiçbir şey sakinlestiremiyor
Taam olarak bahsettiğiniz gibi oluyorO sırada kayınvalideniz :
Valla bir şekilde yapmanız lazım. Yoksa bu öfke birikir birikir çok beklenmedik yerde patlar suçlu siz olursunuz.
Bir söz vardır sakin ol sinirlerine hakim ol.Taam olarak bahsettiğiniz gibi oluyor
Evet okumadığım mesaja cevap verdim aynen böyle inanın. Ay allahım çok zor iletişim kurmak sizinle. Tek taraflı bir iletişim şekliniz var. Sadece siz haklısınız. Hoşunuza gitmeyen ger şey edep sınırları dışında. En Nahif en kibar sizsiniz tamam. Yorum yaptığım hanımefendinin gösterdiği mesajdan bahsettim ben. Siz göstermediniz demedim ki? Oda göstermiş sizde. Ama ben onunkine yorum yaptım. Neyse hesap puf olmuş zaten. Konu daha fazla uzamayacak sevindim. Çünkü çok zor böyle sadece kendisinin anladığını iddia eden biriyle konuşmak.İşte sorunum tam olarak sizin gibi kaba Saba istediğini söyleyebileceğini zannedip kendi terbiyesinde cevap vermeyince daha da ileri giden insanlar. Bana naif terbiye sınırları içerisinde cevap veren herkesle güzelce konuştum ama siz belli ki buraya girip insanları azarlayip deşarj olayım diyen insanlarsiniz. Sarilimoncuk sen daha en baştan bana terbiyesizlik yapan insana bile ne var bunda demiş insansın. Yani sırf kiskirtip kavgaya gelmişsin ki okumamissin bile mesajı o göstermemiş ben gostermisim ne okuduğunu bile anlamamissin