sanki beni anlatmışsın ya. Aynı durumdayımAslında kendimi çok iyi ifade ederim hatta fazla anlatırımama fazla kirilganim ve herkes muhakkak beni kırıyor . O kadar dikkat ediyorum ki birini incitecek bir şey söylememek icin ama kimse beno incitmeye korkmuyomus gibi
Üşenmedim baktım ben insanlarla gayet güzel konuşurken densizin birisi gelmiş şu mesajı atmışGeçen sene bebeğinizden dolayı bunaldığınız için bir konu açmıştınız. Gayet normal şeyler söylemiştik, hepimiz yaşadık, yaşıyoruz demiştik. Ama sizde kronik bir alınganlık ve canhıraş kendini savunma problemi var. Söylediklerimizden art niyetli olduğumuz kanısına varmıştınız, oysaki öyle değildi. Bence de bir idrak/iletişim probleminiz var. Bunun da çözümü terapi demiştik size. Ona ayıracak bütçeniz yoksa online olanlara yöneltebilirsiniz. Daha uygun fiyatlı oluyorlar. Bir iki kişi değil, istisnasız çevrenizdeki herkesle bir probleminiz varsa çok da haklı değilsinizdir. Size bir ayna lazım, uzman birine kendinizi açsanız belki bakış açınız da değişir.
Ve tekrar üşenmedim sizin başka konulardaki mesajlarınıza baktım hep kaba Saba azarlar gibi cevap vermişsiniz insanlara. Eğer bana da o şekilde cevap verdiyseniz terbiye sınırını aşan mesajlara kaba cevap vermisimdirGeçen sene bebeğinizden dolayı bunaldığınız için bir konu açmıştınız. Gayet normal şeyler söylemiştik, hepimiz yaşadık, yaşıyoruz demiştik. Ama sizde kronik bir alınganlık ve canhıraş kendini savunma problemi var. Söylediklerimizden art niyetli olduğumuz kanısına varmıştınız, oysaki öyle değildi. Bence de bir idrak/iletişim probleminiz var. Bunun da çözümü terapi demiştik size. Ona ayıracak bütçeniz yoksa online olanlara yöneltebilirsiniz. Daha uygun fiyatlı oluyorlar. Bir iki kişi değil, istisnasız çevrenizdeki herkesle bir probleminiz varsa çok da haklı değilsinizdir. Size bir ayna lazım, uzman birine kendinizi açsanız belki bakış açınız da değişir.
Ben düzgün konuşmuştum, tavrınız aynıydı. Hatta 1,5 yaşındaki çocuğumun dil gelişiminin geri olması ile ilgili açtığım konuyu bulup oradan bel altı vurmuştunuz, anneliğime laf ederek.Üşenmedim baktım ben insanlarla gayet güzel konuşurken densizin birisi gelmiş şu mesajı atmış
Şu yaşadıklarınızın 10 katını yaşamayı isteyen ve yaşamaya hasret kaç kadın var siz biliyormusunuz?
Üşenmeden konu açmışsınız
Ve ondan sonra onun gibi hadsizce konuşanlarla tartismisim geri kalanla gayet güzel konuşmuşum. Aslaa bugunler geçecek diyen birisine art niyetli demem
psikolojik destek almanızı öneririm. anlattığınız seylerin altında başka durumlar yatıyor gibi düşüünüyorum. iyi günler dilerimSelam kızlar liseye kadar çok içe kapanik bir çocuktum. Arkadaş edinemezdim sessizdim dislanirdim o yüzden birilerine yanasinca da. O yüzden dışlanmak bende travma oldu artık. Liseye geçince özgüven geldi herkesle iyi anlaşmaya ve inanılmaz bı arkadaş çevresi edinmeye başladım. Ta ki annemi kaybedene kadar. Annemi kaybettikten sonra hep akrabalar arasında fısır fısır konuşmalara ben gelince susmalara denk geldim. Beni de hep bir yerlere davet etmelerini bekledim kimse aramadı sormadı yanımda olmadı. İçime kapandım bı müddet. Yas sürecim çok uzun geçti sonra üniversiteye gittim düzeldim ama cok problemli arkadaşlıklarım olmaya başladı. Hep birileriyle aramda bi çatışma bı güvensizlik bı yanlış anlaşılma oluyor. Su an evliyim eşimin ailesi kendi ailem arkadaşlarım komşularım herkesle bı problemim var ama kime o kişiyle problemimi anlatsam herkes bana hak veriyor. Haksız olduğum bir konu olduğunu asla düşünmuyorum ve anlattığımda insanlar da haklı olduğumu düşünüyor. En fazla kırıldığımda direk söylediğim için hatalı olduğumu düşünüyorum. insan ilişkilerim çok bozuldu. Kimseye güvenmiyorum herkesten nefret ediyorum ve Sanırım herkese fazla kendimi anlatıyorum herkes beni nereden yaralayacagini biliyor. Çok yoruldum bende mi hata etrafımdakiler mi hep dalavereci ne yapmam lazım objektif gözle bakamıyorum. Anladınız mı acaba beni ya da benim gibi olan var mı aslında anlatacak o kadar çok şey var ki herkesle sorunuma ayrı konu mu açsam napsam
İnanın çok uzun süre mesajlara baktım asla bulamadım. Sizin fevri herkese çıkışan birisi oldugunuzu hatırlıyorum. Büyük ihtimalle bana da cikistiniz ve karşılık verdim. Sonra da çocuğunuzla konu açıp intikam mı aldım acaba ben kimseyi anneliginden vurmam terbiyesizce bir şey yazmadiysa. Ben mesajları bulamadım siz bana yollayın lütfen!!!Ben düzgün konuşmuştum, tavrınız aynıydı. Hatta 1,5 yaşındaki çocuğumun dil gelişiminin geri olması ile ilgili açtığım konuyu bulup oradan bel altı vurmuştunuz, anneliğime laf ederek.Dediğim gibi bence şartlarınızı zorlayıp uzman desteği alın. Çok iyi gelecektir size.
Sanki her yorumum polemik, tahrik, yargı üzerine kurulu gibi bahsediyorsunuz. Saçma sapan şeylere o tarz çıkışlarım oluyor ama sizinki öyle değildi. Gayet insani bir serzenişti, ben de sizinle aynı durumda olduğumdan bahsetmiştim. Hepimiz aynıyız, bu kadar bunaldıysanız destek alın falan demiştik. Muhtemelen işinize gelmeyen bir şey yazmıştım. Biraz da içinde bulunduğunuz ruh halinden olsa gerek, tepki vermiştiniz. Normalde hatırlamam ama polemik sebebiyle ban yediğim bir konuydu, o yüzden hatırımda.İnanın çok uzun süre mesajlara baktım asla bulamadım. Sizin fevri herkese çıkışan birisi oldugunuzu hatırlıyorum. Büyük ihtimalle bana da cikistiniz ve karşılık verdim. Sonra da çocuğunuzla konu açıp intikam mı aldım acaba ben kimseyi anneliginden vurmam terbiyesizce bir şey yazmadiysa. Ben mesajları bulamadım siz bana yollayın lütfen!!!
Vallahi mesajlarınıza baktım millet i hep azarlamissiniz sert bir üslupla yazmışsınız. Benim çok ta kabul edebilecegim bir durum değil ben kendi konuma bakacağım siz de anneliginize laf soylemisim ya onu bulup yollayınSanki her yorumum polemik, tahrik, yargı üzerine kurulu gibi bahsediyorsunuz. Saçma sapan şeylere o tarz çıkışlarım oluyor ama sizinki öyle değildi. Gayet insani bir serzenişti, ben de sizinle aynı durumda olduğumdan bahsetmiştim. Hepimiz aynıyız, bu kadar bunaldıysanız destek alın falan demiştik. Muhtemelen işinize gelmeyen bir şey yazmıştım. Biraz da içinde bulunduğunuz ruh halinden olsa gerek, tepki vermiştiniz. Normalde hatırlamam ama polemik sebebiyle ban yediğim bir konuydu, o yüzden hatırımda.Konunuzu okursanız hepsi yazıyordur orada. Neyse mesele de bu değil zaten.
Bu arada demin konunuzda da gördüm, psikolojik destek almanın ilerisi için hiçbir sakıncası yok. Kaç tane memur kadın gördüm doğum iznini uzatabilmek için lohusa sendromu vb. sebeple psikiyatri raporu alan. Hiçkimsenin gelecekte karşısına çıkmıyor böyle şeyler.
Şu yaşadıklarınızın 10 katını yaşamayı isteyen ve yaşamaya hasret kaç kadın var siz biliyormusunuz?Sanki her yorumum polemik, tahrik, yargı üzerine kurulu gibi bahsediyorsunuz. Saçma sapan şeylere o tarz çıkışlarım oluyor ama sizinki öyle değildi. Gayet insani bir serzenişti, ben de sizinle aynı durumda olduğumdan bahsetmiştim. Hepimiz aynıyız, bu kadar bunaldıysanız destek alın falan demiştik. Muhtemelen işinize gelmeyen bir şey yazmıştım. Biraz da içinde bulunduğunuz ruh halinden olsa gerek, tepki vermiştiniz. Normalde hatırlamam ama polemik sebebiyle ban yediğim bir konuydu, o yüzden hatırımda.Konunuzu okursanız hepsi yazıyordur orada. Neyse mesele de bu değil zaten.
Bu arada demin konunuzda da gördüm, psikolojik destek almanın ilerisi için hiçbir sakıncası yok. Kaç tane memur kadın gördüm doğum iznini uzatabilmek için lohusa sendromu vb. sebeple psikiyatri raporu alan. Hiçkimsenin gelecekte karşısına çıkmıyor böyle şeyler.
Benim yazdığım kısım sadece burası, diğerleri beni ilgilendirmiyor. Burada da sinirlenip tartışacak bir şey dememişim zaten. Ama o zaman konu öyle bir yere gitmişti ki en son beddua ediyordunuz, hepimiz terbiyesiz ve kötü insanlar olmuştuk. Profilime girip bakmıştınız, 1,5 yaşındaki oğlumun dil gelişimiyle ilgili endişelerimin olduğu konudan vurmaya çalışmıştınız. Benim tavrım kötü olduğu için çocuğum da konuşmuyordu sizin teorinize göre.Yaşadıklarımızmız birebir aynı ama bu kadar isyan edecek, depresyona girecek bir durum göremedim ben. Çevremdeki bebeklere bakıp kendimi en kötüsüne hazırlamıştım zaten, belki o yüzden daha hafif atlatıyorumdur. Yalnızlık, pandemi, uyku-yeme-oyun problemi olan bir sürü anne var. Biraz daha zaman gerekiyor herhalde adapte olmanız için.
Demem o ki belki de insan ilişkilerinde sıkıntınız vardır. Her zaman haklı görüyormuşsunuz kendinizi ama belki bir bilene danışsanız sizi dinler, yardımcı olur.bence siz de çocuğunuz için doktora gidin çocuğunuzun konuşmama sebebi sizin bu tavrıniz olabilir. Benim çocuğumun gelişimi maşallah Cook Cook iyi çünkü inanılmaz Güleryüzlu ilgili mutsuzken bile evladı için tüm gün onunla boğuşup eglenen bir annesi var ama siz içten içe başka şeylerden mutsuzsunuz belli ki...
Başak veya koş Burcu musunuzSelam kızlar liseye kadar çok içe kapanik bir çocuktum. Arkadaş edinemezdim sessizdim dislanirdim o yüzden birilerine yanasinca da. O yüzden dışlanmak bende travma oldu artık. Liseye geçince özgüven geldi herkesle iyi anlaşmaya ve inanılmaz bı arkadaş çevresi edinmeye başladım. Ta ki annemi kaybedene kadar. Annemi kaybettikten sonra hep akrabalar arasında fısır fısır konuşmalara ben gelince susmalara denk geldim. Beni de hep bir yerlere davet etmelerini bekledim kimse aramadı sormadı yanımda olmadı. İçime kapandım bı müddet. Yas sürecim çok uzun geçti sonra üniversiteye gittim düzeldim ama cok problemli arkadaşlıklarım olmaya başladı. Hep birileriyle aramda bi çatışma bı güvensizlik bı yanlış anlaşılma oluyor. Su an evliyim eşimin ailesi kendi ailem arkadaşlarım komşularım herkesle bı problemim var ama kime o kişiyle problemimi anlatsam herkes bana hak veriyor. Haksız olduğum bir konu olduğunu asla düşünmuyorum ve anlattığımda insanlar da haklı olduğumu düşünüyor. En fazla kırıldığımda direk söylediğim için hatalı olduğumu düşünüyorum. insan ilişkilerim çok bozuldu. Kimseye güvenmiyorum herkesten nefret ediyorum ve Sanırım herkese fazla kendimi anlatıyorum herkes beni nereden yaralayacagini biliyor. Çok yoruldum bende mi hata etrafımdakiler mi hep dalavereci ne yapmam lazım objektif gözle bakamıyorum. Anladınız mı acaba beni ya da benim gibi olan var mı aslında anlatacak o kadar çok şey var ki herkesle sorunuma ayrı konu mu açsam napsam
Yollar misiniz mesajınızı. O gün o kadar üstüme geldiniz ki. Bunaldım diyorum bunalacak bir şey yok ne var bunda kötü anneligim kalmadı hiçbir şeyim kalmadi. Görüyorum ki herkese aynı şekilde kaba cevap veriyorsunuzBenim yazdığım kısım sadece burası, diğerleri beni ilgilendirmiyor. Burada da sinirlenip tartışacak bir şey dememişim zaten. Ama o zaman konu öyle bir yere gitmişti ki en son beddua ediyordunuz, hepimiz terbiyesiz ve kötü insanlar olmuştuk. Profilime girip bakmıştınız, 1,5 yaşındaki oğlumun dil gelişimiyle ilgili endişelerimin olduğu konudan vurmaya çalışmıştınız. Benim tavrım kötü olduğu için çocuğum da konuşmuyordu sizin teorinize göre.
Demem o ki belki de insan ilişkilerinde sıkıntınız vardır. Her zaman haklı görüyormuşsunuz kendinizi ama belki bir bilene danışsanız sizi dinler, yardımcı olur.
Oğlak burcuyum yukselenim başak nedenBaşak veya koş Burcu musunuz
Oğlak zaten melankolik Başak da şu yaşadığınız karakterin aynısı çok eğlenceli çok hatırlı insanlar ama dillerinin kemiği olmaz genelde:) bence doğru insanlarla karşılaşmamışsanız.Oğlak burcuyum yukselenim başak neden
OlabilirOğlak zaten melankolik Başak da şu yaşadığınız karakterin aynısı çok eğlenceli çok hatırlı insanlar ama dillerinin kemiği olmaz genelde:) bence doğru insanlarla karşılaşmamışsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?