• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli değer görme isteği

Askerlik konusu şehir efsanesi. Yükümlünün kullandığı ilaçlar var ise askerde iken kullanımı düzenlenir, ilaçları ağır ve yan etleri var ise silah kullanamaz rapor verilirse silahlı görev ve nöbet yazılmaz. Askerlikte bile kimsenin e devletine girip sağlık durumu inceleyemez. Acemi eşitim birliği e kayır işleminde yükümlüye sorulur ve beyana göre hareket edilir. Askerden önce gördüğü tedavi var ise yükümlü kendi e devlet hesabından raporlarının, ilaçlarının çıktısını alıp rdm de görevli psikolog ile görüşür.
Kişi asker oldu diye görevli askeri personel kimsenin e devletine giremez, öyle bir yetkileri de yok öyle bir sistem de yok.
Sizin e devletinize girmesi gerekmiyor ayrıca hangi tedaviyi aldiginizi görmesi için hastanelerin en az 20 yıllık kendi arşivi var,devlet hastanesinde aldığınız psikiyatri tedavisi için sizin e devletinize girmeye gerek bile yok, herhangi bir doktorun kendi özel muayenesine giderseniz o ayri

Şehir efsanesi mi daha geçen yıl tanidigimizin oğluna silah verilmedi. Bizzat sahidim şehir efsanesi değil yani:) Bal gibi de giriyorlar, ekran görüntüsü bile atiyorlar:KK66:
21 yıldır askeri personelim. Şehir efsanesi ile işin esasını bal gibi biliyorum. Siz öyle bilmeye devam edin. 😂

Insanları fazlaca taktığınız için onların kölesi olmuşsunuz bakın burda konu açıyorsunuz,bana böyle dedi acaba söyle olmak mi lazım,söyle olsam beni severler mi.. . Siz kendiniz olun,gerçekten pat pat cevap vermeniz gerekiyor. O amcaya sen ne anlarsın,ben beğendim benim düğünüm,sen kendi düğününde başka makyaj yaptır desen😀 inan ki ağzını daha hiç acamaz. Belli ki hadsiz biri görüşmeseniz nolacak ki ? Size ne katıyor ? Makyajınız gerçekten çok kötü olsa bile bu dile getirilmez . Bunun bilincinde olmayan kişileri ne diye takarsınız anlamıyorum. Kendinize yatırım yapın,boşverin milleti. Istediğini hadsizce söyleyen,istemediğini işitir.
Evet insanları fazla önemsiyorum. Fazla yalnızım ondan galiba hep birilerini aile gibi görme çabam var. Ve karşı taraftan kötü bir şey gördüğümde çok inciniyorum o yüzden. Annemle fazla yakındık fazla el bebek gül bebek büyüdüm acaba o ilgiyi mi arıyorum diyorum ama eşim inanılmaz ilgili inanılmaz dost ailedir bana niye hala arıyorum neyi arıyorum niye sürekli birileri beni fazla sevsin düşünsün incitmeein istiyorum bilmiyorum. Şu an kendimi o kadar yalnız hissediyorum kii. Benim pek akrabam yok yaşadığım şehirde hep farklı farklı şehirdeler. Evleneyim bı ailem akrabam olsun istedim ama eşimin ailesi akrabaları tarafından benimsenemedim sanki nişanlıyken çok umut verdiler ayy hadi artık evlenin rahat rahat görüşelim falan yaa cok samimisin bilmem ne. Evlendim herkes çağırdı herkesi çağırdım problem edilecek bir muhabbet de geçmedi aramizda . Ayrılırken yaa daha sık görüşelim diye ayrıldılar her karsilastigimizda hiç gelmiyosunz diye dert yaniyolar ama fark ettim ki hep ben çağırıyorum ya da bir yerde karşılaşıyoruz izniniz ne zaman bilmiyoruz bize de gelin diyolar Gidilecek zaman da hep ben müsaitseniz geleyim diyorum. Hep ben arıyorum hep ben soruyorum. Sonra öğreniyorum kii "tesadüfen"toplanmışlar birilerinde. Ben yine çağırılmamisim falan

Sizin e devletinize girmesi gerekmiyor ayrıca hangi tedaviyi aldiginizi görmesi için hastanelerin en az 20 yıllık kendi arşivi var,devlet hastanesinde aldığınız psikiyatri tedavisi için sizin e devletinize girmeye gerek bile yok, herhangi bir doktorun kendi özel muayenesine giderseniz o ayri
He he öyle hadi size kolay gelsin.

Aslında herkes herkesle sorun yaşayabiliyor ama ilişkilerimiz bir parça da idare etme üzerine kurulu.

Bu eksik olabilir mi acaba, haklısınızdır ama gereksiz büyütüyorsunuzdur belki.

21 yıldır askeri personelim. Şehir efsanesi ile işin esasını bal gibi biliyorum. Siz öyle bilmeye devam edin. 😂
Askeri personel olmaniz,bilmediğiniz gerçeğini değiştirmiyor 😀 tıpkı matematik hocamın verdiğim bir problemi çözmemesi gibi. E devlette girmek Ne alakaysa en az 20 en çok 100 yıl hastane arşiv geçmişi varken

Yapıyla alakalı demek ben sürekli kendimi savunma ihtiyacı duyarım. Aman yanlış anlasilmayayim aman kötü gorunmeyeyim diye diye bu hale geldim
Bu yüzden iletişim dedim. Savunmaya geçip kendi haklılığınızı kabul ettirince i sanlar kendisini geri çekiyor. Verdiğin örnekteki erkek akrabanız densizmiş, sizin yaptığınız gibi kendi fikrimi diretmiş ve gerilen siz olmuşsunuz.size o sörü söylediğinizde ben çok beğendim ve içime sindi, insanın düğününde en önemli şey budur derdim uzatamazdı.
Eşimle resmime laf mı söyledi, herkes dengini bulur, birbirimize çok güzel yakışıyoruz derdim. Oldukça sert cevaplar çünkü karşıdaki kişi patavatsız. Muhabbeti uzatmadan ağzını kapatırdım.
Evet sonradan kafamı yastığa koyunca ben de aynı sizin dediğiniz şeyleri söyleseydim keşke dedim ama o an salaklasiyorum sonradan da içim içimi yiyor. Unutamıyorum affedemiyorum içim kinle doluyor ve sürekli kendimi uzup intikam alma isteği ile doluyorum. Sürekli bir yerlerde karşılaşıyoruz. Durup dururken bana böyle demiştin ya ile başlayan bir şeyler geçiyor kafamda ama biliyorum kii bir şey söylesem hakliyken haksız olacam susuyorum kendi kendimi yiyorum. O ortamda kızı bile utandı baba sanane yaa ne uzattın saçma sapan dedi ona rağmen kendini açıklamaya devam etti

Aslında herkes herkesle sorun yaşayabiliyor ama ilişkilerimiz bir parça da idare etme üzerine kurulu.

Bu eksik olabilir mi acaba, haklısınızdır ama gereksiz büyütüyorsunuzdur belki.
Gereksiz büyütme değil de küçük küçük şeyleri çok biriktirip en son fazla doluyorum. Aslında o küçük seyleri o an çözsem dolmayacam ama çok kin duyuyorum biriktikce

Öncelikle herkese kendinizi fazla anlatmayın.Bu değer katan değil,daha da eksi götüren bir davranış.

“O kadar dikkat ediyorum ki birini incitecek bir şey söylememek için “demişsiniz bu hassasiyetiniz dengeleri bozar çünkü aynı davranışı karşıdanda beklersiniz ve her şeye söylediğiniz gibi kırılırken bulursunuz kendinizi.

İyi veya kötü her şeyi dengede yapmak lazım.
İyi bir eylem olarak baktığınız bu durum başka noksanlarınızı ortaya çıkartır.Enerjiniz bozulur.
Etrafa yaydığınız enerji değişir, bazı kötü olaylara açık hale gelirsiniz.

Biraz çakraları araştırın, her çakranın iyi ve kötü yönlerini okuyun. Kendinizde neyi fazla, neyi eksik yaptığınız görüp dengelemeye çalışın.

Alınganlık gerçekten hayatı zorlaştıran, arkadaş, eş yani kişinin kendisiyle beraber etrafıda fazlasıyla yoran bir durum.
Fazla düşünceli davranmakta sizi fazlasıyla yoran bir durum o yüzden mutlaka psikolojik destek alın bütçeyi aşıyorsa kitaplar, videolarla bilgi toplayın.Bakış açınız değişsin, farkındalığınız olsun, otomatik refleks yerine bilinçli hareket edersiniz.
Haklısınız. Düşünüyorum her gün kendimi motive ediyorum insanlara çok fazla anlam yuklememeye çalışıyorum hayata hazır hissediyorum sonra birisi geliyor öyle bir şey yapıyor öyle bir şey söylüyor kiii kırılıyorum. Bir şey söylesem sen zaten kirilgansin haksız oldugunu düşünüyor diye düşünüyorum söylemesem aylarca yillarca kendimi yiyorum

Bu söylediğinde problem yok mu ? Birisi size gelin makyajın 5 para etmezdi dese sorun etmez misiniz?
Ciddi söylediğini düşünmem. Bu kadar iyiliği dokunan zor zamanlarımda yanımda olan insanın kötü niyetli diyeceğini düşünmem. Hele sonraki meselesini asla ciddiye almam. İyi adam buldun ha cümlesinde mesela niye size kötü bir şey demiş gibi algıladınız? Kendi içinizde hissettiklerinizle alakalı bu bence. Bunu banada çok söylerler mesela. ama bende iyiyim demem. Öyle valla kaptım güzel çocuğu derim. Bakın herhangi birisi bunu söylese belki kızarım ama iyiliği dokunan sevgi dolu olduğum insandan zaten kötü niyet beklemem. Diğer hikayelerinizde böyleyse bence niye bu kadar yanlış ve iyiliği dokunan insanları kötü niyetli anladığınızı sorgulamanız gerek.

Bir arkadaşım var daha doğrusu arkadaşta demek istemiyorum da üst katımda oturan komşu diyeyim her sorunun da koştum her olayında hastalığında yanında olmaya çalıştım benim bı sıkıntım vardı kalbim çatlıycak sanki o derece bunalmistm yanına çıkmak istedim yaaa çok rahatsızım hiç kalkacak halim yok dedi ve bir saat geçmeden diğer komşularla çay içmeye gezmeye gitti burda kırılmam alınganlık mı kaldı ki ben ona hiç bir iyilik te bulunmamış olsam dahi kalbim çatlıycak gibi diyince kayıtsız kalınabilir mi fikir amaçlı soruyorum
Aynenn haklısınız ben de bu tarz problemler yaşıyorum. İnsanların yalanlarını çok fazla yakalıyorum ve çok guven problemi yaşıyorum o yüzden

Ciddi söylediğini düşünmem. Bu kadar iyiliği dokunan zor zamanlarımda yanımda olan insanın kötü niyetli diyeceğini düşünmem. Hele sonraki meselesini asla ciddiye almam. İyi adam buldun ha cümlesinde mesela niye size kötü bir şey demiş gibi algıladınız? Kendi içinizde hissettiklerinizle alakalı bu bence. Bunu banada çok söylerler mesela. ama bende iyiyim demem. Öyle valla kaptım güzel çocuğu derim. Bakın herhangi birisi bunu söylese belki kızarım ama iyiliği dokunan sevgi dolu olduğum insandan zaten kötü niyet beklemem. Diğer hikayelerinizde böyleyse bence niye bu kadar yanlış ve iyiliği dokunan insanları kötü niyetli anladığınızı sorgulamanız gerek.
O an onu söylerken kendi eşi ve kızı da bozuldu. Eşim de haksız olduğunu dusundu ve sinirlendi. Buradaki herkes de patavatsızlik yaptığını düşündü. Bir tek siz problem değil diyorsunuz. Benim için problem.

O an onu söylerken kendi eşi ve kızı da bozuldu. Eşim de haksız olduğunu dusundu ve sinirlendi. Buradaki herkes de patavatsızlik yaptığını düşündü. Bir tek siz problem değil diyorsunuz. Benim için problem.
Kişiden kişiye değişir. Ama benim gibi düşünen insanlar olacağını biliyorum. Daha çok yorum gelmedi bekleyin hele :)
Bu kadar güzel anmasanız o insanları bencede problem olurdu.

Selam kızlar liseye kadar çok içe kapanik bir çocuktum. Arkadaş edinemezdim sessizdim dislanirdim o yüzden birilerine yanasinca da. O yüzden dışlanmak bende travma oldu artık. Liseye geçince özgüven geldi herkesle iyi anlaşmaya ve inanılmaz bı arkadaş çevresi edinmeye başladım. Ta ki annemi kaybedene kadar. Annemi kaybettikten sonra hep akrabalar arasında fısır fısır konuşmalara ben gelince susmalara denk geldim. Beni de hep bir yerlere davet etmelerini bekledim kimse aramadı sormadı yanımda olmadı. İçime kapandım bı müddet. Yas sürecim çok uzun geçti sonra üniversiteye gittim düzeldim ama cok problemli arkadaşlıklarım olmaya başladı. Hep birileriyle aramda bi çatışma bı güvensizlik bı yanlış anlaşılma oluyor. Su an evliyim eşimin ailesi kendi ailem arkadaşlarım komşularım herkesle bı problemim var ama kime o kişiyle problemimi anlatsam herkes bana hak veriyor. Haksız olduğum bir konu olduğunu asla düşünmuyorum ve anlattığımda insanlar da haklı olduğumu düşünüyor. En fazla kırıldığımda direk söylediğim için hatalı olduğumu düşünüyorum. insan ilişkilerim çok bozuldu. Kimseye güvenmiyorum herkesten nefret ediyorum ve Sanırım herkese fazla kendimi anlatıyorum herkes beni nereden yaralayacagini biliyor. Çok yoruldum bende mi hata etrafımdakiler mi hep dalavereci ne yapmam lazım objektif gözle bakamıyorum. Anladınız mı acaba beni ya da benim gibi olan var mı aslında anlatacak o kadar çok şey var ki herkesle sorunuma ayrı konu mu açsam napsam 😂
Öncelikle başınız sağolsun tabi ki insan psikolojik savaş verirken birde çevresindeki nankörlerle uğraştığında daha da kötü bir duruma giriyor. Yalnız kime hassas noktandan, kötü anından, sevmediğin nefret ettiğin davranışlardan bahsedersen emin ol ki aynısını anlattıklarında yapıyor. Bu duruma anlam verememekle birlikte bende yaşıyorum :D Atıyorum diyorum ki yeni tanıştığım ya da herhangi birine ben buluşmalarda karşı tarafın bir bahane bulup gelmemesine değil haber vermiyor olmasına kızıyorum '' ayy evet cnım yhaaa haklısın '' diyip oda yapıyor :D gibi bu sadece basit bir örnek tabi. Yani anlatma bence evet insan paylaşarak rahatlamak kafasını dağıtmak istiyor ama bu zamanda anlattığında daha da üzüyorlar seni. Seninde akrabaların benimkiler gibi o yüzden hiç umursama onları :)

Kişiden kişiye değişir. Ama benim gibi düşünen insanlar olacağını biliyorum. Daha çok yorum gelmedi bekleyin hele :)
Bu kadar güzel anmasanız o insanları bencede problem olurdu.
Evet çok iyilikleri dokundu ama bir başka tanıdıkları için evliliklerindeki problemi anlattılar diye kafayı yemissiniz siz akıl hastasisiniz demişler bı de bunu bana söylüyolar. Başka birinin her şeyine karismislar onlar da bı konuda yeri gelince bırak da ona ben karar vereyim dedi diye kusmusler falan detaya girmedim o kadar. Bana iyilikleri dokunabilir ama hickimseye annesi bile gelin makyajın kötüydü bile diyemez

Öncelikle başınız sağolsun tabi ki insan psikolojik savaş verirken birde çevresindeki nankörlerle uğraştığında daha da kötü bir duruma giriyor. Yalnız kime hassas noktandan, kötü anından, sevmediğin nefret ettiğin davranışlardan bahsedersen emin ol ki aynısını anlattıklarında yapıyor. Bu duruma anlam verememekle birlikte bende yaşıyorum :KK70: Atıyorum diyorum ki yeni tanıştığım ya da herhangi birine ben buluşmalarda karşı tarafın bir bahane bulup gelmemesine değil haber vermiyor olmasına kızıyorum '' ayy evet cnım yhaaa haklısın '' diyip oda yapıyor :KK70: gibi bu sadece basit bir örnek tabi. Yani anlatma bence evet insan paylaşarak rahatlamak kafasını dağıtmak istiyor ama bu zamanda anlattığında daha da üzüyorlar seni. Seninde akrabaların benimkiler gibi o yüzden hiç umursama onları :)
Evett evett. Ne söylesem aynısını yapiyolar Ben de sürekli anlaşılma isteği var. O yüzden kendimi anlatmak istiyorum sürekli. Zamanında o kadar sustum ki . Şimdi de susamiyorum. Her buluşmaya gidince diyorum ki insanlara kendini anlatma ama bı bakıyorum otumu bokumu anlatmisim. Bı bakıyorum daha ilk tanismada kayinvalidem in bana yaptıklarını anlatmisim 😂😂Birileri beni anlasın yaralarimi iyileştirsin ihtiyacı var. Ben onu da geçtim artık kimse incitmesin yeter.

Evett evett. Ne söylesem aynısını yapiyolar Ben de sürekli anlaşılma isteği var. O yüzden kendimi anlatmak istiyorum sürekli. Zamanında o kadar sustum ki . Şimdi de susamiyorum. Her buluşmaya gidince diyorum ki insanlara kendini anlatma ama bı bakıyorum otumu bokumu anlatmisim. Bı bakıyorum daha ilk tanismada kayinvalidem in bana yaptıklarını anlatmisim 😂😂Birileri beni anlasın yaralarimi iyileştirsin ihtiyacı var. Ben onu da geçtim artık kimse incitmesin yeter.
Zamanla yaşayarak öğreniyor insan. Bende öyleydim ama anlatmamaya karar verdim birde kafa şişiriyor muyum acaba diye bir düşünüyor insan :D Yalnız biz anlatmayacağız desekte biri birazcık zorlasa yine anlatırız gibime geliyor nedense asdfghj

Zamanla yaşayarak öğreniyor insan. Bende öyleydim ama anlatmamaya karar verdim birde kafa şişiriyor muyum acaba diye bir düşünüyor insan :KK70: Yalnız biz anlatmayacağız desekte biri birazcık zorlasa yine anlatırız gibime geliyor nedense asdfghj
Aynen de öyle oluyor 😂😂birinin yanına giderken aman bir şey anlatma aman bir şey anlatma diye gidiyorum bı soru sorsa bı bakıyorum dökülüyorum 😂 aslında komik değil üzücü bir duurm da işte gülüyorum napim 😂

Dış dünyaya tamamiyle kendinizi kapatmışsınız. Uzman destğei almayı düşünün çok iyi gelicektir

Back