Sürekli çocuğunu öven kuzenim ile kavgamiz işin içinden çıkamıyorum

Sen çocuğa söylediklerine değil akrabalarının duyduğuna üzülmüssün belli.
Çocuğun ne suçu var. Duymak istemiyorsan ilk başta söylicektin. Yada hem şikayet edip hemde aramayacaktın.
Koskocaman yetişkin olarak tatlı dille söylemek yerine böyle çirkefleşmek.

B.kunda boncuk bulur belki. Ay ne sinir bozucu tavırlar.
İyi yapmışsınız.
Arayanlara da dert anlatmaya çalışmayın. Hak etti deyip geçin.
Daha fazlasını sayardim suratıma kapatmasaydi o yönden hiç pişman değilim sadece akrabalar beni çocuk düşmanı belledi olaydan sonra

Daha fazlasını sayardim suratıma kapatmasaydi o yönden hiç pişman değilim sadece akrabalar beni çocuk düşmanı belledi olaydan sonra
Boşverin, akrabalar sürekli bir şey derler.
Bana neler diyorlar, anlatsam saçlarınızı yolarsınız. Diyenlerle görüşmüşlüğüm bile yok yani o denli:)
Gündem değişir çabuk unutulur. Rahat olun o nedenle. Bizim içimiz ferahladı vallahi iyi yapmışsınız

Ben çocukları çok seviyorum kimsenin cocuguna da düşmanlığım asla yok hala iletisim kurmak benim aptallığımdi bunu kabul ediyorum ama asla çocuğa bir kinim öfkem olamaz o an cidden gecistirmeye çalıştım tatlı bir dille istersen kapatabiliriz daha sonra konuşuruz hem bende bir elimi yüzümü yikayayim diye fakat kendisi yok canım konuşalım seni bu halde bırakamam dedi ve tekrar aynı şeyi yapmaya devam etti

Çocuğa bir kinim öfkem yok hani şöyle düşünün bir insanın bir evi vardır ev güzeldir normal bir evdir ama sahibi bunu abartir abartir sanki o evden kimsede yokmuş gibi davranır siz eve mi gıcık olursunuz sahibine mi durum bundan ibaret ben çocuğa değil annesine gicigim elbette çocuğun bir suçu yok bir cocuga asla nefretim kinim olamaz ayrıca tatlı dille de söyledim daha sonra konuşabiliriz istersen ben hem elimi yuzumu yikayayim diye kendisi seni bu halde birakamam dedi ben anlatırken gene aynı şeyi yapti

Aman sozle dovmek yerine aramayi da kesebilirdiniz simdi bi ton akrabanin agzina laf vereceksiniz. Hele ki cocugunuz yoksa ne hasetliginiz ne fitneliginiz kalacak.

Ha haketmemis mi? Sonuna kadar haketmis. Ben yapamamistim zamaninda okuyunca bi ohh cektim derinden.

Gerçekten çok katılıyorum size merak etmiyoruz ne gerek var tabiki yanına gittikçe sevebiliriz bende çok seviyorum çocukları ama abartmaya gerek yok

Hayatta başka bir şey becerememiş kadınlar... klasik. Sonra bunlar profesyonel ev kadını profesyonel anne oluyor. Ev temizlemeyi, yemek yapmayı atomu parçalamak gibi anlatıyorlar falan

Çocuğa bir lafım yok ama annesi bu şekilde yetistirirse ileride kendisini şehzade bile sanabilir
Allah ilerde okul öncesi öğretmenine sınıf öğretmenine branş öğretmenlerine sabır versin. Anasıyla ayrı, oğluyla ayrı uğraşacaklar.

Görmemişin çocuğu olmuş…
Bu tip insanlar çok bencil olur. Dünya kendilerinin ve çocuklarının etrafında döner. En büyük başarısı çocuk doğurmuş olmak belli ki.
Başka hiç bir can umrunda değil.

Bencil olmayan birisiyle derdinizi paylaşmanızı öneriyorum bundan sonra.

Hayatta başka bir şey becerememiş kadınlar... klasik. Sonra bunlar profesyonel ev kadını profesyonel anne oluyor. Ev temizlemeyi, yemek yapmayı atomu parçalamak gibi anlatıyorlar falan
Gerçekten bende anlam veremiyorum artık benim çocuğum olsa misal benim çocuğundan kime ne insanların onca derdi varken ben neden durup saatlerce çocuğu anlatayım düşünüyorum anlamlandiramiyorum

Allah ilerde okul öncesi öğretmenine sınıf öğretmenine branş öğretmenlerine sabır versin. Anasıyla ayrı, oğluyla ayrı uğraşacaklar.
Ben kendisinden en güzel oyuncağı benim ogluma verin benim oğlum sınıf başkanı olsun gibi saçmalıkları açıkça bekliyorum

Hiç pişman değilim keşke daha fazlasını da söyleyebilseydim çocuğunu şehzade zannediyor akrabalarım da benim yerimde olsa soylerdi aynısını ama diyemiyorlar işte bana suç buluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…