- 16 Ocak 2014
- 2.738
- 4.372
Kizlar benim neredeyse beraber büyümüş olduğum bir kuzenim var sık sık görüntülü konuşuruz kendisini ve muhabbetini seviyorum fakat evlendi çocuğu oldu derken muhabbeti değişti hele ki çocuktan sonra bambaşka birisi oldu benden 3 yıl önce evlendi kendisi . Her görüntülü aradığımda ya çocuğunu gösteriyor ya çocuğuna aldığı birşeyi gösteriyor ben birşey anlatırken tak diye çocuğa tutuyor kamerayı bak ne yapıyor ablası diye dona kaliyorum yalandan gülüp geçmekle kalıyorum çocuk uyuyor olsa bile çocuğu anlatıyor yok babası dişlerini fircaliyormus oda fırçalamaya çalışıyormuş çok zekiymiş bambaska bir cocukmus çocuk zaten gördüğünü yapar diyorum artık motor becerileri oluşuyor diyorum yok yok bambaska bu diyor kedileri çok seviyormuş kedilerin peşinden gidiyormuş onun aç olduğunu bildiği için onlara elindeki ekmekten atiyormus buda ona aşırı zekice aşırı muthis bisey gibi geliyo ve saatlerce bunu anlatiyo en son görüntülü konusmamizda patladım artık yüzüne yüzüne her şeyi soyledim sinirden çok üzüldügum bir olay olmuştu sesim soluğum çıkmıyor diye beni aradı yüzümün halini gorunce ne oldu dedi bende anlatıyordum anlattıkça aglayasim geldi yine çocuğu arkadan bağırmaya falan başladı çocuğu ile konuşmaya başladı ben o sekildeyken sonra geldi yine kamerayı çocuğa çevirdi bak ablası biz yeni Cici aldık dedi ben orda fenalık geçiriyorum bana dediği şeye bak sonra dislerimi sıkarak yüzümü sildim hala anlatiyor babası öne oturtuyor araba sürmeye calisiyo anahtari elliyo arabayı biraksak sürecek falan 2 yaşındaki çocuk abarta abarta anlatti bende dellendim iyi ki bı cocugun oldu ne arabası tır bile sürer en zeki senin çocuğun her b.ktan önemli senin çocuğun dedim bozuldu bana bagirmaya başladı ne diyorsun sen çocuğum hakkinda diye bende ona bağırdım seni insandan sayıp derdimi anlatıyorum ben sana böyle mi yapıyorum her aradigimda aynı çocuğum da çocuğum bı sende var çocuk git çocuğunu başkasına öv dedim suratıma kapattı işin kötüsü gidip bunu anneme teyzelerime anlatmis ama öyle bir anlatmış ki ben onun çocuğuna kinliymişim gibi dakka başı akrabalardan birisi arıyor neden öyle yaptın diye işin içinden cikamadim napacagim
Daha fazlasını sayardim suratıma kapatmasaydi o yönden hiç pişman değilim sadece akrabalar beni çocuk düşmanı belledi olaydan sonraB.kunda boncuk bulur belki. Ay ne sinir bozucu tavırlar.
İyi yapmışsınız.
Arayanlara da dert anlatmaya çalışmayın. Hak etti deyip geçin.
Boşverin, akrabalar sürekli bir şey derler.Daha fazlasını sayardim suratıma kapatmasaydi o yönden hiç pişman değilim sadece akrabalar beni çocuk düşmanı belledi olaydan sonra
Ben çocukları çok seviyorum kimsenin cocuguna da düşmanlığım asla yok hala iletisim kurmak benim aptallığımdi bunu kabul ediyorum ama asla çocuğa bir kinim öfkem olamaz o an cidden gecistirmeye çalıştım tatlı bir dille istersen kapatabiliriz daha sonra konuşuruz hem bende bir elimi yüzümü yikayayim diye fakat kendisi yok canım konuşalım seni bu halde bırakamam dedi ve tekrar aynı şeyi yapmaya devam ettiMadem bu şekilde rahatsız olduğunuz birisi neden sürekli iletişim halindeydiniz, mesafe koyup, görüntülü konuşmayı kesmeniz gerekirdi. Hem en başından beri rahatsızsınız hem hala iletişimdesiniz çok tutarsız bir davranış bu.
Kuzeninin seni o an ciddiye almayarak ayıp etmiş, kırıcı davranmış, ama sizin de tavrınız hoş değil. "Ben burda canımın derdindeyim konuyu değiştirme" diyebilirdiniz. Ama öyle çocuk hakkında dedikleriniz hoş olmamış.
Çocuğa bir kinim öfkem yok hani şöyle düşünün bir insanın bir evi vardır ev güzeldir normal bir evdir ama sahibi bunu abartir abartir sanki o evden kimsede yokmuş gibi davranır siz eve mi gıcık olursunuz sahibine mi durum bundan ibaret ben çocuğa değil annesine gicigim elbette çocuğun bir suçu yok bir cocuga asla nefretim kinim olamaz ayrıca tatlı dille de söyledim daha sonra konuşabiliriz istersen ben hem elimi yuzumu yikayayim diye kendisi seni bu halde birakamam dedi ben anlatırken gene aynı şeyi yaptiSen çocuğa söylediklerine değil akrabalarının duyduğuna üzülmüssün belli.
Çocuğun ne suçu var. Duymak istemiyorsan ilk başta söylicektin. Yada hem şikayet edip hemde aramayacaktın.
Koskocaman yetişkin olarak tatlı dille söylemek yerine böyle çirkefleşmek.
Çocuğa bir lafım yok ama annesi bu şekilde yetistirirse ileride kendisini şehzade bile sanabilirBu tiplerin büyüttüğü cocuktan fayda gelmez.
Hoş olmamış ama bazen de böyle olmasi gerekiyor.
Şöyle kiyidan bi alkislayip gideyim
Bak kesin çocuğun sunnetinde gelinlik giyer kocasina da damatlik giydirir oyle bi vayb aldim ben bu kadindanÇocuğa bir lafım yok ama annesi bu şekilde yetistirirse ileride kendisini şehzade bile sanabilir
Gerçekten çok katılıyorum size merak etmiyoruz ne gerek var tabiki yanına gittikçe sevebiliriz bende çok seviyorum çocukları ama abartmaya gerek yokİnsanların çocuklarını, yeğenlerini anlatmasından bıktım artık. Bana ne tuvalete gidiyorsa, bana ne onu yapıyorsa. Merak etmiyoruz anlamaları lazım.
Ayrıca yeni moda da en zeki çocuk benim, şunu bunu yapıyor kafası. Çocuklara ebeveynleri kadar zarar veren kimse yok.
Hayatta başka bir şey becerememiş kadınlar... klasik. Sonra bunlar profesyonel ev kadını profesyonel anne oluyor. Ev temizlemeyi, yemek yapmayı atomu parçalamak gibi anlatıyorlar falanKizlar benim neredeyse beraber büyümüş olduğum bir kuzenim var sık sık görüntülü konuşuruz kendisini ve muhabbetini seviyorum fakat evlendi çocuğu oldu derken muhabbeti değişti hele ki çocuktan sonra bambaşka birisi oldu benden 3 yıl önce evlendi kendisi . Her görüntülü aradığımda ya çocuğunu gösteriyor ya çocuğuna aldığı birşeyi gösteriyor ben birşey anlatırken tak diye çocuğa tutuyor kamerayı bak ne yapıyor ablası diye dona kaliyorum yalandan gülüp geçmekle kalıyorum çocuk uyuyor olsa bile çocuğu anlatıyor yok babası dişlerini fircaliyormus oda fırçalamaya çalışıyormuş çok zekiymiş bambaska bir cocukmus çocuk zaten gördüğünü yapar diyorum artık motor becerileri oluşuyor diyorum yok yok bambaska bu diyor kedileri çok seviyormuş kedilerin peşinden gidiyormuş onun aç olduğunu bildiği için onlara elindeki ekmekten atiyormus buda ona aşırı zekice aşırı muthis bisey gibi geliyo ve saatlerce bunu anlatiyo en son görüntülü konusmamizda patladım artık yüzüne yüzüne her şeyi soyledim sinirden çok üzüldügum bir olay olmuştu sesim soluğum çıkmıyor diye beni aradı yüzümün halini gorunce ne oldu dedi bende anlatıyordum anlattıkça aglayasim geldi yine çocuğu arkadan bağırmaya falan başladı çocuğu ile konuşmaya başladı ben o sekildeyken sonra geldi yine kamerayı çocuğa çevirdi bak ablası biz yeni Cici aldık dedi ben orda fenalık geçiriyorum bana dediği şeye bak sonra dislerimi sıkarak yüzümü sildim hala anlatiyor babası öne oturtuyor araba sürmeye calisiyo anahtari elliyo arabayı biraksak sürecek falan 2 yaşındaki çocuk abarta abarta anlatti bende dellendim iyi ki bı cocugun oldu ne arabası tır bile sürer en zeki senin çocuğun her b.ktan önemli senin çocuğun dedim bozuldu bana bagirmaya başladı ne diyorsun sen çocuğum hakkinda diye bende ona bağırdım seni insandan sayıp derdimi anlatıyorum ben sana böyle mi yapıyorum her aradigimda aynı çocuğum da çocuğum bı sende var çocuk git çocuğunu başkasına öv dedim suratıma kapattı işin kötüsü gidip bunu anneme teyzelerime anlatmis ama öyle bir anlatmış ki ben onun çocuğuna kinliymişim gibi dakka başı akrabalardan birisi arıyor neden öyle yaptın diye işin içinden cikamadim napacagim
Allah ilerde okul öncesi öğretmenine sınıf öğretmenine branş öğretmenlerine sabır versin. Anasıyla ayrı, oğluyla ayrı uğraşacaklar.Çocuğa bir lafım yok ama annesi bu şekilde yetistirirse ileride kendisini şehzade bile sanabilir
Sünnetini bebekken yaptırdı düğünü biraz büyüyünce olacaktı ama bekliyorum kendisinden böyle bir hareketBak kesin çocuğun sunnetinde gelinlik giyer kocasina da damatlik giydirir oyle bi vayb aldim ben bu kadindan
Görmemişin çocuğu olmuş…Kizlar benim neredeyse beraber büyümüş olduğum bir kuzenim var sık sık görüntülü konuşuruz kendisini ve muhabbetini seviyorum fakat evlendi çocuğu oldu derken muhabbeti değişti hele ki çocuktan sonra bambaşka birisi oldu benden 3 yıl önce evlendi kendisi . Her görüntülü aradığımda ya çocuğunu gösteriyor ya çocuğuna aldığı birşeyi gösteriyor ben birşey anlatırken tak diye çocuğa tutuyor kamerayı bak ne yapıyor ablası diye dona kaliyorum yalandan gülüp geçmekle kalıyorum çocuk uyuyor olsa bile çocuğu anlatıyor yok babası dişlerini fircaliyormus oda fırçalamaya çalışıyormuş çok zekiymiş bambaska bir cocukmus çocuk zaten gördüğünü yapar diyorum artık motor becerileri oluşuyor diyorum yok yok bambaska bu diyor kedileri çok seviyormuş kedilerin peşinden gidiyormuş onun aç olduğunu bildiği için onlara elindeki ekmekten atiyormus buda ona aşırı zekice aşırı muthis bisey gibi geliyo ve saatlerce bunu anlatiyo en son görüntülü konusmamizda patladım artık yüzüne yüzüne her şeyi soyledim sinirden çok üzüldügum bir olay olmuştu sesim soluğum çıkmıyor diye beni aradı yüzümün halini gorunce ne oldu dedi bende anlatıyordum anlattıkça aglayasim geldi yine çocuğu arkadan bağırmaya falan başladı çocuğu ile konuşmaya başladı ben o sekildeyken sonra geldi yine kamerayı çocuğa çevirdi bak ablası biz yeni Cici aldık dedi ben orda fenalık geçiriyorum bana dediği şeye bak sonra dislerimi sıkarak yüzümü sildim hala anlatiyor babası öne oturtuyor araba sürmeye calisiyo anahtari elliyo arabayı biraksak sürecek falan 2 yaşındaki çocuk abarta abarta anlatti bende dellendim iyi ki bı cocugun oldu ne arabası tır bile sürer en zeki senin çocuğun her b.ktan önemli senin çocuğun dedim bozuldu bana bagirmaya başladı ne diyorsun sen çocuğum hakkinda diye bende ona bağırdım seni insandan sayıp derdimi anlatıyorum ben sana böyle mi yapıyorum her aradigimda aynı çocuğum da çocuğum bı sende var çocuk git çocuğunu başkasına öv dedim suratıma kapattı işin kötüsü gidip bunu anneme teyzelerime anlatmis ama öyle bir anlatmış ki ben onun çocuğuna kinliymişim gibi dakka başı akrabalardan birisi arıyor neden öyle yaptın diye işin içinden cikamadim napacagim
Gerçekten bende anlam veremiyorum artık benim çocuğum olsa misal benim çocuğundan kime ne insanların onca derdi varken ben neden durup saatlerce çocuğu anlatayım düşünüyorum anlamlandiramiyorumHayatta başka bir şey becerememiş kadınlar... klasik. Sonra bunlar profesyonel ev kadını profesyonel anne oluyor. Ev temizlemeyi, yemek yapmayı atomu parçalamak gibi anlatıyorlar falan
Var böyle anneler ama siz iyi dayanmışsınız ben olsam iletişimimi çoktan kesmistimAy gerçekten çok üstüme geldi ama sürekli oğlum da oğlum ağlarken o anki sinirle ne varsa saydım
Ben kendisinden en güzel oyuncağı benim ogluma verin benim oğlum sınıf başkanı olsun gibi saçmalıkları açıkça bekliyorumAllah ilerde okul öncesi öğretmenine sınıf öğretmenine branş öğretmenlerine sabır versin. Anasıyla ayrı, oğluyla ayrı uğraşacaklar.
Hiç pişman değilim keşke daha fazlasını da söyleyebilseydim çocuğunu şehzade zannediyor akrabalarım da benim yerimde olsa soylerdi aynısını ama diyemiyorlar işte bana suç buluyorlarAman sozle dovmek yerine aramayi da kesebilirdiniz simdi bi ton akrabanin agzina laf vereceksiniz. Hele ki cocugunuz yoksa ne hasetliginiz ne fitneliginiz kalacak.
Ha haketmemis mi? Sonuna kadar haketmis. Ben yapamamistim zamaninda okuyunca bi ohh cektim derinden.