Sürekli çocuğunu öven kuzenim ile kavgamiz işin içinden çıkamıyorum

Ortada hayvanlara merhamet besleyen birisi varsa ben hep ondan yanayımdır. Onun o küçük kalbini severim çoğu çocuk da akıl edemez gerçekten annesi az bile övmüş

Ortada hayvanlara merhamet besleyen birisi varsa ben hep ondan yanayımdır. Onun o küçük kalbini severim çoğu çocuk da akıl edemez gerçekten annesi az bile övmüş
Benim kızım 3 yaşında kediler için özelikle evden mama alır götürür köpek kuş herseyi sever bu onu insan olarak inşa etmeye çalıştığım için benim.ogrettigim şeyler emin ol sokaktan bi çocuk al 1 yıl insan gibi bak sonra sonucu gör.. yani ben de isterdim kızım kesin Einstein olacak bu hayvan sevgisiyle demeyi ama yok biliyorum sadece iyi bir insan olacak inşallah da iyi insan gibi insan olsun en büyük hazine bu ama şişirmeye de gerek yok bence

İnsana ve insanın iyiliğine yahut kötülüğüne dair çok şey gördüm.
Yetiştirme tarzından bağımsız iyi ruh ve kötü ruh vardır ve insan bu ruhla doğar. Yetiştirmenin önemi yok demiyorum ama bana sorarsanız her şey anne- babanın nasıl yetiştirdiği ile ilgili değil. Fıtrat, huy, ruh adına ne derseniz deyin her şeyden bağımsız var olan bir şey var. İyi çocuk ve kötü çocuk da var. Bebeklerden bahsetmiyorum.

Kızınızı da kocaman öpüyorum hep böyle merhametli kalır umarım

Siz ağlarken bak ablası bak dediği an telefonu suratına kapatıp şarjım bitti deseydiniz ve sonra bir daha aramasaydınız keşke. Belli, sizin derdinizi dötüyle dinlediği için hiç umursamadan konuyu değiştirmiş. Benim de var böyle bir tanıdğım. Başım ağrıyor desem taaaa anne karnında çektiği acılara kadar anlatır. Tamam derim en dertli sensin. Ben çareyi az görüşüp hiçbir şey anlatmamakta buldum

Bizim buralarda bir laf vardır. Görmemişin çocuğu olmuş ,tutmuş c.künü koparmış diye tam öyleymis kuzeniniz. Arayanlara da anlat. 7 sulaleye ne yaymış aranızdaki sorunu

Evet mizaç olayına kesinlikle katılıyorum bazı çocuklar mutsuz ve sevimsiz bir ruh halinde mizacinda olabiliyor ama bizim toplumumuzda mutlu aile sayısı öyle az ki gerçekten iyiye kanalize olabilecek birçok çocuk kötü ve asi sevimsiz bireyler olarak yetişiyor..

Ama o da tam öküzmüş ya.

Çocuk fotosu atarsa , çocuğun değil senin nasıl olduğunu merak etmiştim yazıp boz bence direkt kendisini yoksa benim gibi çıldırma noktasına gelirsin sende

Tabiki çocuğu ile alakalı birseyler anlatabilir gundeminde çocuğu olduğu için fakat ben ona birşeyler anlatırken ve yaşadığım üzücü bir olayı ağlayarak anlatırken onun ciddiyetsiz bir sekilde çocuğunu gösterip durmasına sinir oldum

Ben kendisine birkaç kez yansıttım durumu her çocuk konusu açtığında sıkıldığımı belli ettim konuyu degistirdim ayrıca çocuğunu çok seviyorum oyuncaklar aldım kiyafetler aldım hamileyken etrafında dört döndüm sürekli arayıp nasıl olduğunu sordum galerimde onunla olan Fotoğraflarima özel ayrı bir dosya bile var evet çok seviyorum teyze manasında kendi yeğenim gibi fakat abartıyor abarttikca abartiyor ve ben artık cekemiyorum

Sosyal medyasında paylaşıyor yüzüne sürekli emoji koyuyo wp durumunda sürekli yuzu açık paylasiyo bide altına uzun uzun açıklama bu gün biz şuraya gittik annemle şunu yaptık falan çocuğun ağzından psikolojisinin iyice bitik olsugunu düşünüyorum ben

Şahsen ilerde kendi cocugum olursa kimseye bu şekilde dünyanın 7. Harikası gibi anlatıp durmam gerçekten bunalım geçiriyor insan en azından arkadaşım ağlarken manyak gibi cocugu gösterip durmam

Bide abarta abarta anlatmis kendi çocuğu yok anlamiyo kiskaniyo gibisinden lanse etmiş ben daha 1 senelik bile evli değilim ne çocuğu neden kiskanayim onu anlam veremiyorum

Görüşmemiz zaten benim evliligimden sonra azalttik iyi ki de patladım kendisi hep aynı şeyi yapıyordu evlendi eşini övdü durdu yok beni aşırı kiskaniyo yok bana altın aldı bana hiç kiyamiyo falan şimdi de çocuk çıktı piyasaya eşinin durumunda da ben aynısını soyledim tatlı bı dille çokta anlatma böyle kendi kendine nazar degdireceksin herkesin ilişkisi kendine canım diye kendisi manyak olduğu için kendi eşini ve çocuğunu övmeye programlanmis yüz yüze konuşmaya gelirsek şeytan görsün onun yüzünü daha bir senelik bile evli değilim ortalığa çocuğu olmuyor kısır beni kiskaniyo gibisinden laflar atmış oh iyi de yapmışım

Okuyunca sinirlerim bozuldu cidden bu nasıl bir görgüsüzlük vicdansizlik öyle insanlar uzak dursunlar gerçekten bencillikte zirve yapmis

Bide abarta abarta anlatmis kendi çocuğu yok anlamiyo kiskaniyo gibisinden lanse etmiş ben daha 1 senelik bile evli değilim ne çocuğu neden kiskanayim onu anlam veremiyorum
Amaan bboşverininceldigi yerden kopmus deli mi ne. Cocuktan bahsetmesi olabilir zira baska is yapamiyor insan bisey gormuyor vs sohbet esnasinda anlatilir. Ama surekli cocuk zeki mujabbeti yapanlara ben de sinir oluyorum yahu zeki olsa nee olmasa ne insan çocugunu hep sevmeli. Bir akrabam boyleydi şoyle zeki boyle ustunzekali çocugu o kadar bir kaliba sokmaya calişıp sacma yetiştirdilerki cocuk en son evden kaçıp uyuşturucuya baslamistı

Gerçekten bende anlamıyorum artık zeki olsa ne olmasa ne bana ne faydası var bana neden anlatıyorsun yada en ufak yaptığı şey zeka belirtisi mi anlamıyorum uzak dursunlar ruh emiciler cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…