İnşallah unutulur da bir daha denk gelmeyizŞimdi adın kıskanca çıkar kesin Kate Middleton da yok bu tavırlar bide aklıma komik video geldi kuzenimin ballandıra ballandıra anlattığı çocuğu diye uzaylı bir tipleme haha unutulur bu olay merak etme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah unutulur da bir daha denk gelmeyizŞimdi adın kıskanca çıkar kesin Kate Middleton da yok bu tavırlar bide aklıma komik video geldi kuzenimin ballandıra ballandıra anlattığı çocuğu diye uzaylı bir tipleme haha unutulur bu olay merak etme.
Ben çocukları çok seviyorum kimsenin cocuguna da düşmanlığım asla yok hala iletisim kurmak benim aptallığımdi bunu kabul ediyorum ama asla çocuğa bir kinim öfkem olamaz o an cidden gecistirmeye çalıştım tatlı bir dille istersen kapatabiliriz daha sonra konuşuruz hem bende bir elimi yüzümü yikayayim diye fakat kendisi yok canım konuşalım seni bu halde bırakamam dedi ve tekrar aynı şeyi yapmaya devam etti
Ben çocukları çok seviyorum kimsenin cocuguna da düşmanlığım asla yok hala iletisim kurmak benim aptallığımdi bunu kabul ediyorum ama asla çocuğa bir kinim öfkem olamaz o an cidden gecistirmeye çalıştım tatlı bir dille istersen kapatabiliriz daha sonra konuşuruz hem bende bir elimi yüzümü yikayayim diye fakat kendisi yok canım konuşalım seni bu halde bırakamam dedi ve tekrar aynı şeyi yapmaya devam etti
Benim çocuğum var, hayatimin anlamı, canim herseyim tabii ki... Ama benim iicn öyle:) cocuklarinn yas yas yapabildikleri seyler belli. Zekasi bile belli. Anne baba ortalama bir zekadaysa cocuk da oyle olacak. Bu bilimsel bir gercek. Dunyada 7 milyar insan var . Neyi abartıyorlar anlamiyorum. Valla ben özellikle dikkat ediyorum. Böyle komik bir duruma düşeceğim diye asla hic bir seyini anlatmam. Hatta cocugu olmayan arkadaşlarım ile yan yana bile getirmem. Mümkünse babasına bırakır. Bırakacak kimseyi bulamazsam gitmem. Onlar benimle sohbet etmek istiyor. Çocuk nihayetinde yetişkin sohbet ortamında ne işi var. Kimse benim kadar tahammülü olmak zorunda değil. Çocuk temalı bir ortam yoksa götürmüyorum, evren benim kizimin etrafında dönmüyor bunun farkındayım:))Gerçekten bende anlam veremiyorum artık benim çocuğum olsa misal benim çocuğundan kime ne insanların onca derdi varken ben neden durup saatlerce çocuğu anlatayım düşünüyorum anlamlandiramiyorum
Kuzenin eşiyle mutsuz olduğu ve mutsuz bir evliliği olduğu için sürekli böyle anlatıyor etrafınada güzel bir aile yapısı ve ilgili anne baba rolü çizmeye çalışıyor oda siz yakınsınız diye size anlatıyor yeri gelirde H hibbo benim bizim ne kadar mutlu ve çocuğuyla ilgili bir aile olduğumuzu anlatır diye düşünuyorKizlar benim neredeyse beraber büyümüş olduğum bir kuzenim var sık sık görüntülü konuşuruz kendisini ve muhabbetini seviyorum fakat evlendi çocuğu oldu derken muhabbeti değişti hele ki çocuktan sonra bambaşka birisi oldu benden 3 yıl önce evlendi kendisi . Her görüntülü aradığımda ya çocuğunu gösteriyor ya çocuğuna aldığı birşeyi gösteriyor ben birşey anlatırken tak diye çocuğa tutuyor kamerayı bak ne yapıyor ablası diye dona kaliyorum yalandan gülüp geçmekle kalıyorum çocuk uyuyor olsa bile çocuğu anlatıyor yok babası dişlerini fircaliyormus oda fırçalamaya çalışıyormuş çok zekiymiş bambaska bir cocukmus çocuk zaten gördüğünü yapar diyorum artık motor becerileri oluşuyor diyorum yok yok bambaska bu diyor kedileri çok seviyormuş kedilerin peşinden gidiyormuş onun aç olduğunu bildiği için onlara elindeki ekmekten atiyormus buda ona aşırı zekice aşırı muthis bisey gibi geliyo ve saatlerce bunu anlatiyo en son görüntülü konusmamizda patladım artık yüzüne yüzüne her şeyi soyledim sinirden çok üzüldügum bir olay olmuştu sesim soluğum çıkmıyor diye beni aradı yüzümün halini gorunce ne oldu dedi bende anlatıyordum anlattıkça aglayasim geldi yine çocuğu arkadan bağırmaya falan başladı çocuğu ile konuşmaya başladı ben o sekildeyken sonra geldi yine kamerayı çocuğa çevirdi bak ablası biz yeni Cici aldık dedi ben orda fenalık geçiriyorum bana dediği şeye bak sonra dislerimi sıkarak yüzümü sildim hala anlatiyor babası öne oturtuyor araba sürmeye calisiyo anahtari elliyo arabayı biraksak sürecek falan 2 yaşındaki çocuk abarta abarta anlatti bende dellendim iyi ki bı cocugun oldu ne arabası tır bile sürer en zeki senin çocuğun her b.ktan önemli senin çocuğun dedim bozuldu bana bagirmaya başladı ne diyorsun sen çocuğum hakkinda diye bende ona bağırdım seni insandan sayıp derdimi anlatıyorum ben sana böyle mi yapıyorum her aradigimda aynı çocuğum da çocuğum bı sende var çocuk git çocuğunu başkasına öv dedim suratıma kapattı işin kötüsü gidip bunu anneme teyzelerime anlatmis ama öyle bir anlatmış ki ben onun çocuğuna kinliymişim gibi dakka başı akrabalardan birisi arıyor neden öyle yaptın diye işin içinden cikamadim napacagim
Gerçekten çekilmiyor. Benim de böyle bir arkadaşım var. 6 aylık falan bir kızı var nasılsın diye yazmaya korkar oldum. Nasılsın yazıyorum direk çocuğun fotoğrafını atıyor. Bana ne senin çocuğundan diye çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimiHep yapmak istediğim şey ama patlama noktasına getiren olmadı şimdiye kadar beni.
Ozellikle bazı flortlerim yeğen fotosu atıyordu mesela sevimli de değil, kucaginca yegen fotosu yok yeğenim öyle yaptı böyle yaptı. Yüz vermeyince ustelemiyorlardi neyseki.
Ama çekilmiyor cidden.
Gerçekten çekilmiyor. Benim de böyle bir arkadaşım var. 6 aylık falan bir kızı var nasılsın diye yazmaya korkar oldum. Nasılsın yazıyorum direk çocuğun fotoğrafını atıyor. Bana ne senin çocuğundan diye çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi
Zamaninda ufak ufak uyarmaliydiniz kuzum simdi hatasini gormeden sizi anlamasi zor cocugunu cok sevdigi icin surekli ondan bahsetmek istiyor ama ayari kacmis sekildeAy gerçekten çok üstüme geldi ama sürekli oğlum da oğlum ağlarken o anki sinirle ne varsa saydım
Ohh sefan olsun ablacımBide bu modelin anneliğini öveni var,ben ona asla dayanamıyrm.Kizlar benim neredeyse beraber büyümüş olduğum bir kuzenim var sık sık görüntülü konuşuruz kendisini ve muhabbetini seviyorum fakat evlendi çocuğu oldu derken muhabbeti değişti hele ki çocuktan sonra bambaşka birisi oldu benden 3 yıl önce evlendi kendisi . Her görüntülü aradığımda ya çocuğunu gösteriyor ya çocuğuna aldığı birşeyi gösteriyor ben birşey anlatırken tak diye çocuğa tutuyor kamerayı bak ne yapıyor ablası diye dona kaliyorum yalandan gülüp geçmekle kalıyorum çocuk uyuyor olsa bile çocuğu anlatıyor yok babası dişlerini fircaliyormus oda fırçalamaya çalışıyormuş çok zekiymiş bambaska bir cocukmus çocuk zaten gördüğünü yapar diyorum artık motor becerileri oluşuyor diyorum yok yok bambaska bu diyor kedileri çok seviyormuş kedilerin peşinden gidiyormuş onun aç olduğunu bildiği için onlara elindeki ekmekten atiyormus buda ona aşırı zekice aşırı muthis bisey gibi geliyo ve saatlerce bunu anlatiyo en son görüntülü konusmamizda patladım artık yüzüne yüzüne her şeyi soyledim sinirden çok üzüldügum bir olay olmuştu sesim soluğum çıkmıyor diye beni aradı yüzümün halini gorunce ne oldu dedi bende anlatıyordum anlattıkça aglayasim geldi yine çocuğu arkadan bağırmaya falan başladı çocuğu ile konuşmaya başladı ben o sekildeyken sonra geldi yine kamerayı çocuğa çevirdi bak ablası biz yeni Cici aldık dedi ben orda fenalık geçiriyorum bana dediği şeye bak sonra dislerimi sıkarak yüzümü sildim hala anlatiyor babası öne oturtuyor araba sürmeye calisiyo anahtari elliyo arabayı biraksak sürecek falan 2 yaşındaki çocuk abarta abarta anlatti bende dellendim iyi ki bı cocugun oldu ne arabası tır bile sürer en zeki senin çocuğun her b.ktan önemli senin çocuğun dedim bozuldu bana bagirmaya başladı ne diyorsun sen çocuğum hakkinda diye bende ona bağırdım seni insandan sayıp derdimi anlatıyorum ben sana böyle mi yapıyorum her aradigimda aynı çocuğum da çocuğum bı sende var çocuk git çocuğunu başkasına öv dedim suratıma kapattı işin kötüsü gidip bunu anneme teyzelerime anlatmis ama öyle bir anlatmış ki ben onun çocuğuna kinliymişim gibi dakka başı akrabalardan birisi arıyor neden öyle yaptın diye işin içinden cikamadim napacagim