Sürekli çocuğunu öven kuzenim ile kavgamiz işin içinden çıkamıyorum

Şimdi adın kıskanca çıkar kesin Kate Middleton da yok bu tavırlar bide aklıma komik video geldi kuzenimin ballandıra ballandıra anlattığı çocuğu diye uzaylı bir tipleme haha unutulur bu olay merak etme.
İnşallah unutulur da bir daha denk gelmeyiz

O kadar haklısın ki cokkk iyi yapmışsın.
Çocuklu ya da hamile arkadaşlarımla muhabbetim farklı çocuksuz arkadaşlarımla farklı benim.
Hamile değilken çok saçma gelirdi çocuksuz biriyle böyle sürekli çocuk konuşmak ki hala öyle aynı kafadayım.
Çocuksuz arkadaşlarımla hamilelikten bahsetmiyorum bile onlar sorarsa gelişmeleri anlatıyorum gerisi eski muhabbetlerimiz nasılsa öyle , hamile ya da çocuklu arkadaşlarımla daha farklı tabi gündem hep çocuk oldu aramızda

Böyle yaptıysa demekki amacı çocuğunu övmek değil. Belki farkında değil abarttığının. her koşulda yaptığın çirkinlik. Sakin zamanda tatlı bi dille uyarabilirdin.

Sen öyle kötü durumdayken, seni dinlememek yerine yaptığı şey terbiyesizlik olmuş. Farkında değil naptığının. Bencilce davranmış.

Böyle tipler hep böyle yedikleri halt sonrası zeytinyağ gibi üste çıkmaya çalışırlar. "Benim hatam vardı"demezler. böyle başınıza bela olmuşlar.

Bence bir daha araryan olursa "acıdan ne dediğimi hatırlamıyorum ben öyle demem" diyerek konuyu geçiştir.

Gerçekten bende anlam veremiyorum artık benim çocuğum olsa misal benim çocuğundan kime ne insanların onca derdi varken ben neden durup saatlerce çocuğu anlatayım düşünüyorum anlamlandiramiyorum
Benim çocuğum var, hayatimin anlamı, canim herseyim tabii ki... Ama benim iicn öyle:) cocuklarinn yas yas yapabildikleri seyler belli. Zekasi bile belli. Anne baba ortalama bir zekadaysa cocuk da oyle olacak. Bu bilimsel bir gercek. Dunyada 7 milyar insan var . Neyi abartıyorlar anlamiyorum. Valla ben özellikle dikkat ediyorum. Böyle komik bir duruma düşeceğim diye asla hic bir seyini anlatmam. Hatta cocugu olmayan arkadaşlarım ile yan yana bile getirmem. Mümkünse babasına bırakır. Bırakacak kimseyi bulamazsam gitmem. Onlar benimle sohbet etmek istiyor. Çocuk nihayetinde yetişkin sohbet ortamında ne işi var. Kimse benim kadar tahammülü olmak zorunda değil. Çocuk temalı bir ortam yoksa götürmüyorum, evren benim kizimin etrafında dönmüyor bunun farkındayım:))

Kuzenin eşiyle mutsuz olduğu ve mutsuz bir evliliği olduğu için sürekli böyle anlatıyor etrafınada güzel bir aile yapısı ve ilgili anne baba rolü çizmeye çalışıyor oda siz yakınsınız diye size anlatıyor yeri gelirde H hibbo benim bizim ne kadar mutlu ve çocuğuyla ilgili bir aile olduğumuzu anlatır diye düşünuyor

Hep yapmak istediğim şey ama patlama noktasına getiren olmadı şimdiye kadar beni.
Ozellikle bazı flortlerim yeğen fotosu atıyordu mesela sevimli de değil, kucaginca yegen fotosu yok yeğenim öyle yaptı böyle yaptı. Yüz vermeyince ustelemiyorlardi neyseki.
Ama çekilmiyor cidden.

Gerçekten çekilmiyor. Benim de böyle bir arkadaşım var. 6 aylık falan bir kızı var nasılsın diye yazmaya korkar oldum. Nasılsın yazıyorum direk çocuğun fotoğrafını atıyor. Bana ne senin çocuğundan diye çığlık atmamak için zor tutuyorum kendimi

Benim kedim de bir başka bakıyor gibi geliyor. Diger kediler gibi değil hiç. Asiri sevimli ama fotosunu atsam normal kedi işte

Üç çocuğum var birini bile anlatıp gostermem konuşma ortasında. Anneme kaynanama eşime bı tek anlatıp gösteririm. Arada WhatsApp tan atarım aile grubuna ki yegenlerimi de paylaşırlar hoşuma gider. Onun dışında otun b.kun içine çocuk karıştırmak buldumcuk gibi ne o öyle. İyi demişsin. Belki dank eder kafasına. Hayatı demek ki sadece o çocuktan ibaret. Öyle kadınlara acıyorum ya

17 haftalık bebeğimi düşürdüğmde arkadaşın biri geçmiş olsun diyip bebeğinin fotosunu atmıştı bana bak teyzesi büyüdük biz diye.İnsanların empati duygusundan yoksun anlayışsız bencil olmalarına öyle alıştım ki hepsini sildim çıkardım hayatımdan kuzenlerim de dahil.Siz de bir tane gereksizi çıkarmışssınız kan bağınız var diye konuşmak zorunda değilsiniz.Az insan çok huzur

Kamu spotu olarak elime pankart alıp gezmek istiyorum "SENİN ÇOCUĞUN SANA SEVİMLİ GELİYOR, TOPLUMUN GERİ KALANININ UMRUNDA BİLE DEĞİL" diye
Bunu anlamak neden zor?
Valla ben de nefret ederim böyle insanlardan. Tabii ki odak noktasi çocuğu, elbette sohbet konuları çocuğu ile ilgili şeyler olabilir. Ama yani b.kunu da çıkarmaya gerek yok

Son düzenleme:
Iyi olmus gormemisin oglu olmus misali .hic sevmem sidik yaristiran ebeveynleri etrafindaki cocuklu ailelere sabir diliyorum

Bu kadar zaman idare etmeye kendinizi zorlamasaniz bu hazin finale gerek kalmazdı aslında.

Baktınız cocugu hep konuşmanın ortasında kısa kesip kapatin. İletişimi azaltın. Hele hele muhabbeti bu olan birini ağlarken hiç aramam ben. Siz galiba bugünü bekliyordunuz rahatlamissinizdir. :)

Açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Cocugum da cocugum cocugum da cocugum ben ağlıyorum o hala cocugum yetti canıma iyi yaptım bitti.

Ay gerçekten çok üstüme geldi ama sürekli oğlum da oğlum ağlarken o anki sinirle ne varsa saydım
Zamaninda ufak ufak uyarmaliydiniz kuzum simdi hatasini gormeden sizi anlamasi zor cocugunu cok sevdigi icin surekli ondan bahsetmek istiyor ama ayari kacmis sekilde

Ohh sefan olsun ablacımBide bu modelin anneliğini öveni var,ben ona asla dayanamıyrm.
Hep bi önerileri var bide.Arkadas defter mı tutuyon konu konu?Ünite ünite?Biseyi de bilme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…