Sürekli bakımlı olmayı nasıl başarıyorsunuz

Bir arkadaşım vardı. Gece uyumadan önce yarım saat kremlenirdi. Sabah uyanınca epilatörle tüm vücudu alir, duşa girer yine kremlenirdi. Makyajını yapar giyinir kuşanirdi. Hep ona imrenirdim ama asla onun gibi olamadım 😂😂 kendimi Mahmut abi gibi hissederdim sabah uyaninca yüzümü yıkamaya üşeniyordum artık ona bari üşeniyorum 😅
burda yazarken aynı zamanda yüzümde maskeyle közlenmiş patlıcanlarımı soyup doğradım buzluğa atacağım kış için.bugün kü 2. maskem bu arada haftasonları ikişer yapıyorum .maskeyi soyunca yüzümden c vitamini saf serum süreceğim uyumadan önce de aha peeling serumum var.anammm anlatırken ben bile yoruldum.ama velhasıl evde iş yaparken bakım yapmak en iyisi bir taşla 2 kuş.pandemi de kuaföre gidemediğim için saçımı kendim boyuyorum boyayı sürer saçımı toplar bir de kil maskesi yapar yüzüme evdeki işlerime bakarım süre dolana dekkk :KK53: afyon kaplıcalarının kil maskeleri harika kleopatra bile kullanmış yavvvv:olamaz:

burda yazarken aynı zamanda yüzümde maskeyle közlenmiş patlıcanlarımı soyup doğradım buzluğa atacağım kış için.bugün kü 2. maskem bu arada haftasonları ikişer yapıyorum .maskeyi soyunca yüzümden c vitamini saf serum süreceğim uyumadan önce de aha peeling serumum var.anammm anlatırken ben bile yoruldum.ama velhasıl evde iş yaparken bakım yapmak en iyisi bir taşla 2 kuş.pandemi de kuaföre gidemediğim için saçımı kendim boyuyorum boyayı sürer saçımı toplar bir de kil maskesi yapar yüzüme evdeki işlerime bakarım süre dolana dekkk :KK53: afyon kaplıcalarının kil maskeleri harika kleopatra bile kullanmış yavvvv:olamaz:
Kimyasal ürünler kullanmayın diyen uzmanlardan var. Bu kimyasalları kullanmak erken yaşlanmaya neden oluyor deniyor. Saltalık koyun aleo vera ile nemlendirin gibi...

Ay nasıl süper bir duygudur , neler yapıyorsun mesela
Kaş ve bıyık işini haftada bir, ağda işini ayda bir (lazer yaptırdığım için çok az çıkıyor zaten) ojelerimi de 3 günde bir yeniliyorum. Onun dışında zaten yatmadan önce yüz yıkama jeli ile yüzümü yıkar kremimi sürerim. 2-3 ayda bir keratin bakımı yaptırırım saçlarıma. Evde de düzgün kıyafet giymeyi tercih ederim. Bu şekilde yani. Aslında süs püs değil bunlar. Yapılması gerekli olan şeyler 😀

bir de senede 2-3 kez cilt bakımı yaptırıyorum.

Karşı komşum 😂😂 geçen gün beyaz kil maskesi yapmış balkonda sofra topluyordu bir an bakınca korktum 😅 ayyy dedim kadının yüzüne nolmus içimdeki Mahmut abi onun kil maskesi olduğunu görür görmez anlamami bir miktar engelledi sonradan draaank diye kafama dank etti. Dedim bu kadın kendine bakmayı seviyor diyerek yediğim tatlıya devam ettim😂

Karşı komşum 😂😂 geçen gün beyaz kil maskesi yapmış balkonda sofra topluyordu bir an bakınca korktum 😅 ayyy dedim kadının yüzüne nolmus içindeki Mahmut abi onun kil maskesi olduğunu görür görmez anlayamami bir miktar engelledi sonradan draaank diye kafama dank etti. Dedim bu kadın kendine bakmayı seviyor diyerek yediğim tatlıya devam ettim😂
Offf çok güldüm😄😄

Kimyasal ürünler kullanmayın diyen uzmanlardan var. Bu kimyasalları kullanmak erken yaşlanmaya neden oluyor deniyor. Saltalık koyun aleo vera ile nemlendirin gibi...
arkadaşım dermatolog ünlü bir özel hastanede o da kullanıyorrr .içeriği temiz olanları araştırıp cildime onları kullanıyorum ama saçıma şu meşhurr marketlerden maskede kullandım serum da .şampuan or....x kullanıyorum saç kremiyle ama tuzlu fiyatları indirimde alıyorumm.bir tek asla ve asla brezilya fönü yaptırmayınnn kansorojendirrr ben 4 kere yaptırdımmm eski yıllarda çokk pişmanımmm

Solüsyon alıp sürüp fon çekiliyor diye biliyorum, emzirirken yapılıyor mu acaba 🤔 teşekkürler ben bi araştırayım bari 😊
Evet onun solüsyonu var 20 tl gibi bir fiyatı var.2 sene gidiyor.ama emzirirken yapmayın hep kimyasal çünkü.yapması çok zahmetli ama öyle saatlerce değil.kullanımı allahım allahım diyorum rahatlığına :)))

arkadaşım dermatolog ünlü bir özel hastanede o da kullanıyorrr .içeriği temiz olanları araştırıp cildime onları kullanıyorum ama saçıma şu meşhurr marketlerden maskede kullandım serum da .şampuan or....x kullanıyorum saç kremiyle ama tuzlu fiyatları indirimde alıyorumm.bir tek asla ve asla brezilya fönü yaptırmayınnn kansorojendirrr ben 4 kere yaptırdımmm eski yıllarda çokk pişmanımmm
Bende dermokozmetik kullanmaya dikkat ediyorum. Eczane ürünü alırım genelde. Araştırdığım kadarıyla bioderma temiz içeriğe sahip

Yüz yıkama jelleri ve nelendiriciler kimyasal olduğu için erken yaşlanmaya sebep oluyor da deniyor, bunkonuda fikriniz ne
Doğal adı altında ne idüğü belirsiz şeyleri itelemek için uydurulmuş bir pazarlama yalanı olduğu fikrindeyim. Doğal-kimyasal diye bişey yoktur, bilimsel çalışma vardır, kanıt vardır, laboratuarlarda yapılan ar-ge çalışması vardır.

Brezilya fönünü solumadığımız sürece sıkıntı yok çünkü dip boya gibi yapılmıyor.Yaparken de zaten boya yapar gibi eldiven takılıyor.2 senedir yapıyorum ben hiç sıkıntı çekmedim hatta çok şükür hiç hasta olmam hatta bu yıl 2 farklı zamanda 2 covid hastası baktım herkes coronayı deldin geçtin diyor

Ben bir iki gün kendime bakıp üçüncü gün pes ediyorum. Bakımsız dolaşmak bana kötü hissettiriyor ama üşeniyorum da devam etmeye bir öneriniz var mı
Yalnız değilsin arkadaşım senden daha beterleri de var bende buradayım😂 şuan işi bırakmış, kilo almaya başlamış, saçı olabilecek en tepe noktada topuzlamış, üzerine kocasının tişörtünü geçirmiş, dışarı çıkmak için bile hazırlanmaya üşenen, bir koltuktan diğerine fok balığı gibi yuvarlanan bir kadınım..

E hani hamile olunca çok tatlı minnoş olunuyordu.. Saçlarımı yapıp taçlar takacaktım çiçeği burnunda anne olarak gezinecektim evde.. Sürekli alışverişlere çıkıp akşam kocama mutlu mutlu gösterecektim aldıklarımı.. Kendime de güzel hamile kıyafetleri alacaktım çıkan karnımla beraber aynanın karşısında uzun uzun durup süslenip püslenip bakacaktım öyle kendime..Hayaller hayatlar dedikleri bu olsa gerek.. Haaa bu arada normalde de o bakımlı olma işini evde önemsemeyen daha çok rahatlıktan yana bir tipim..

Evet şimdi bioderma kullanıyorum o iyi geldi gibi sanki. Ama sanırım bu kadar basit onun da nemlendiricisi sivilcevyaptı. Sadece yıkama jelini kullanıyorum
O ürünün sensibio olanı hassas ciltler için olmasına rağmen bana da sivilce yaptı. Norevanın ürünlerini tavsiye ederim, kendi cilt tipinize göre kullanabilirsiniz. Bana dermatolog önermişti. Hem fiyatı daha uygun.

Dermatologların elinde katalog oluyor, veriyor sana uygun olanları işaretliyor "al kullan" diyor. Kimisi biodermayla anlaşmalı herhalde kimisi farklı, nasıl çalışma sistemleri var bilmiyorum. Tabi ki, dermatolog tavsiyesiyle kullanmak daha iyi ama bazıları iyi gelmiyor. Doğal içerikten kasıt da zaten iceriği temiz olan ürünlerden bahsediyoruz. Onu da zaten kendin araştırıp iyi mi değil mi öğrenebiliyorsun.

Nerova markasını ilk kez duydum
Ben de ilk kez duymuştum o zaman iki sene önce gittim, egzama olmuştum. İşaretledi verdi, kullandım baya memnunum sadece karma olan yerlerimde kuruluk oluyor bb kremini kullanınca onun dışı da memnunum.

X