- 1 Kasım 2012
- 11.280
- 25.866
- 35
- Konu Sahibi tabularasaa
Biz seninle ayni gun dogum yapacaktik ben once yaptiydim bende seni oradan taniyorumKız seni her konuda görüyorum heee ne kadar akıllı birisin sen öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz seninle ayni gun dogum yapacaktik ben once yaptiydim bende seni oradan taniyorumKız seni her konuda görüyorum heee ne kadar akıllı birisin sen öyle
Konu sahibinin erkek olduğunu düşünüyormuşkim erkek olduğu sanılan
ben de öyleyim renk uyumu kıyafete uygun takı saat ayakkabı çanta üstüne uyumlu mont trençkot olmazsa markete bile gitmem.ve kıyafette çantada ayakkabı da minicik bir eskime çizik olsa giymem.sevmiyorum bu huyumu ama vazgeçemedim de böyle mutluyum çünkü.Benim bakımlı arkadaşım var. Ben şuna önün için bakımlı diyorum. Hani günlük cilt bakımı saç bakımı vs geçtim. Kıyafetleri bile o biçimdir. Yani üzerinde çok düşünülmüş gibi gelir. Hani bir siyah kot üstüne asker yeşili badi giyeyim hoş görünür diye çıkmaz. Göz alıcı olur yani. Sanırım o bir yasam biçimi.
sanmam kadın kılığındaki erkek üyeler böyle konu açmaz ki onlar akıllara zarar konular açıyorlarrKonu sahibinin erkek olduğunu düşünüyormuş
Bilmiyorum gunahini almayim yinede ben oyle hissettim mune bakar o bilirAaa neden ki bana hiç öyle gelmedi
Aynen 100 metre öteden bıyık kokusunu alıyoruzsanmam kadın kılığındaki erkek üyeler böyle konu açmaz ki onlar akıllara zarar konular açıyorlarr
O ihtimalde var tabi ama yani sadece hissettim nebilimsanmam kadın kılığındaki erkek üyeler böyle konu açmaz ki onlar akıllara zarar konular açıyorlarr
Iste bence bakımlı olmak biraz da öyle bir şey.. bence siz baya bakimlisuniz ne güzel:)) hani biz sabah erken kalktığımızda ne bulursak üstümüze geçiriyoruz bazen ne kadar yüzümüze vücudumuza baksak. Belki aksam 5e kadar aynı kıyafetle duracağız ama uykumuzdan 15 dakika feragat edip ne girecegimize ya da ne takacağımiza bakmiyoruz. Ama bakımlı insanlar cilt bakımının yanında bunu da yapıyor ve ger zaman sık görünüyor. Çünkü sık görünmek temizlikle de ilgili degol ki. Üstün temizdir ama birbirine uymayan renklerle takılarla vs. Sokağa çıkarsan şık değil sadece temiz görünürsün..ben temiz giyiniyorum kokmuyorum ile bitmiyor ki o iş. Zaten hepimiz insan içine çıktığımız için temiz ve kokmamaya dikkat ediyoruz.ben de öyleyim renk uyumu kıyafete uygun takı saat ayakkabı çanta üstüne uyumlu mont trençkot olmazsa markete bile gitmem.ve kıyafette çantada ayakkabı da minicik bir eskime çizik olsa giymem.sevmiyorum bu huyumu ama vazgeçemedim de böyle mutluyum çünkü.
Yves RocherAslında o temizleme jelleri tonikler fln bir sürü kimyasal içeriyor. Temiz içerik bulmak çok zor . Bu nedenle onların da fazla kullanılması cildin ileriki zamanı için iyi değil sanki sonuçta kimyasal cildi yıpratacaktır. Temiz içerik olduğuna inandığınız bu tarz ürünler var mı ?
Ben onun da içeriğinin kötü olduğunu duymuştum aslında uygun bir marka da fiyat olarak. Bir bakayımYves Rocher
benim idolüm türk kadınlarında nebahat çehredir .o yaşında giyim tarzı modernliği saçının şekli benim diyen genç kadınlarda yok.nebahat hanımın kısa boylusuyum ama boya çare yok ne yapayımmIste bence bakımlı olmak biraz da öyle bir şey.. bence siz baya bakimlisuniz ne güzel:)) hani biz sabah erken kalktığımızda ne bulursak üstümüze geçiriyoruz bazen ne kadar yüzümüze vücudumuza baksak. Belki aksam 5e kadar aynı kıyafetle duracağız ama uykumuzdan 15 dakika feragat edip ne girecegimize ya da ne takacağımiza bakmiyoruz. Ama bakımlı insanlar cilt bakımının yanında bunu da yapıyor ve ger zaman sık görünüyor. Çünkü sık görünmek temizlikle de ilgili degol ki. Üstün temizdir ama birbirine uymayan renklerle takılarla vs. Sokağa çıkarsan şık değil sadece temiz görünürsün..ben temiz giyiniyorum kokmuyorum ile bitmiyor ki o iş. Zaten hepimiz insan içine çıktığımız için temiz ve kokmamaya dikkat ediyoruz.
%90dan fazla doğal içeriğe sahip. Yıllardır kullanıyorum :)Ben onun da içeriğinin kötü olduğunu duymuştum aslında uygun bir marka da fiyat olarak. Bir bakayım
bir kaç yıl ben de kullanmıştım memnun da kalmıştım%90dan fazla doğal içeriğe sahip. Yıllardır kullanıyorum :)
benim koca berbere gitmeyeli aynştayn a benzedi saçlarına bakıp bakıp gülüyoruzz
evde ben de şık değilimm anca cildime saçıma bakım yaparımmm üstümde çoğunlukla penye pijama ya da şort olur.eşim gene mi maskeeee der evde ucuz da giyinirim.ama dışarda nişantaşı kadını gibiyimm nasıl bir tezatlıksa benimki deHahahha. En azından o da yapmıyormuş ya benimki 2 haftada bir gider saç, sakal, cilt bakımı filan yaptırır. Evlenmeden önce evde dantel, tüylü gecelik giyme hayallerim(?) vardı mesela şimdi pijamadan başka bir şey giydiğim yok Hayaller hayatlar yaşıyoruz kendimle
Benden baska yves rocher den alisveris yapan birisini gorunce sasiriyo esimYves Rocher
Kullanıp memnun kalmadığım tek bir ürünü bile yok. Sürekli tercih ediyor olmanız çok normalBenden baska yves rocher den alisveris yapan birisini gorunce sasiriyo esim
Sen zengin ettin diyo bana