Sürekli bakımlı olmayı nasıl başarıyorsunuz

Benim bakımlı arkadaşım var. Ben şuna önün için bakımlı diyorum. Hani günlük cilt bakımı saç bakımı vs geçtim. Kıyafetleri bile o biçimdir. Yani üzerinde çok düşünülmüş gibi gelir. Hani bir siyah kot üstüne asker yeşili badi giyeyim hoş görünür diye çıkmaz. Göz alıcı olur yani. Sanırım o bir yasam biçimi.
ben de öyleyim renk uyumu kıyafete uygun takı saat ayakkabı çanta üstüne uyumlu mont trençkot olmazsa markete bile gitmem.ve kıyafette çantada ayakkabı da minicik bir eskime çizik olsa giymem.sevmiyorum bu huyumu ama vazgeçemedim de böyle mutluyum çünkü.

Aslında o temizleme jelleri tonikler fln bir sürü kimyasal içeriyor. Temiz içerik bulmak çok zor . Bu nedenle onların da fazla kullanılması cildin ileriki zamanı için iyi değil sanki sonuçta kimyasal cildi yıpratacaktır. Temiz içerik olduğuna inandığınız bu tarz ürünler var mı ?

ben de öyleyim renk uyumu kıyafete uygun takı saat ayakkabı çanta üstüne uyumlu mont trençkot olmazsa markete bile gitmem.ve kıyafette çantada ayakkabı da minicik bir eskime çizik olsa giymem.sevmiyorum bu huyumu ama vazgeçemedim de böyle mutluyum çünkü.
Iste bence bakımlı olmak biraz da öyle bir şey.. bence siz baya bakimlisuniz ne güzel:)) hani biz sabah erken kalktığımızda ne bulursak üstümüze geçiriyoruz bazen ne kadar yüzümüze vücudumuza baksak. Belki aksam 5e kadar aynı kıyafetle duracağız ama uykumuzdan 15 dakika feragat edip ne girecegimize ya da ne takacağımiza bakmiyoruz. Ama bakımlı insanlar cilt bakımının yanında bunu da yapıyor ve ger zaman sık görünüyor. Çünkü sık görünmek temizlikle de ilgili degol ki. Üstün temizdir ama birbirine uymayan renklerle takılarla vs. Sokağa çıkarsan şık değil sadece temiz görünürsün..ben temiz giyiniyorum kokmuyorum ile bitmiyor ki o iş. Zaten hepimiz insan içine çıktığımız için temiz ve kokmamaya dikkat ediyoruz.

Aslında o temizleme jelleri tonikler fln bir sürü kimyasal içeriyor. Temiz içerik bulmak çok zor . Bu nedenle onların da fazla kullanılması cildin ileriki zamanı için iyi değil sanki sonuçta kimyasal cildi yıpratacaktır. Temiz içerik olduğuna inandığınız bu tarz ürünler var mı ?
Yves Rocher 👍🏻

Iste bence bakımlı olmak biraz da öyle bir şey.. bence siz baya bakimlisuniz ne güzel:)) hani biz sabah erken kalktığımızda ne bulursak üstümüze geçiriyoruz bazen ne kadar yüzümüze vücudumuza baksak. Belki aksam 5e kadar aynı kıyafetle duracağız ama uykumuzdan 15 dakika feragat edip ne girecegimize ya da ne takacağımiza bakmiyoruz. Ama bakımlı insanlar cilt bakımının yanında bunu da yapıyor ve ger zaman sık görünüyor. Çünkü sık görünmek temizlikle de ilgili degol ki. Üstün temizdir ama birbirine uymayan renklerle takılarla vs. Sokağa çıkarsan şık değil sadece temiz görünürsün..ben temiz giyiniyorum kokmuyorum ile bitmiyor ki o iş. Zaten hepimiz insan içine çıktığımız için temiz ve kokmamaya dikkat ediyoruz.
benim idolüm türk kadınlarında nebahat çehredir .o yaşında giyim tarzı modernliği saçının şekli benim diyen genç kadınlarda yok.nebahat hanımın kısa boylusuyum ama boya çare yok ne yapayımm :KK53:

benim koca berbere gitmeyeli aynştayn a benzedi :KK53: saçlarına bakıp bakıp gülüyoruzz

Hahahha. En azından o da yapmıyormuş ya benimki 2 haftada bir gider saç, sakal, cilt bakımı filan yaptırır. Evlenmeden önce evde dantel, tüylü gecelik giyme hayallerim(?) vardı mesela şimdi pijamadan başka bir şey giydiğim yok 😬😬😬 Hayaller hayatlar yaşıyoruz kendimle 🙈

ben her gece ve gündüz yüzümü killi sabunla yıkarım. Hafta da 2 3kez toniklerim. Bazen sirkeli tonik yaparim bazen normal bazen gül suyu. Dis fircalama dus falan saymiyorum onlar zaten rutini beli.
Makyajla evde cok nadir gezerim o da rimel goz kalemi kas boyasi olur. Normalde eve geldigim gibi makyaji cikaririm. Yuzumu yikar ustune toniklerim. Hem gozlerime hem cilldime dokunuyor. Bas agrisi cabasi.
Evde rahat giyinirim esofman, bluz,,tshirt yazin sort askılı ama rahat olmali. Her dus sonrasi tüm vucuduma ve losyon ,krem ya da yag surerim. Gergin hissedince yine surerim.
ayaklarimi 2 gunde bir nemlendiririm. Ojelere bayilirim surekli surerim.
Genelde haftada 1 bazen 2 hafta 1 kil maskesi yaparim bazen icine yaglar eklerim. Hafta 1 ya da hafta 1 sac maskesi yaparim. Kil tuy ciktikca alirim.😀
Eskiden haftada 1 sac hafta 2 yuz maskesi yapardim. Ama bu sekilde azaltmanim daha iyi geldigini dusunuyorum. Ve daha komplike urunlerle yapiyorum.
Markete ev halimle cikarim ama disariya avm vs ye ya da biraz daha uzaga gidelecekse illa makyaj yaparim modumda degilsemde iki bir sey surerim yazin fondoten kullanmam..
Her bakim ürününde markam bellidir. Fondotenden sabuna kadar surekli ayni urueri kullanirim degistrdgim nadirdir. Cildim alerjik çünkü
Suan yapiyorum yapmaya calisiyorum icerden geliyor diyorlar ya öyle ama ilerde ne olur bilmem.
Bende bazi kadinlar var evde kotla geziyor full makyaj geziyor nasil yapıyor, nasil sıkılmıyor bilmiyorum 😀

Hahahha. En azından o da yapmıyormuş ya benimki 2 haftada bir gider saç, sakal, cilt bakımı filan yaptırır. Evlenmeden önce evde dantel, tüylü gecelik giyme hayallerim(?) vardı mesela şimdi pijamadan başka bir şey giydiğim yok 😬😬😬 Hayaller hayatlar yaşıyoruz kendimle 🙈
evde ben de şık değilimm anca cildime saçıma bakım yaparımmm üstümde çoğunlukla penye pijama ya da şort olur.eşim gene mi maskeeee der evde ucuz da giyinirim.ama dışarda nişantaşı kadını gibiyimm nasıl bir tezatlıksa benimki de :olamaz:

X